Awopiotr Napisano 15 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2021 Nie moje klimaty, ale te jaśniejsze pasy na szwach z przodu kurtki jakoś tak słabo wyglądają. Kojarzą mi się trochę ze stylem poprzecieranych i podziurawionych dżinsów. Wg mnie tym razem żona może mieć rację! PS. Jeszcze te małe, nieproporcjonalne kieszonki na piersi! Po co to lub jak mawiają na wschodzie - a przez co tam one są? PS1. Niesiony podobną nostalgią kupiłem krótką kurtkę dżinsową. Bardzo dobrze leżała, ale po dwóch dniach przymierzania z różnymi elementami garderoby oddałem. Mówiąc wprost, tak jak się wyrasta z t-shirtów i krótkich spodenek tak samo krótkie skórki mają swój czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 15 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2021 Mnie się podoba. Mojej żonie nie (sorry pokazałem jej ale z zachowaniem anonimowości). I bądź tu mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 @Tanatos70Oddałbym, jest za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 Mi też się nie podoba. Te pasy wyglądają dla mnie jak jakiś wystrój mieszkania z lat 70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torgul Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 Leży nieźle i na pewno nie jest za krótka... Kolor jednak rzeczywiście mógłby być bardziej jednolity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 16 godzin temu, lubo69 napisał: Naszałbym okazjonalnie. 16 godzin temu, eye_lip napisał: Zajebista, nosiłbym. 15 godzin temu, Najmniejszy napisał: Ja polecam oddać. W sensie żonę. Dzięki koledzy za opinię. Dwie pierwsze wezmę pod uwagę i się zastosuję. Nad trzecią chwilę pomyślałem, ale jednak nie skorzystam. Już tak dotrwam do śmierci, umęczon pod kapciem swojej żony.😉 Kolor mógłby faktycznie być bardziej jednolity, choć te pasy to ja widzę na zdjęciach, na żywo nie zwróciłem uwagi. Fason zaakceptowałem, jako wierną kopię mojej ukochanej dżinsowej z młodości marki Levis rocznik 1988. Kupiona w Pewexie za zawrotną wówczas dla mnie kwotę 50 $. Gdzieś mi się zawieruszyła na przełomie tysiącleci. Mam ostatnią w niej fotkę z wykopalisk w 1997. Zestawienie to taki niezamierzony zbieg okoliczność (budowę mam akurat koło "tikeja"). Przypadek ? Nie sądzę. No muszę zostawić. Choćby do roboty 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 Lata mijają a spodnie nie do zdarcia!😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 W tamte, z amerykańskiego demobilu, dziś bym się już nie wcisnął 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 Zachwyty na kurtką a ten polonez w tle to tez kawał historii, nadmienić chciałem nieśmiało😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 Polonez- truck służbowy, mój był ten czerwony bolid. To dopiero kawał historii 🙂 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 16 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2021 Piekny wóz👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crstoof Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 Cześć, czy słyszał ktoś może kiedyś o marce JCC? Mają w ofercie sporo modeli skórzanych kurtek (znalezione na zalando), ale nie znalazłem nic o samej marce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 https://www.jcc.de/vertrieb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojaciebie Napisano 5 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2021 doradźcie którą wybrać https://generation.com.pl/pl/kurtki-meskie/713-kurtka-skorzana-czarna-meska.html https://generation.com.pl/pl/kurtki-meskie/714-kurtka-skorzana-czarna-meska.html https://generation.com.pl/pl/kurtki-meskie/359-kurtka-skorzana-meska-czarna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2021 19 minut temu, ojaciebie napisał: doradźcie którą wybrać https://generation.com.pl/pl/kurtki-meskie/713-kurtka-skorzana-czarna-meska.html https://generation.com.pl/pl/kurtki-meskie/714-kurtka-skorzana-czarna-meska.html https://generation.com.pl/pl/kurtki-meskie/359-kurtka-skorzana-meska-czarna.h Żadną. Weź coś od Belstaffa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bac Napisano 23 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2021 Co sądzicie o kurtkach skórzanych wykonanych ze skóry owczej firmy Ochnik? Wytrzymałe są? Akurat mam ich sklep u siebie w mieście i możliwość przymierzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 24 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2021 Rozumiem, że nie pytasz o kożuch. Kupiłem z 6-7 lat wstecz i nic się nie rozlatuje. Pod tym względem jest jak najbardziej ok. Czy bym kupił ponownie - raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2021 W dniu 5.10.2021 o 08:48, eye_lip napisał: Żadną. Weź coś od Belstaffa. Belstaff to fajna opcja. Nie dla forumowych ortodoksów, bo z mięciutkiej i bardzo przyjemnej w dotyku skóry jagnięcej. Nie trzeba chodzić trzy lata żeby móc bez problemu zgiąć rękę, a pięć żeby była jako tako wygodna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 29 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2021 Rękawy za długie Z drugiej strony na motorze tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2021 Pierwsze kawałki zdjęcia - super! Ale te rękawy dluugie. Mam ten sam problem z tą kurtką, leży świetnie, mięciutka,ale rękawy za długie o kilka centymetrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2021 @Krzysiek_W kurtka jest nowa, rękawy z czasem się trochę pofałdują, w związku z czym będą kończyć się wyżej niż teraz i optycznie rękawy będą wyglądać na krótsze. Dodatkowo jak dla mnie kurtka skórzana powinna mieć rękawy znacznie dłuższe niż marynarka, nie widzę specjalnego problemu z długością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bac Napisano 21 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2021 W dniu 24.10.2021 o 11:40, rumcajs43 napisał: Rozumiem, że nie pytasz o kożuch. Kupiłem z 6-7 lat wstecz i nic się nie rozlatuje. Pod tym względem jest jak najbardziej ok. Czy bym kupił ponownie - raczej nie. Dokładnie nie pytam o korzuch. Dlaczego byś jej nie kupił ponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 21 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2021 Nie wiem jak modele teraz dostępne, ale jestem zwolennikiem bawełnianych podszewek w kurtkach skórzanych. Druga sprawa, moja jest uszyta z jagnięcej ma to plusy i minusy. Plusem jest to, że jest bardzo miękka, minusem, że uszyta ze zbyt wielu kawałków - cierpi na tym estetyka. Na marginesie używam jej na co dzień i złego słowa nie powiem o trwałości, mimo, że uszyta jest z delikatnej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojnas44 Napisano 31 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2022 Planuję zakup kurtki skórzanej, Belstaff czy Schott niestety znacznie poza moim zasięgiem. Jakie kurtki, a raczej firmy robiące takie kurtki w budżecie do 1000zł możecie polecić? Przymierzałem kilka modeli Ochnika ale żaden nie wywołał u mnie efektu WOW. Znajomy zeszłej jesieni kupił kurtkę firmy TomSkór i sobie chwali ale ma ją trochę za krótko aby w pełni powiedzieć czy jest coś warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2022 Za 1000 pln nie kupi się sensownej kurtki skórzanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi