wolezozole Napisano 2 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2012 Jest to jeden z pierwszych moich postów, więc może nie wpasowuje sie w standardy i zasady forum, albo temat juz był gdzieś poruszany (nadal czytam stare wątki) ale pomyślałem ze to jest akurat cos co chce z wami przedyskutować. Nie moge wkleic zdjęć Krzysztofa kiljanskiego z Opola, ale pewnie ktoś mógłby zrobic za mnie. Uważam, tak z mojej perspektywy patrząc, iż facet całkiem niezle sie ubiera i jest super przystojny ( przynajmniej tak uważa moja żona), ale tu trochę przesadził. KK wielokrotnie uzywal te dziwne czapki i pewnie jest to jego znak rozpoznawczy, ale chyba trochę przesadził. Marynarka na jeden guzik, koszula ze stojka i wiele innych drobnych dodatków, które świadczą o tym iż facet dba o swój wizerunek i strój, ale te czapki psują wszystko (Imo). Co wy o tym sądzicie? P.s. Pisze z ipada, więc przepraszam za pisownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Dobrze, widzę że temat się nie spodobał, bym go zamknął ale nie widzę tu takiej opcji. Heh, tak przeglądam pierwsze posty w temacie... Ile byśmy stracili gdyby była taka opcja . Post z 08 Lis 2010, 00:12 Żeby nie było OT: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 14x7 czy jakaś inna nazwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Nie wiem, czy to pasuje do koszmarów. Dziesięć to dobra liczba, czternaście to niewiele więcej. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Przeglądnąłem swego czasu prawie cały ten temat i myślę, że moja dzisiejsza wrzutka to jedna z mocniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 jakieś uzasadnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Przeglądnąłem swego czasu prawie cały ten temat i myślę, że moja dzisiejsza wrzutka to jedna z mocniejszych Na bogato:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Ważne, że jedno zalamanie w długości spodni jest , a potem deser... półbuty męskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Wygląda trochę, jakby kawa rozlała mu się na marynarkę. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Właśnie. Też zastanawiałem się czy to są jakies znane osoby. W tym temacie tylko zdjęcia takich osób przecież powinniśmy umieszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Jacek Bąk, wybitny reprezentant i kapitan reprezentacji RP w piłce nożnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Rzeczywiście, jednak na tym zdjęciu jakoś wyjątkowo niepodobny do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Intrygująca jest też długość okrycia - toż to prawie surdut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Wygląda trochę, jakby kawa rozlała mu się na marynarkę. Pozdrawiam, Dr cały ekspress Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 O kurczę, początkowo nie zwróciłem uwagi, ale na nogach faktycznie Shoxy bodajże. Może w samolocie coś się wydarzyło i trzeba było z torby wyciągnąć obuwie sportowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Nie, to jest słynna marynarka z krowy. Widocznie żaden z Panów nie słyszał o t-shirtach Jacka Bąka z płytami cd na plecach i stacją dyskietek z przodu. Proszę użyć google, czeka Panów sporo zabawy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Wariacja na temat smokingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Rewelacyjne dopasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Marta korzysta z usług stylistki ale Adam jeszcze nie .Na pewno się poprawi .Więcej nie komentuje -znam ich wiele lat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Marta korzysta z usług stylistki ale Adam jeszcze nie .Na pewno się poprawi. Więcej nie komentuje -znam ich wiele lat. Zasugeruj koledze (znajomemu) żeby zamiast tracić pieniądze na stylistę zajrzał na nasze forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Zwolniłbym tą stylistykę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Owszem, pani wygląda na luksusową ladacznicę, ale nie wiadomo, czy ten zestaw to pomysł stylistki, czy efekt inwencji i uporu klientki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Z tym luksusem to przesadziłeś, ale masz rację. Wyciągnąłem pochopne wnioski, może to nie wina stylistki. Niemniej i tak bym ja zwolnił, po co mi stylistka, która mi nie wytłumaczy że wyglądam jak ladacznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Bez przesady z tą luksusową, Berlusconi by się pogniewał, raczej po prostu taka nie z ulicy bezpośrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 hold your horses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi