kamil Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Hubert Urbański Jesteś pewien Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Nie wiem, jak tam jajca, ale buty ma zniszczone (to dopuszczalne) i nie wypastowane (a to już przesada). Cytuj
Velahrn Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Noel. Garnitur tragiczny w każdym aspekcie. Cytuj
SORGE Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Noel. Garnitur tragiczny w każdym aspekcie. To weź i obejmij Grycankę w swoim... Cytuj
B.B. Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 No to może ktoś mi wyjaśni kto to są "grycanki"? Cytuj
Clovis Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Faktycznie. Kobitka jeszcze ujdzie, ale garnitur fatalny. Cytuj
White Haven Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Można powiedzieć żywa reklama (wiem wredne ) Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Panowie, co ten czarnoskóry trzyma w prawej ręce? Cytuj
NastyKanasta Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Panowie, co ten czarnoskóry trzyma w prawej ręce? kukiełkę Cytuj
White Haven Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 A gdzie ty widzisz jego prawą rękę ? Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 A gdzie ty widzisz jego prawą rękę ? Ej, nie psuj żartu! Cytuj
Styleman Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 No to może ktoś mi wyjaśni kto to są "grycanki"?Lody od pokoleń. To jest teść a to pani której mama ma cukiernie. Cytuj
Styleman Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Panowie, co ten czarnoskóry trzyma w prawej ręce? CUKIERECZKA Cytuj
B.B. Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 To teraz nowe pytanie, dlaczego mówią o nich w telewizji? Cytuj
lodzermensch Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 by byli tematem na forach ...i udaje im się, ech...-) Cytuj
B.B. Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie wiem sam, wiem tylko że mówią tam czasem o jakiś ludziach, nie wyjaśniają dlaczego o nich mówią ale mówią, dziwi mnie to że jakieś dziwne osobniki pojawiają się w mediach zupełnie bez powodu. Cytuj
Koval Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 WSE (Wyższa Szkoła 'Eklektyzmu') Cytuj
SORGE Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Straszne... Podobno Kubie w sprawach mody doradza jego przyjaciel Olivier Janiak. Ciekawe czy w przypadku tego "dzieła" też tak było... Cytuj
lodzermensch Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Straszne... Podobno Kubie w sprawach mody doradza jego przyjaciel Olivier Janiak. Ciekawe czy w przypadku tego "dzieła" też tak było... daj spokój. ładna dziewczyna za to Cytuj
dsc Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Musialem: http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/4114eb311753e2e602d31794d086b7dc51c6d783 Pozdrawiam, dsc. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Czyli "Jak zostać hot-dogiem". Ponoć chwalił się, że w tym samym modelu lansował się niedawno Kanye West Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Co nie oznacza, że w długim płaszczu można wyglądać dobrze Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 A buty? Wyglądają na tassele z ażurem. Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Czyli "Jak zostać hot-dogiem". Ponoć chwalił się, że w tym samym modelu lansował się niedawno Kanye West Wydaje mi sie, ze to plaszcz z kolekcji mmm dla h&m, wiec p. Borys pewnie nie przypadkiem ma go na sobie. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Czyli "Jak zostać hot-dogiem". Ponoć chwalił się, że w tym samym modelu lansował się niedawno Kanye West Wydaje mi sie, ze to plaszcz z kolekcji mmm dla h&m, wiec p. Borys pewnie nie przypadkiem ma go na sobie. Tak to ten płaszcz Na jego miejscu przed wyjściem choć raz spojrzałbym w lustro i poważnie się nad swym wyglądem zastanowił. Chyba, że wybór tego okrycia doradziła mu jego luba stylistka - wtedy to inna sprawa, z takimi, jak wiadomo się nie dyskutuje. Mamy wtedy kolejny przykład na potwierdzenie słów Macaroniego odnośnie samodzielnego ubierania się mężczyzny Czyli "Jak zostać hot-dogiem". Ponoć chwalił się, że w tym samym modelu lansował się niedawno Kanye West Mówisz o portkach? Chodziło mi raczej o całość, niewysoki, przysadzisty blondyn o takiej cerze nie powinien wybierać długiego, camelowego płaszcza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi