Luke Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Oto stylizacja disco-polowego boys bandu WEEKEND. To ci od "Ona tańczy dla mnie", jesli to pomoże Zobaczyłem na plakacie w Łodzi i postanowiłem się podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Oto stylizacja disco-polowego boys bandu WEEKEND. To ci od "Ona tańczy dla mnie", jesli to pomoże Zobaczyłem na plakacie w Łodzi i postanowiłem się podzielić. Koszmarem w rozumieniu tego wątku są stylizacje ludzi, którzy chcą uchodzić za eleganckich i w "koszmarach" chodzą np. do teatrów, ambasad i na śluby, chociaż to ostatnie w przypadku tych panów pozostaje aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Sądzę że te dandysy ślub braliby właśnie w takim rynsztunku. Bycie elegantem zobowiązuje, nie można zniżać lotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Nie do końca w temacie celebrytów i znanych osobistości, ale myślę że warto odnotować jak popkultura widzi przywoływane często na forum w kontekście stylu i elegancji postaci Poirot'a i Holmes'a. Przedstawione poniżej stylizacje pojawiły się ostatnio w reklamach telewizyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 A z jakiejż to reklamy pochodzi ta trawestacja Herkulesa? (Co prawda Holmes gorszy ). Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 A z jakiejż to reklamy pochodzi ta trawestacja Herkulesa? (Co prawda Holmes gorszy ). Pozdrawiam, Dr W wersji czeskiej Coldrex: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uHSQGQymX8 W wersji polskiej Choligrip: Co ciekawe, to dwa różne produkty, a reklama ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Holmesa akurat znam. Pytam o Poirota. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Oj sorry, za szybko przeczytałem. Herkules to naziemna telewizja cyfrowa, czyli pan za to płaci, ja płacę, społeczeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Poirot: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/kr ... rowa-wideo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montparnasse Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Wspomniane wystąpienie Prezydenta RP można obejrzeć pod tym linkiem: http://youtu.be/puKdiQlSMw4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Posty dot. wystąpienia prezydenta usunięte w związku ze zgłoszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 5 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2013 Podczas dzisiejszej "Gali Mistrzów Sportu" Maciej Kurzajewski wystąpił w przykusym smokingu ale bez pasa, więc świecił koszulą wychodzącą mu spod guzika. Prowadząca galę z Kurzejewskim Paulina Chylewska powiedziała: "dzisiaj słowo >>dziękuję<< będziemy odmieniać przez wszystkie przypadki". Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 5 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2013 Mnie urzekł prezes bodajże PGE, którego marynarka była tak ciasna, że, gdybym siedział naprzeciw niego w pierwszym rzędzie, zasłoniłbym twarz, by nie oberwać w nią guzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 5 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2013 - źle przypięta butonierka i za ciężka (butonierka)/ źle uszyta marynarka, - biały krawat, za długi. Poza tym nie jest źle, ale widać, że sam się nie ubrał, pantofel jeden PS Kto kogo i za co trzyma na pierwszym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 5 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2013 Posty dot. wystąpienia prezydenta usunięte w związku ze zgłoszeniem. Dobrze zrobiłeś, nie warto zadzierać z ABW. Jeszcze nam do domów wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Doceń spasowanie wzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Doceń spasowanie wzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byrk Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Nie chce być złośliwy, ale... Mr. Vintage: D jak Dębski Radzimir. Człowiek, który w ciągu kilku miesięcy stał się ikoną stylu i muzyki na rodzimym rynku. Fajnie, że wśród celebrytów pojawił się wreszcie dobrze ubrany facet z przemyślanym wizerunkiem (ubranie, fryzura, dodatki). Moim zdaniem, to jeden z najlepiej ubranych facetów z rodzimego show biznesu. Z ciekawości, bo pierwszy raz o człowieku słyszę, wpisałem w googla tego pana, grafika... i to kilka smaczków, wcale zresztą nie najgorszych: http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/251dfa83a4b3d0315c0007e2f1792f135ff07f6b Nie wiem, może jako prosty facet, nie jestem w stanie docenić dzisiejszego 'stylu' i 'mody', a może jestem spaczony czytaniem naszego forum i przedstawianymi w nim zestawami, ale te i inne pan Dębski jak na mój gust pasuje do tematu z całą pewnością i aż dziw bierze że Mr. Vintage w pozytywnym świetle wspomniał o tym panu. Może są jakieś nowsze jego stylizacje, a może wynika to z lekkiego chyba upodobania do casualu i pejoratywnie przeze mnie rozumianego dzisiejszego 'stylizowania się'. Dramatu gigantycznego przy spojrzeniu ogólnym nie ma, ale przy spojrzeniu z punktu widzenia "naszego", jak dla mnie nie wygląda to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 [edycja] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 A nie macie wrażenia, że ten człowiek ma coś nie w porządku z anatomią? W rejonie bioder wygląda jak nieudany projekt doktora Moreau, który jego autor wyrzucił do śmieci w nadziei, że następnym razem pójdzie lepiej.Krytyka vs chamstwo. Przeczytaj jeszcze raz swój post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Dramatu gigantycznego przy spojrzeniu ogólnym nie ma, ale przy spojrzeniu z punktu widzenia "naszego", jak dla mnie nie wygląda to dobrze. Na szczescie moj blog nie jest 'naszym' punktem widzenia Oszczywiscie, ze w kategorii klasycznej meskiej elegancji Debski sie nie miesci, ale czy moda konczy sie na klasyce? Spojrz na ostatnie i pierwsze zdjecie. Jesli nie widzisz roznicy, to znaczy, ze nie rozumiesz wspolczesnej mody, ale nie ma w tym absolutnie nic zlego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Oszczywiscie, ze w kategorii klasycznej meskiej elegancji Debski sie nie miesci, ale czy moda konczy sie na klasyce? Spojrz na ostatnie i pierwsze zdjecie. Jesli nie widzisz roznicy, to znaczy, ze nie rozumiesz wspolczesnej mody, ale nie ma w tym absolutnie nic zlego. Nie wszystko da się wytłumaczyć modą. Czy współczesna moda zakłada rękawy marynarki za długie o kilka cm i nogawki spodni za długie o kilkanaście cm? Marynarkę za dużą o kilka rozmiarów i koszulę z kołnierzykiem gdzieś o 4 cm większym niż być powinien? Nie wiem z kiedy jest ostatnie zdjęcie, ale domniemuje, że to 'stara moda', zaś pierwsze i drugie to 'aktualna moda'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Na ostatnim zdjęciu widzę..... dwa "koszmarki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 viewtopic.php?f=1&p=92532#p92532 W cytowanym wpisie tylko 1-2 panów - i nie jest to premier Cameron, ma rękawy marynarek i koszul o prawidłowej długości. Na zdjęciach pojawiają się także jacykowopodobne indywidua. Słynny angielski styl? Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi