Bacio Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 35 minut temu, NieMy napisał: Szukam obecnie argumentów przeciw zakupowi i nie mogę znaleźć. Pisał kiedyś @Wuj, że (cytat niedokładny) często kupujemy kurtkę skórzaną aby wyglądać jak gwiazda rocka, a wyglądamy jak taksówkarz. Ja kupiłem sobie wymarzoną kurtkę Schotta i nawet schudłem 10 kg, aby się w nią zmieścić i przez rok założyłem tylko raz i to na siłę, bo nie mam gdzie w niej chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 Teraz, Bacio napisał: Pisał kiedyś @Wuj, że (cytat niedokładny) często kupujemy kurtkę skórzaną aby wyglądać jak gwiazda rocka, a wyglądamy jak taksówkarz. Ja wyglądam jak gwiazda rocka nawet bez skórzanej kurtki!🤘 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 Ja wyglądam jak gwiazda rocka nawet bez skórzanej kurtki!Ja nawet bez skórzanej kurtki wygladam jak taksówkarz , ale skórę za flaszkę (tylko nie taką za 750£) chętnie przygarnę . Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 @pablocito, nie zapytałeś nawet jaki rozmiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 @pablocito, nie zapytałeś nawet jaki rozmiar...Na zdjeciu widać. Wszysko obczajoneWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 To mała czterdziestka, takie 39 slim. Ale nie oddam nawet za flaszkę i 750 funtów. Z kilku lotnisk w Polsce są loty do Edynburga za grosze. Pociąg z Edynburga do Galashiels bodaj 10 funtów w obie strony. Trudno o lepszą wycieczkę niż jesień w Scottish Borders. Na miejscu można poprzymierzać i pogadać. A dla niemobilnych w Warszawie jest Simmons Bilt, praktycznie to samo, jeśli komuś nie przeszkadzają kwestie etyczne (firma jest pokłosiem procesu sądowego z Aero). Na apetyt można zamówić gratis: http://www.aeroleatherclothing.com/product-detail.php?id=4199 W moim egzemplarzu była pocztówka z kodem na darmową przesyłkę, czyli 20 funtów w kieszeni. Nie wiem czy tylko w moim, ale ryzyko żadne, można spróbować szczęścia. Trzymam kciuki:) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 @lubo69 Panowie, jest sukces. Podniósł rękę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 8 minut temu, Cineos napisał: @lubo69 Panowie, jest sukces. Podniósł rękę! Na kogo? " Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy ludowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza ludowa odrąbie, w interesie klasy robotniczej, w interesie chłopstwa pracującego i inteligencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej ludności, w interesie dalszej demokratyzacji naszego życia, w interesie naszej Ojczyzny. " Józef Cyrankiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 (...)Z kilku lotnisk w Polsce są loty do Edynburga za grosze. Pociąg z Edynburga do Galashiels bodaj 10 funtów w obie strony. Trudno o lepszą wycieczkę niż jesień w Scottish Borders... I tak oto opowieści o flaszce i Szkocji znalazły swój harmonijny i jednocześnie najprostszy finał. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 Brakuje głównego bohatera - powinieneś zagryzać 'boczkiem ze skórą'! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Brakuje głównego bohatera - powinieneś zagryzać 'boczkiem ze skórą'! Albo przynajmniej schlać się jak swiniaWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 „museum calf” 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 No to jak bydlęWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2019 W dniu 7.09.2019 o 11:01, lubo69 napisał: „museum calf” lubo69 sama stoi jak moje skarpetki z czasów szczenięcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2019 Wygląda na obrażoną 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 17 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 Ktoś może zna i poleca jakąś markę kurtek w stylu schott perfecto jacket w cenie około 1tyś zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 17 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 44 minuty temu, dida1007 napisał: Ktoś może zna i poleca jakąś markę kurtek w stylu schott perfecto jacket w cenie około 1tyś zł? Ja jedną ze swoich skórzanych kupiłem w https://www.upperclassfashion.co.uk/men/mens-leather-jackets.html Ale fizycznie byłem w sklepie w Londynie. Oczywiście, też wysyłają. Tuż obok (po drugiej stronie ulicy, może 200m dalej) jest podobny konkurencyjny sklep: https://www.citysheepskin.co.uk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brondi421 Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 W zarze jest sporo takich kurtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Proszę o poradę: kurtka do zwrotu? Wydaje mi się że przód wygląda całkiem ok, ale plecy ją dyskwalifikują 😕 Z mniejszym rozmiarem raczej też chyba nie ma co próbować, bo w klatce jest na styk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Stary! No bez jaj! Żeby się małymi fałdami w ramonesce przejmować! Weźże nośże ją i nie myśl o tym. W klacie leży jak ta lala i jest git! 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Dzięki, no to zostaje. Z przodu mi się podoba a z tyłu się nie widzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 2 godziny temu, dida1007 napisał: Dzięki, no to zostaje. Z przodu mi się podoba a z tyłu się nie widzę A mi się wydaje, ze biker jacket powinna być krótka, ta jest za długa. Zobacz jak krótka jest taka kurtka od Simmons Bilt, jednego z najlepszych producentów na świecie - http://www.simmonsbilt.com/vintageclassics/bike.html 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Wiem ale przy moim wzroście i wymiarach wszystkie ubrania dobre w barkach i klatce są za długie więc specjalnie się tym nie przejmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Ale ona faktycznie jest za długa! Z przodu pasek masz na wysokości pęcherza co wygląda dziwnie. Z tyłu długość to prawie marynarka! Dziwne proporcje jak na ramoneskę! Porównaj oryginał! Co prawda w późniejszych latach kurtka została nieco wydłużona lecz u Ciebie nie wygląda to zgrabnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 Kurtka z czasów studenckich. Wisi w szafie nieużywana i nie ma pretekstu żeby się jej pozbyć, bo właściciel trzyma rozmiar. Żona mówi WYWAL! A koledzy? SZAFA czy KONTENER PCK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi