Bacio Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 35 minut temu, NieMy napisał: Szukam obecnie argumentów przeciw zakupowi i nie mogę znaleźć. Pisał kiedyś @Wuj, że (cytat niedokładny) często kupujemy kurtkę skórzaną aby wyglądać jak gwiazda rocka, a wyglądamy jak taksówkarz. Ja kupiłem sobie wymarzoną kurtkę Schotta i nawet schudłem 10 kg, aby się w nią zmieścić i przez rok założyłem tylko raz i to na siłę, bo nie mam gdzie w niej chodzić. Cytuj
NieMy Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Teraz, Bacio napisał: Pisał kiedyś @Wuj, że (cytat niedokładny) często kupujemy kurtkę skórzaną aby wyglądać jak gwiazda rocka, a wyglądamy jak taksówkarz. Ja wyglądam jak gwiazda rocka nawet bez skórzanej kurtki!? 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Ja wyglądam jak gwiazda rocka nawet bez skórzanej kurtki!Ja nawet bez skórzanej kurtki wygladam jak taksówkarz , ale skórę za flaszkę (tylko nie taką za 750£) chętnie przygarnę . Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj
Koval Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @pablocito, nie zapytałeś nawet jaki rozmiar... Cytuj
pablocito Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @pablocito, nie zapytałeś nawet jaki rozmiar...Na zdjeciu widać. Wszysko obczajoneWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj
lubo69 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 To mała czterdziestka, takie 39 slim. Ale nie oddam nawet za flaszkę i 750 funtów. Z kilku lotnisk w Polsce są loty do Edynburga za grosze. Pociąg z Edynburga do Galashiels bodaj 10 funtów w obie strony. Trudno o lepszą wycieczkę niż jesień w Scottish Borders. Na miejscu można poprzymierzać i pogadać. A dla niemobilnych w Warszawie jest Simmons Bilt, praktycznie to samo, jeśli komuś nie przeszkadzają kwestie etyczne (firma jest pokłosiem procesu sądowego z Aero). Na apetyt można zamówić gratis: http://www.aeroleatherclothing.com/product-detail.php?id=4199 W moim egzemplarzu była pocztówka z kodem na darmową przesyłkę, czyli 20 funtów w kieszeni. Nie wiem czy tylko w moim, ale ryzyko żadne, można spróbować szczęścia. Trzymam kciuki:) 2 1 Cytuj
Cineos Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @lubo69 Panowie, jest sukces. Podniósł rękę! Cytuj
NieMy Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 8 minut temu, Cineos napisał: @lubo69 Panowie, jest sukces. Podniósł rękę! Na kogo? " Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy ludowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza ludowa odrąbie, w interesie klasy robotniczej, w interesie chłopstwa pracującego i inteligencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej ludności, w interesie dalszej demokratyzacji naszego życia, w interesie naszej Ojczyzny. " Józef Cyrankiewicz Cytuj
pablocito Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 (...)Z kilku lotnisk w Polsce są loty do Edynburga za grosze. Pociąg z Edynburga do Galashiels bodaj 10 funtów w obie strony. Trudno o lepszą wycieczkę niż jesień w Scottish Borders... I tak oto opowieści o flaszce i Szkocji znalazły swój harmonijny i jednocześnie najprostszy finał. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Koval Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Brakuje głównego bohatera - powinieneś zagryzać 'boczkiem ze skórą'! 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 Brakuje głównego bohatera - powinieneś zagryzać 'boczkiem ze skórą'! Albo przynajmniej schlać się jak swiniaWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj
pablocito Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 No to jak bydlęWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj
spiryt Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 W dniu 7.09.2019 o 11:01, lubo69 napisał: „museum calf” lubo69 sama stoi jak moje skarpetki z czasów szczenięcych Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 Wygląda na obrażoną 1 1 Cytuj
DeanM Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2020 Ktoś może zna i poleca jakąś markę kurtek w stylu schott perfecto jacket w cenie około 1tyś zł? Cytuj
Bacio Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2020 44 minuty temu, dida1007 napisał: Ktoś może zna i poleca jakąś markę kurtek w stylu schott perfecto jacket w cenie około 1tyś zł? Ja jedną ze swoich skórzanych kupiłem w https://www.upperclassfashion.co.uk/men/mens-leather-jackets.html Ale fizycznie byłem w sklepie w Londynie. Oczywiście, też wysyłają. Tuż obok (po drugiej stronie ulicy, może 200m dalej) jest podobny konkurencyjny sklep: https://www.citysheepskin.co.uk 1 Cytuj
brondi421 Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 W zarze jest sporo takich kurtek Cytuj
DeanM Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2020 Proszę o poradę: kurtka do zwrotu? Wydaje mi się że przód wygląda całkiem ok, ale plecy ją dyskwalifikują ? Z mniejszym rozmiarem raczej też chyba nie ma co próbować, bo w klatce jest na styk? Cytuj
pablocito Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2020 Stary! No bez jaj! Żeby się małymi fałdami w ramonesce przejmować! Weźże nośże ją i nie myśl o tym. W klacie leży jak ta lala i jest git! 1 3 Cytuj
DeanM Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2020 Dzięki, no to zostaje. Z przodu mi się podoba a z tyłu się nie widzę 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2020 2 godziny temu, dida1007 napisał: Dzięki, no to zostaje. Z przodu mi się podoba a z tyłu się nie widzę A mi się wydaje, ze biker jacket powinna być krótka, ta jest za długa. Zobacz jak krótka jest taka kurtka od Simmons Bilt, jednego z najlepszych producentów na świecie - http://www.simmonsbilt.com/vintageclassics/bike.html 1 1 Cytuj
DeanM Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2020 Wiem ale przy moim wzroście i wymiarach wszystkie ubrania dobre w barkach i klatce są za długie więc specjalnie się tym nie przejmuję. Cytuj
Awopiotr Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2020 Ale ona faktycznie jest za długa! Z przodu pasek masz na wysokości pęcherza co wygląda dziwnie. Z tyłu długość to prawie marynarka! Dziwne proporcje jak na ramoneskę! Porównaj oryginał! Co prawda w późniejszych latach kurtka została nieco wydłużona lecz u Ciebie nie wygląda to zgrabnie. 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2020 Kurtka z czasów studenckich. Wisi w szafie nieużywana i nie ma pretekstu żeby się jej pozbyć, bo właściciel trzyma rozmiar. Żona mówi WYWAL! A koledzy? SZAFA czy KONTENER PCK? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi