Apatura Iris Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 A czy ten wyrób wart jest kupna? http://allegro.pl/rekawiczki-skorzane-meskie-ocieplone-futerkiem-l-i2766351661.html Pytam, bo nie chcę kupić szitu. Czy lepiej kupić takie http://kalta.pl/pl/p/Cieple-rekawiczki-skorzane-prawdziwa-skora-jelenia-jasny-braz/119 Tylko te szwy jakoś mi nie pasują Rękawiczki Wittchena drogie, ale szału nie ma, przynajmniej za tą kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 A czy ten wyrób wart jest kupna? http://allegro.pl/rekawiczki-skorzane-meskie-ocieplone-futerkiem-l-i2766351661.html Pytam, bo nie chcę kupić szitu. Czy lepiej kupić takie http://kalta.pl/pl/p/Cieple-rekawiczki-skorzane-prawdziwa-skora-jelenia-jasny-braz/119 Tylko te szwy jakoś mi nie pasują Rękawiczki Wittchena drogie, ale szału nie ma, przynajmniej za tą kasę Możesz kupić rękawiczki od rzemieślnika, w takim kolorze i z wykończeniem jak chcesz, a Ty się zastanawiasz nad kupnem rękawiczek Pai Tong. Krew w piach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 A czy ten wyrób wart jest kupna? http://allegro.pl/rekawiczki-skorzane-meskie-ocieplone-futerkiem-l-i2766351661.html Pytam, bo nie chcę kupić szitu. Czy lepiej kupić takie http://kalta.pl/pl/p/Cieple-rekawiczki-skorzane-prawdziwa-skora-jelenia-jasny-braz/119 Tylko te szwy jakoś mi nie pasują Rękawiczki Wittchena drogie, ale szału nie ma, przynajmniej za tą kasę Od wczoraj mam Kalty, w tej (jak i nieco wyższej) cenie nie znalazłem niczego porównywalnego w sklepach (w Wawie nie bywam ostatnio stąd i o bespoke trudno), zewnętrzne szwy na żywo nie są aż tak kontrastowe. Może to się komuś przyda, rękawiczki rozmiar 9,5 to dla mnie 21 u Pana Kuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 A co powiecie o tych rękawiczkach z Próchnika http://sklep.prochnik.pl/product_info.p ... cts_id=101. Nie ma wzmianki czy ocieplane ale wizualnie nawet ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natis Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Czy w sklepie internetowym Pana Kuca zdarzają się promocje/wyprzedaże? Czy ceny raczej są stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Raczej stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudson Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Mam do sprzedania rękawiczki irchowe bespoke, stan 4+ / 6 , jaka cena byłaby adekwatna ? Zastanawiam się za ile wystawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Pewnie za 30zł znalazł by się nabywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Myślę, że to uczciwa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingaaaa Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Moim zdaniem najlepsze na swiecie ma rekawiczki skórzane (cielece, bydlece, renifery itd) pan marian Bąkowski na starówce. Kupuje u Niego od lat. Pan ma 77 lat, a szyje od 17 roku zycia. Przepiekne wloskie, polskie, hiszpanskie i arabskie skory. Jestem zakochana. Ul. Swietojanska. Ceny od 160pln damskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingaaaa Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 nie ma porównania z Wittchen, marna jakosc - jak dla mnie. Sprobujcie sami zreszta. Ostatnio jak bylam w zakładzie ( z miesiac temu) to jacys Japonczycy krecili film o Panu Marianie i Jego wyrobach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdomin Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 A sprzeda przez internet? Bo Kuc sprzedał mi dwie pary (i pewnie więcej innym osobom) i to ma na plus - nie każdy ma możliwość wybrać się po rękawiczki do Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 http://www.msg.org.pl/baza-firm/marian- ... k--F106516 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quezacotl Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Panowie, czy rękawiczki firmy Kuc są rzeczywiście tak obszerne, że przy szczupłej dłoni można się co najwyżej rozglądać za damską rozmiarówką? Poza tym byłbym wdzięczny za opinie ich użytkowników w kwestii dzianiny jaką są wyścielone. Czy, przy wyborze skóry jelenia, będą one wystarczająco ciepłe przy temperaturach rzędu -10, -15 st. C ? edit: Czy korzystał ktoś z usług jakieś pracowni rękawiczek we Wrocławiu? Jedyną jaką znalazłem jest pracownia pani Haliny Szabłońskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Rękawiczki od Kowalskiego Z Chmielnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Panowie, czy rękawiczki firmy Kuc są rzeczywiście tak obszerne, że przy szczupłej dłoni można się co najwyżej rozglądać za damską rozmiarówką? Poza tym byłbym wdzięczny za opinie ich użytkowników w kwestii dzianiny jaką są wyścielone. Czy, przy wyborze skóry jelenia, będą one wystarczająco ciepłe przy temperaturach rzędu -10, -15 st. C ? edit: Czy korzystał ktoś z usług jakieś pracowni rękawiczek we Wrocławiu? Jedyną jaką znalazłem jest pracownia pani Haliny Szabłońskiej. Jeśłi masz szczupłe dłonie to mogą być za obszerne w palcach. Poza tym są bardzo szerokie w nadgarstku. Mam te z jelenia, ocieplane i wg mojej subiektywnej opinii średnio trzymają ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quezacotl Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Dziękuję za opinię turbo. W takim razie jedynym sensownym rozwiązaniem wydaje się być pracownia Jamrozińskiego. Ciekawe jak wyjdą rękawiczki z przymiarką na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Próbuj - dłoń nie jest znowu tak trudno wymierzyć - zresztą mistrz pewnie udzieli ci co do tego paru rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Czy ktoś słyszał o istnieniu możliwości kupna "prawideł" na rękawiczki (formy)? Rękawicznicy mają takowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Rękawiczki irchowe od Kowalskich. Idealnie dopasowana w ścisku ampoma, wąsko wycięta anewira, typowo męskie alafanty i proporcjonalne rafirowanie RTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arros Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Pracownia U Kowalskich - Chmielna 10 Jan Koziarski - Ogrodowa 13/29 Maria Giedroyć - Śniadeckich 18/19 Anna Serafińska-Szweryn - Hoża 35 Czesław Jamroziński - Marszałkowska 83 Marian Bąkowski - Świętojańska 9 Który zakład oferuje najlepsze rękawiczki pod względem kryterium cena/jakość? Interesuje mnie prosty, wytrzymały, skórzany model. Bede rowniez zobowiazany za informacje o cenach. Jezeli nie wypada mowic o nich na forum publicznym, poproszę o PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Pracownia U Kowalskich - Chmielna 10 Jan Koziarski - Ogrodowa 13/29 Maria Giedroyć - Śniadeckich 18/19 Anna Serafińska-Szweryn - Hoża 35 Czesław Jamroziński - Marszałkowska 83 Marian Bąkowski - Świętojańska 9 Który zakład oferuje najlepsze rękawiczki pod względem kryterium cena/jakość? Interesuje mnie prosty, wytrzymały, skórzany model. Bede rowniez zobowiazany za informacje o cenach. Jezeli nie wypada mowic o nich na forum publicznym, poproszę o PW. Wykonaj pięć telefonów i sprawa będzie jasna. Nikt z nas nie kupuje skomplikowanych, niewytrzymałych i nieskórzanych rękawiczek, więc możesz udać się do każdego zakładu z listy - sadzę, że poradzą sobie z Twoim zamówieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Idealnie dopasowana w ścisku ampoma, wąsko wycięta anewira, typowo męskie alafanty i proporcjonalne rafirowanie RTW.[/img] Z tego co wiem, to chyba rafilowanie. Przy okazji, czy mógłbyś przybliżyć termin alafanty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 pochodna olifantów : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Pracownia U Kowalskich - Chmielna 10 Jan Koziarski - Ogrodowa 13/29 Maria Giedroyć - Śniadeckich 18/19 Anna Serafińska-Szweryn - Hoża 35 Czesław Jamroziński - Marszałkowska 83 Marian Bąkowski - Świętojańska 9 Który zakład oferuje najlepsze rękawiczki pod względem kryterium cena/jakość? Interesuje mnie prosty, wytrzymały, skórzany model. Bede rowniez zobowiazany za informacje o cenach. Jezeli nie wypada mowic o nich na forum publicznym, poproszę o PW. Wykonaj pięć telefonów i sprawa będzie jasna. Nikt z nas nie kupuje skomplikowanych, niewytrzymałych i nieskórzanych rękawiczek, więc możesz udać się do każdego zakładu z listy - sadzę, że poradzą sobie z Twoim zamówieniem To ja może opiszę Ogrodową, bo nie zauważyłem na forum żadnej wzmianki. Jest trochę obskurnie, ale przynajmniej tanio. Pan Koziarski jest rzeczowy, może trochę oschły. Wyroby nie grzeszą elegancją i wybór też nie za specjalny; to nie jest Jamroziński. Miałem dwie pary: jedne raczej solidne, drugie już mniej. Nie ma dramatu, zwłaszcza że tanio, ale polecam inne adresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi