Skocz do zawartości

Stylistyczne koszmary - aktorzy, piosenkarze, politycy

Brzydalllo

Rekomendowane odpowiedzi

@Frankenstein: bardzo mi się nie podobało Twoje "K*rwin" o JKM gdzieś wyżej w tym wątku. Przykro mi to pisać, ale zniżasz się do poziomu magla w ten sposób. Poza tym proponuję chować swoje sympatie i antypatie polityczne na lepsze okazje niż wątek "stylistyczne koszmary".

Frankie! Dostałeś burę od arbitra elegancji (samozwańczego?)!

Dziwi mnie tylko, że Kolega Montalbano tak jednoznaczanie źle odczytuje "*" wyciągając wobec mnie daleko idące oceny. Dlaczego od razu wstawia jedną z ostatnich liter alfabetu, a nie na przykład pierwszą. Od razu znaczenie byłoby inne, wręcz kojąco-uzdrowiskowe. Życie jest wieloznaczne i moje skojarzenia również.

Dziwi mnie tylko, że Kolega Montalbano tak jednoznaczanie źle odczytuje "*" wyciągając wobec mnie daleko idące oceny. Dlaczego od razu wstawia jedną z ostatnich liter alfabetu, a nie na przykład pierwszą. Od razu znaczenie byłoby inne, wręcz kojąco-uzdrowiskowe. Życie jest wieloznaczne i moje skojarzenia również.

1. Etam.

2. Poza tym zauważ, że to oczywiście nie jest "daleko idąca ocena". Jesli piszę, że się "zniżasz", to ocena ogólna jest raczej pozytywna, nespa? ;)

pzdr

montalb

Wydaje mi się, że młodsi z Panów oceniają JKM przez pryzmat jego sympatyków. Nie wiem, na ile to słuszne, bo jestem za bardzo zmęczony na takie duże myśli. Osobiście biorę tego dżentelmena w nawias i wtedy przyjemnie (w ramach relaksu) czyta mi się jego publicystykę. Na dłuższą metę (wywiad-rzeka przeprowadzony przez dziennikarza NCz) jest jednak nie do zniesienia.

Zakończmy "politykę", a porozmawiajmy o "politykach" :).

To oczywiście nie "koszmar", ale pewnego rodzaju postęp. Mimo to wstawiam :).

Poszetka coraz popularniejsza wśród polityków? Przemysław Wipler nie pierwszym posłem, którego widzę z pełną brustaszą. I na dodatek to nie jest "komplet" :). Tymczasem J. Palikot z chusteczki zrezygnował :(.

Dołączona grafika