Sel Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Dzisiaj widziałem idealnie ubranego Pana ale głupio mi było robić zdjęcie, tak jak lubię Czechów to ich sposób ubierania czasami po prostu woła o pomstę do nieba: Piękny granatowy garnitur z rękawami do połowy dłoni, spodnie zaginające się w 10 miejscach w harmonijkę ale to nic w porównaniu do tego co ujrzały me oczy na samym dole - piękne czarne tenisówki Lacoste. Druga perełka, buty typu "buła" takie szerokie kapcie dla ludzi słuchających hip hopu/rapu, do tego spodnie z krokiem w połowie kolan a u góry marynarka od bardzo ciemnego oficjalnego garnituru, oczywiście pod spodem t-shirt. Nie wiem może jestem ograniczony albo nie nadążam za modą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Trochę nie ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 A to Ci niespodzianka, dzisiaj szukałem posta i nie mogłem znaleźć Więcej nie będę oglądać forum na wielu zakładkach. Administratorów/moderatorów przepraszam i proszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Więcej nie będę oglądać forum na wielu zakładkach. Obiecanki, cacanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 Jak zwykle elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 King of the Cool wiecznie żywy, ale bardziej kojarzy mi się z elegancją w takim wydaniu: Kostiumy z "Afery Thomasa Crowna" były moim zdaniem raczej wyjątkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Zresztą Bowie potrafił się ubrać: (zdjęcie z Iggym Popem, jakby ktoś nie poznał) Chociaż czasem nie do końca trafiało to z 100% klasyczną elegancję i niektóre "stylizacje" mogą być kontrowersyjne: Szczególnie z okresu Ziggy'ego Stardusta: http://userserve-ak.last.fm/serve/500/59274717/David+Bowie+PNG.png http://userserve-ak.last.fm/serve/_/418456/David+Bowie.jpg Mimo to bez wahania mówię że David Bowie jest dobrze ubrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 A ja popieram te slowa.Zawsze ma styl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2012 1. Dwurzędowa marynarka ze sporą ilością guzików. Możecie powiedzieć, że za dużo, ale mi się podoba. 2. Tak oto prezentowali się kiedyś uczniowie brytyjskich szkół . - z fanpage'a Waltera na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2012 A ja popieram te slowa.Zawsze ma styl . Nie da się zaprzeczyć zawsze jest stylowo ubrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2012 Śp. Lech Kaczyński prywatnie, z rodziną. Z pewnością można powiedzieć, że na tym zdjęciu jest dobrze ubrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Daleki jestem od wyrażania swoich poglądów politycznych w internecie, ale jak życzliwie bym do Twojej inicjatywy nie podchodził, to na tym zdjęciu niewiele widać. Pokazuje ono połowę sylwetki, do tego w nienaturalnym ustawieniu. Jest czarno-białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Ivy, ivy, ivy* * (ang.) bluszcz, bluszcz, bluszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 17 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Drugi z prawej w ostatnim rzędzie to Tobey Maguire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Cesarz Akihito, miłośnik dwurzędówek. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 "Cysorz to ma klawe życie Oraz wyżywienie klawe! Przede wszystkim już o świcie Dają mu do łóżka kawę, A do kawy jajecznicę, A jak już podeżre zdrowo, To przynoszą mu w lektyce Bardzo fajną cysorzową. ..." Żeby nie było OT : Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Dla mnie wzór dobrze ubranego mężczyzny,połączenie klasyki z nuta rocka. Nick Wooster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 I tutaj jestem zdecydowanie na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Nick Wooster, odbiega bardzo swoim wizerunkiem od typowych włoskich stylizacji i chwała mu za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Jeszcze Nick Wooster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Nick Wooster już się pojawił w serii zdjęć na tym forum: viewtopic.php?f=1&t=1703&start=60 viewtopic.php?f=1&t=1703&start=70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Nick został uznany za dandysa viewtopic.php?f=1&t=1703&start=63 co chyba jest jeszcze wyższą formą niż 'dobrze ubrany mężczyzna'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Do tej pory ten Pan wystapił tylko w dziale stylistyczne koszmary..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Christian Bale w filmie 'American Psycho' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad85 Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 A nawet 10 dobrze ubranych mężczyzn - 10 z 24 angielskich diuków na wspólnej kolacji. Znalazłem dziś ten artykuł i nie mogłem się powstrzymać przed wklejeniem zdjęcia Dla zainteresowanych who is who, link http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -them.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi