Velahrn Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2025 8 godzin temu, void napisał: Kto produkuje gotowe skórzane rękawiczki z nieco dłuższymi palcami? Mam 9cm palca środkowego, przy obwodzie nieco ponad 21cm. Każdy rękawicznik. Ceny naprawdę nie są dużo wyższe niż konfekcji sklepowej. 1 Cytuj
void Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Tak bym zrobił, mając jakiegoś we Wrocławiu. Widzę że czeka mnie zamówienie online. Cytuj
suede Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2025 10 minut temu, void napisał: Tak bym zrobił, mając jakiegoś we Wrocławiu. Widzę że czeka mnie zamówienie online. Może spróbuj skontaktować sie z https://mkuc.pl/ Mają własną pracownie i szyją rękawiczki. Do tego Świdnica jest blisko Wrocławia, wiec logistycznie do ogarnięcia w przypadku produktu na miarę i chęci spotkania 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi