meqoq Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Frankie! Dostałeś burę od arbitra elegancji (samozwańczego?)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 @Frankenstein: bardzo mi się nie podobało Twoje "K*rwin" o JKM gdzieś wyżej w tym wątku. Przykro mi to pisać, ale zniżasz się do poziomu magla w ten sposób. Poza tym proponuję chować swoje sympatie i antypatie polityczne na lepsze okazje niż wątek "stylistyczne koszmary". Frankie! Dostałeś burę od arbitra elegancji (samozwańczego?)! Dziwi mnie tylko, że Kolega Montalbano tak jednoznaczanie źle odczytuje "*" wyciągając wobec mnie daleko idące oceny. Dlaczego od razu wstawia jedną z ostatnich liter alfabetu, a nie na przykład pierwszą. Od razu znaczenie byłoby inne, wręcz kojąco-uzdrowiskowe. Życie jest wieloznaczne i moje skojarzenia również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montalbano Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Dziwi mnie tylko, że Kolega Montalbano tak jednoznaczanie źle odczytuje "*" wyciągając wobec mnie daleko idące oceny. Dlaczego od razu wstawia jedną z ostatnich liter alfabetu, a nie na przykład pierwszą. Od razu znaczenie byłoby inne, wręcz kojąco-uzdrowiskowe. Życie jest wieloznaczne i moje skojarzenia również. 1. Etam. 2. Poza tym zauważ, że to oczywiście nie jest "daleko idąca ocena". Jesli piszę, że się "zniżasz", to ocena ogólna jest raczej pozytywna, nespa? pzdr montalb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Jesli piszę, że się "zniżasz", to ocena ogólna jest raczej pozytywna, nespa? Zniżanie jest zniżaniem. Jest negatywne. Moje odczucia są jakie są, choć jako "prawdziwa cnota" krytyki się nie boję Również pozdrawiam f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Wydaje mi się, że młodsi z Panów oceniają JKM przez pryzmat jego sympatyków. Nie wiem, na ile to słuszne, bo jestem za bardzo zmęczony na takie duże myśli. Osobiście biorę tego dżentelmena w nawias i wtedy przyjemnie (w ramach relaksu) czyta mi się jego publicystykę. Na dłuższą metę (wywiad-rzeka przeprowadzony przez dziennikarza NCz) jest jednak nie do zniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Wszystkie moje komentarze polityczne są utrzymane w tonie żartobliwym, bo w rzeczywistości w ogóle mnie to nie interesuje. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Wszystkie moje komentarze polityczne są utrzymane w tonie żartobliwym, bo w rzeczywistości w ogóle mnie to nie interesuje. Pozdrawiam, Dr I to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Zakończmy "politykę", a porozmawiajmy o "politykach" . To oczywiście nie "koszmar", ale pewnego rodzaju postęp. Mimo to wstawiam . Poszetka coraz popularniejsza wśród polityków? Przemysław Wipler nie pierwszym posłem, którego widzę z pełną brustaszą. I na dodatek to nie jest "komplet" . Tymczasem J. Palikot z chusteczki zrezygnował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Ja bym to zaliczył do koszmaru - rozpięta marynarka, niewyprasowany kołnierzyk koszuli - kiepsko to tylko wygląda, a poszetka potęguje wrażenie słabego wyglądu w tym wypadku. Rękawy marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Nie wiem, co gorsze - komplet, czy efekt matchy-matchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Jeżeli tak maja wygladac stylistyczne koszmary to ja poprosze o rozpropagowanie takiego wizerunku. Polowa forumowiczow nie potrafilaby się tak ubrac. Proponuje porownac omawiany wizerunek posla z pierwszymi postami z tego watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Jeżeli tak maja wygladac stylistyczne koszmary to ja poprosze o rozpropagowanie takiego wizerunku. Polowa forumowiczow nie potrafilaby się tak ubrac. Proponuje porownac omawiany wizerunek posla z pierwszymi postami z tego watku. dobrze że nie z CMDNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Ja również nie rozumiem, dlaczego poseł trafił do działu "koszmary". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Kolega wyjaśnił połowicznie: To oczywiście nie "koszmar", ale pewnego rodzaju postęp. Mimo to wstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Jakie 'lustro': http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/9fbcd0b242559ae23780032b4bd963448974aa0f Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Fajna koszula historyczna dla tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 I fryzura na Dona Drejpera z twistem;) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 czasem można odnieść wrażenie, że Damięcki ma jedną koszulę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Być może tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, myślę, że tutaj może być: http://www.msfera.pl/bledy-w-ubiorze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Co za bzdety, po prostu ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Do listy grzechów 1 Krawat do koszuli z krótkim rękawem. 2 Koszula z krótkim rękawem do marynarki. 3 Nieodpowiednia długość krawata. dopisałbym jeszcze 2.5 koszula z krótkim rękawem w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 czemu? na plażę, do gier i zabaw i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 czemu? na plażę, do gier i zabaw i tak dalej Temat wielokrotnie wałkowany na forum - moze wyszukiwarka pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Mnie dość rozbawiło to: Marynarka na różne okazje I nie powinna to być marynarka od garnituru, ale specjalna marynarka, którą można ubrać nawet do dżinsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi