Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 19 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 1 godzinę temu, TomiW01 napisał: W ostatnim numerze Playboya ukazał się coroczny ranking najlepiej ubranych Polaków. Wygląda on następująco: Grzegorz Krychowiak – piłkarz. Radzimir Dębski – muzyk, kompozytor. Piotr Kraśko – prezenter telewizyjny, dziennikarz. Ireneusz Korzeniewski – bloger, przedsiębiorca. Olivier Janiak – prezenter telewizyjny. Marcin Prokop – prezenter telewizyjny. Rafał Maślak – były Mister Polski, bloger. Robert Lewandowski – piłkarz. Robert Biedroń – prezydent Słupska. Adam „Nergal” Darski – muzyk. W jury zasiedli m.in. Jarosław Berg-Szychułda (Emanuel Berg), Wojciech Szarski (Macaroni Tomato), Kamil Pawelski (Ekskluzywny Menel), Michał Zaczyński, Karol Rzeszutko (Krupa&Rzeszutko), Michał Grochala (Lancerto), Wojciech Tulwin (Recman), Natasza Urbańska, Edyta Herbuś, Agnieszka Włodarczyk, Katarzyna Bonda, Tamara Gonzalez-Perea, Katarzyna Zielińska. za strony MR. Vintage'a ....... można się śmiać? P.S. Ciekawe, że ten celebrycki cyrk firmują też panowie Karol Rzeszutko czy Wojciech Szarski Przepraszam ale nie czuje się celebryta,pomimo bywania na rożnych imprezach ścianek unikam jak ognia. W całej mojej przygodzie dwa razy trafiłem na ściankę, w obu przypadkach byly do decyzje w pełni przemyślane. Blog który prowadzę jest całkowicie finansowany tylko i wyłącznie z moich środków,nie mam sponsorów,jeżeli gdzieś uzyskuje zniżki to są one w takiej wysokości jak każdy może je osiągnąć.Oczywiście dostaje propozycje współpracy ale są one dla mnie nie interesujące,nie ze względu na sprawy finansowe,ale na jakość produktów danej firmy.Tak było z firma JB od koszul, czy Vistula i wieloma innymi.Nie korzystam rowniez z uslug stylistów,od lat sam decyduje co kupić i jak to później zestawić.Prowadzenie bloga traktuje hobbystycznie ,dopiero teraz przygotowuje się do postawienia go na własnej domenie,dotychczas korzystam z uslug Onetu,dzięki czemu nie ponoszę kosztów a mam zapewniona opiekę techniczna. Fan page na FB prowadzę osobiście,martwi mnie natomiast to ze ponad 70 % moich fanów których posiadam, z ponad 38 000 to ludzie z zagranicy ,głównie włosi.ale i tu staram się to wykorzystać ,ma stworzone albumy,, Polska jest piękna" , ,,Luksusowe samochody w Polsce" czy ,,Polska architektura" gdzie zamieszczam zdjęcia z różnych zakątków naszego kraju oraz zdjecia samochodów z naszych ulic.Uważam ze to dobry pomysł na promocje naszego kraju. Kiedy skontaktował się ze mną Playboy w sprawie udostępnienia moich zdjec i redaktor powiedział mi ze jestem nominowany,sadziłem ze to żart i do końca nie wierzyłem.Z utęsknieniem czekałem na ten numer.Oczywiście uważam to za duży sukces dla moich dzialan w odniesieniu do mody męskiej i tego co robię , jestem bardzo zadowolony. Ale mocno to podnosi poprzeczkę dla moich dzialan na tym polu.Jak każdy kto prowadzi interesy myślę jak przekuć to na biznes i zacząłem już działanie.Nie w poszukiwaniu sponsorów ale w tworzeniu własnej marki. Wszystkim którzy złożyli mi gratulacje jeszcze raz serdecznie dziękuję-swoimi słowami z wiadomości i maili ktore dostałem załączyliście mi dodatkowe turbo do moich dzialan . Pozdrawiam 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuberos Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 @Styleman ze swojej strony również składam serdeczne gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Panie Irku, dobrze Pan wie, że nie chodziło mi o pana. Chciałbym tylko wiedzieć co kierowało, oprócz jak wskazał kolega @NieMy potencjalnymi zyskami, że do prestiżowej "10" zostali wybrani panowie Darski, Biedroń, Maślak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 1 godzinę temu, TomiW01 napisał: Panie Irku, dobrze Pan wie, że nie chodziło mi o pana. Chciałbym tylko wiedzieć co kierowało, oprócz jak wskazał kolega @NieMy potencjalnymi zyskami, że do prestiżowej "10" zostali wybrani panowie Darski, Biedroń, Maślak? Tak jak pisałem nie znam zasad wyboru kandydatów.Mam swoje przemyślenia co do takiego wyboru,sam jestem mocno zdziwiony ze się w tym gronie znalazłem,a jeszcze na tak wysokiej pozycji to większe zdziwienie.Prawie za każdą z tych osób stoją wielkie pieniądze firm oraz styliści sowicie opłacani to ze są słabi to inne zagadnienie(wciaz nie rozumiem fenomenu słowa stylista) co z reszta widać na załączonych do rankingu zdjęciach.Moja opinia do wymienionych panów. Adam Nergala znam osobiście-jego wizerunek sceniczny ma ścisły związek z gatunkiem muzyczny który reprezentuje i to chyba nie podlega dyskusji,jest to całkowicie spójne. Na co dzień nosi się na czarno,ale ani razu nie widziałem w jego ubiorze źle dobranych rzeczy,wszystkie maja charakter i połączone w całość dosyć dużą moc przekazu. Co w przypadku artysty ma bardzo duże znaczenie.A ze jest artysta światowego formatu jest to pewne . Czy mnie się ten rodzaj muzyki podoba-nie,ale cenie go za sukces który odnosi na całym świecie Dołączam zdjęcie gdzie wygląda jak gość a ja -no tak wyszło. Robert Biedroń -w całym zestawie naszych polityków, rzeczywiście dba o swój wygląd i jak na Prezydenta miasta moim zdaniem prezentuje się bardzo dobrze. Rafał Maślak- to jedno wielkie nie porozumienie,użycie słowa pomyłka to za mało.Nie widziałem go jeszcze.pomimo sztabu stylistów,odpowiednio ubranego.Zaczynając moja znajomość z kolegami z Warszawy pod krawatem,prosiłem ich aby nie zapraszali go do promowania ich dzialan .Ale jak widać jest ktoś kto go popycha aby był cały czas obecny w mediach . Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Wyraziłem już zdanie, że najlepiej ubranym blogerem jest Styleman. Tak czułem, że większość miejsc w rankingu przypadnie piłkarzom i ludziom z dość wąsko pojętego showbusinessu, widziało mi się jedno, najwyżej dwa miejsca dla blogerów. Dobrze się stało, że przypadło ono Stylemanowi i że znalazło się tak wysoko w zestawieniu. I dobrze, że nie był to Pan Grono 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 To nie był konkurs na najlepiej ubranego faceta, tylko na najlepiej ubranego, znanego faceta. Mnie porażka Stylemana z "Krychą" nie dziwi - z całym szacunkiem, toż to pomocnik reprezentacji Polski, ostatnio bez formy, ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 No, jeśli miejsce w tym rankingu to funkcja stylu i popularności, to faktycznie trudno komukolwiek się mierzyć z Krychą i Lewym. Tym większy sukces Stylemana, który na osi 'popularność' przy Krychowiaku wypada raczej blado ;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 Nie wnikam w to, że styliści są słabi, że jednym ze sponsorów musiała być duża stacja TV, skoro w 10 jest kilku jej prezenterów, że zgodnie z zasadą tworzenia boys bandów musiał na liście znaleźć się i Biedroń. Spytałem tylko o to czemu panowie Szarski i Rzeszutko firmują ten cyrk swoimi nazwiskami. Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 To słuszne pytanie, ale wszyscy chyba znamy odpowiedź ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 11 godzin temu, TomiW01 napisał: Nie wnikam w to, że styliści są słabi, że jednym ze sponsorów musiała być duża stacja TV, skoro w 10 jest kilku jej prezenterów, że zgodnie z zasadą tworzenia boys bandów musiał na liście znaleźć się i Biedroń. Spytałem tylko o to czemu panowie Szarski i Rzeszutko firmują ten cyrk swoimi nazwiskami. Tyle Przy założeniu wejścia do świata komercji, a w sumie jak się jest przedsiębiorcą to co w tym dziwnego, to niby co złego w firmowaniu znanej stacji telewizyjnej i rozpoznawalnego w większości krajów pisma? Mają telewizję osiedlową i gazetkę z supermarketu firmować?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 http://www.sueddeutsche.de/panorama/post-aus-dem-schloss-weihnachtsgruesse-von-den-koenigs-1.3307843-6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grono Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Dnia 20.12.2016 o 00:26, swordfishtrombone napisał: Wyraziłem już zdanie, że najlepiej ubranym blogerem jest Styleman. Tak czułem, że większość miejsc w rankingu przypadnie piłkarzom i ludziom z dość wąsko pojętego showbusinessu, widziało mi się jedno, najwyżej dwa miejsca dla blogerów. Dobrze się stało, że przypadło ono Stylemanowi i że znalazło się tak wysoko w zestawieniu. I dobrze, że nie był to Pan Grono Gdybym to był ja, to byłoby to zbyt wcześnie zdecydowanie. Nie bądź jednak taki krytyczny. Ireneuszowi oczywiście gratuluję. W rankingu znalazło się wiele osób, które nie powinny tam być. To jednak Polska i taki Maślak i tak jest powyżej przeciętnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taxus Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 17 godzin temu, Grono napisał: Gdybym to był ja, to byłoby to zbyt wcześnie zdecydowanie. Nie bądź jednak taki krytyczny. Ireneuszowi oczywiście gratuluję. W rankingu znalazło się wiele osób, które nie powinny tam być. To jednak Polska i taki Maślak i tak jest powyżej przeciętnej. Nie chcę sprawiać Panu przykrości ale będę bardziej krytyczny.Ostatnio na własnym ślubie zaprezentował się Pan w smokingu i lakierowanych czółenkach...w świetle dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 Były oficer wywiadu i pisarz znany jako Vincent V. Severski może się konspiruje na forum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 5 godzin temu, CherryMorello napisał: Były oficer wywiadu i pisarz znany jako Vincent V. Severski może się konspiruje na forum Tylko czekać, aż ktoś z Forum postawi zarzut VVS, że jest "przebrany" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 Wydaje mi się, że ma na sobie płaszcza z Próchnika, nazwa płaszcza chyba była militarna więc całkiem stosowny do wykonywanego zawodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 To nie jest płaszcz z Próchnika. W Próchniku poprzedniej zimy był płaszcz z bardzo podobnej tkaniny i w tym samym kolorze, też ze stebnowaniem, ale z szerszymi klapami, brustaszą i brzydszymi guzikami (w kolorze "błotnistego brązu" i w ogóle bleh). Wiem, bo mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Fioletowy smoking i alternatywa - krawat lub muszka. Czy to wymóg sceny, czy jednak nie bardzo? [Filip Chajzer, Zygmunt Chajzer, reklama sieci Play] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Wygląda to raczej na podomkę z wypełnieniem ramion. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Wymóg reklamy. Fioletowy to kolor sieci Play, muszka i krawat dla podkreślenia różnicy wieku postaci - ojciec muszka (stereotypowo poważniejsza, dla starszych osób), syn krawat ("wąski znaczy nowoczesny";-)). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 No to krawat do smokingu jest usprawiedliwiony 🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Przecież to czysty fotoszop, wygląda dokładnie tak, jak sobie jakiś grafik wyobraził, jak można z tego uczynić zarzut komuś, kto użyczył tylko facjaty? Że mu pieniądz nie śmierdzi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 @swordfishtrombone - moim zdaniem to nie zarzut do konkretnej osoby, ale do całości "projektu". W ten sposób budowane jest w społeczeństwie poczucie estetyki/elegancji. Skoro "pan z telewizji" tak wygląda - to znaczy, że tak należy wyglądać. Zdaję sobie sprawę, że p. Chajzer miał zapewne najmniej do gadania w kwestii jak będą wyglądać w reklamie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Sentencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Troszkę przesadził z kwantyfikatorami (w sensie "każdy" i "zawsze"), bo na pewno ktoś zrobił Hamleta w "zwykłych" współczesnych ciuchach, i nie każdy Hamlet pasuje do każdego teatru. Ale i tak zgrabnie powiedziane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi