Dr Kilroy Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Ciekawe skojarzenia. Washington DC - styl Barracka Obamy. Pozdrawiam, Dr Cytuj
mbs Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 w Washington DC to stoi Barak Obamy. Cytuj
Kynio Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Wydaje mi się, że jeśli chodzi o artykuły o ubiorach, to pan Krajski przedstawia bezpieczne opcje i zapewne zgodne z Protokołem Dyplomatycznym itd.Niezgodne z DC i wielokrotnie niezgodne z protokołem dyplomatycznym. Mógłbym prosić o przykłady? Cytuj
style Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Witajcie! Niedługo mam iść do fotografa i robić zdjęcia do dyplomu. Czy wy macie poszetke w brustaszy na swoich zdjęciach legitymacyjnych ? pozdro Cytuj
Petrikauer Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Witajcie! Niedługo mam iść do fotografa i robić zdjęcia do dyplomu. Czy wy macie poszetke w brustaszy na swoich zdjęciach legitymacyjnych ? pozdro To raczej bez znaczenia, bo i tak najprawdopodobniej zdjęcie będzie tak przycięte, że nie będzie widać brustaszy. Przynajmniej ja tak mam w dowodzie osobistym, prawie jazdy i legitymacji studenckiej. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Pierwszy polski sklep poszetkowy: http://poszetka.com/ Cytuj
mbs Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Fajne, tylko dlaczego nie ma białej jedwabnej? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 http://mensstyleblog.blogspot.com/2009/ ... nting.html - nie wiem, czy było Cytuj
meqoq Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Pierwszy polski sklep poszetkowy: http://poszetka.com/ Duży wybór i przyjemne wzory. Wykończenie na oko b. dobre. Jednak przesadzili z cenami. Cytuj
Kyle Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 ręczne obszywanie poszetki jednostronnej i jeszcze za 79 zł - bez sensu rozmiar imo dobry, zresztą dużo zależy od grubości materiału Cytuj
Simon Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Fajnie, że w końcu ten sklep jest. Ale ceny to jednak spora przesada :/ Cytuj
tomek Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 34x34 to mało jak dla mnie Dla jedwabiu to mało, a dla lnu - zależy od grubości lnu. Niedawno musiałem zmniejszyć poszetkę 40x40 do rozmiaru 30x30, bo była z lnu tak grubego, że w ogóle nie mieściła się do kieszonki (niezależnie od sposobu składania). Cytuj
pszemau Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Tak, miałem na myśli jedwab. Teraz, jak patrzę na linijkę, myślę, że to może być dolna granica akceptowalnego rozmiaru. Cytuj
maciato Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Co Wy na to ? Mi się bardzo podoba tak ułożona poszetka w różę. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us (zdjęcia z internetu) Cytuj
Przemko Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jak dla mnie to przesada, chociaż ja często też noszę bardzo wystającą poszetke. Ale ja trzymam się nonszalancji a nie takich misternych robótek. Pozdrawiam Przemysław Cytuj
Jan Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Sadze, ze conajmniej szpilka - zbyt duza czesc poszetki wystaje, zeby samoczynnie mogła trzymac taki kształt. Jesli Ci sie tak podoba i czujesz sie z nia dobrze, to ja tak nos. Kazdy ma swoje ulubione ułożenia, kolory i rozmiary. Cytuj
maciato Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nie mam pojęcia czy poszetka jest mocowana szpilką czy nie. Jest ułożona dosyć misternie więc jest takie prawdopodobieństwo. Wstawiłem zdjęcia w kontekście ciekawego ułożenia, sam jeszcze nie próbowałem tak jej układać. Cytuj
Ernestson Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Moim zdaniem przegięcie. Facet który spędza 15 minut nad ułożeniem poszetki byłby dla mnie podejrzany. Jakieś to pretensjonalne. Cytuj
meqoq Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Moim zdaniem przegięcie. Facet który spędza 15 minut nad ułożeniem poszetki byłby dla mnie podejrzany. Jakieś to pretensjonalne.Podejrzany o co? Cytuj
Ernestson Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Złe słowo. Nie podejrzany o nic ale pewnie wydałby mi się dziwny, mało wiarygodny, przykładający zbyt dużą wagę do wyglądu. Wolę kontakt z ludźmi dla których ubranie jest ważne ale nie poświęcają dużo czasu na takie detale jak ułożenie poszetki. Nie lubię bardzo wystudiowanego wyglądu. Cytuj
mbs Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Podejrzany o obsesję na punkcie origami. Cytuj
Petrikauer Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Lepszy efekt można osiągnąć z goździkiem w butonierce. Poszetka nie jest od tego by udawała kwiat. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Aktualnie taki kwiatek jest bardzo modny... tyle że w kobiecym stroju Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi