Dr Kilroy Napisano 28 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2011 Ciekawe skojarzenia. Washington DC - styl Barracka Obamy. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 28 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2011 w Washington DC to stoi Barak Obamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 28 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2011 Wydaje mi się, że jeśli chodzi o artykuły o ubiorach, to pan Krajski przedstawia bezpieczne opcje i zapewne zgodne z Protokołem Dyplomatycznym itd.Niezgodne z DC i wielokrotnie niezgodne z protokołem dyplomatycznym. Mógłbym prosić o przykłady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 28 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2011 Witajcie! Niedługo mam iść do fotografa i robić zdjęcia do dyplomu. Czy wy macie poszetke w brustaszy na swoich zdjęciach legitymacyjnych ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 29 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2011 Witajcie! Niedługo mam iść do fotografa i robić zdjęcia do dyplomu. Czy wy macie poszetke w brustaszy na swoich zdjęciach legitymacyjnych ? pozdro To raczej bez znaczenia, bo i tak najprawdopodobniej zdjęcie będzie tak przycięte, że nie będzie widać brustaszy. Przynajmniej ja tak mam w dowodzie osobistym, prawie jazdy i legitymacji studenckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 Pierwszy polski sklep poszetkowy: http://poszetka.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 Fajne, tylko dlaczego nie ma białej jedwabnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 http://mensstyleblog.blogspot.com/2009/ ... nting.html - nie wiem, czy było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 34x34 to mało jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 Pierwszy polski sklep poszetkowy: http://poszetka.com/ Duży wybór i przyjemne wzory. Wykończenie na oko b. dobre. Jednak przesadzili z cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 ręczne obszywanie poszetki jednostronnej i jeszcze za 79 zł - bez sensu rozmiar imo dobry, zresztą dużo zależy od grubości materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 Fajnie, że w końcu ten sklep jest. Ale ceny to jednak spora przesada :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 34x34 to mało jak dla mnie Dla jedwabiu to mało, a dla lnu - zależy od grubości lnu. Niedawno musiałem zmniejszyć poszetkę 40x40 do rozmiaru 30x30, bo była z lnu tak grubego, że w ogóle nie mieściła się do kieszonki (niezależnie od sposobu składania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 1 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2011 Tak, miałem na myśli jedwab. Teraz, jak patrzę na linijkę, myślę, że to może być dolna granica akceptowalnego rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Co Wy na to ? Mi się bardzo podoba tak ułożona poszetka w różę. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us (zdjęcia z internetu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 7 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Jak dla mnie to przesada, chociaż ja często też noszę bardzo wystającą poszetke. Ale ja trzymam się nonszalancji a nie takich misternych robótek. Pozdrawiam Przemysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 7 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2011 I tu możesz mieć rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Sadze, ze conajmniej szpilka - zbyt duza czesc poszetki wystaje, zeby samoczynnie mogła trzymac taki kształt. Jesli Ci sie tak podoba i czujesz sie z nia dobrze, to ja tak nos. Kazdy ma swoje ulubione ułożenia, kolory i rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Nie mam pojęcia czy poszetka jest mocowana szpilką czy nie. Jest ułożona dosyć misternie więc jest takie prawdopodobieństwo. Wstawiłem zdjęcia w kontekście ciekawego ułożenia, sam jeszcze nie próbowałem tak jej układać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Moim zdaniem przegięcie. Facet który spędza 15 minut nad ułożeniem poszetki byłby dla mnie podejrzany. Jakieś to pretensjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Moim zdaniem przegięcie. Facet który spędza 15 minut nad ułożeniem poszetki byłby dla mnie podejrzany. Jakieś to pretensjonalne.Podejrzany o co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Złe słowo. Nie podejrzany o nic ale pewnie wydałby mi się dziwny, mało wiarygodny, przykładający zbyt dużą wagę do wyglądu. Wolę kontakt z ludźmi dla których ubranie jest ważne ale nie poświęcają dużo czasu na takie detale jak ułożenie poszetki. Nie lubię bardzo wystudiowanego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Podejrzany o obsesję na punkcie origami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Lepszy efekt można osiągnąć z goździkiem w butonierce. Poszetka nie jest od tego by udawała kwiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Aktualnie taki kwiatek jest bardzo modny... tyle że w kobiecym stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi