ph7 Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 Jestem zadowolony ze skarpetek polskiej firmy Wola. Kupiłem kilkanaście par i w trakcie intensywnego używania przez dwa ostatnie lata mogę uznać, że stosunek jakość do ceny jest na bardzo dobrym poziome. Po kilkudziesięciu praniach zachowały pierwotny kształt i rozmiar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 @ph7 - mam kilka par i potwierdzam Twoje spostrzeżenia. Mają jednak jeden (ale dla mnie istotny) minus - są dość krótkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys-Tech Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 Ja również mam sporo skarpetek firmy Wola i sobie chwalę w cenie 8-10zł myślę że ciekawa propozycja bo pomimo dość intensywnego użytkowania nieźle się trzymają. Co do długości to fakt są dość krótkie i lubią się ściągać na dół ale nie ma co narzekać za takie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 Wie ktoś jak ma się rozmiarówka Falke do Pedemei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 Mocno przedpremierowo, ale święta za pasem także niech tam VICCEL zaczepiał nas, zaczepiał, aż ulegliśmy i doklapała się właśnie dystrybucja. Jeżeli ktoś coś szczególnie chciałby mieć pod ręką to można linkować, konkretne indeksy. Aktualna oferta tu: https://viccel.us/ Jeżeli będzie więcej chętnych, to może odpalić jakiś PRE-ORDER dla Forumowiczów? Jaki % w takiej PRE-ORDEROWEJ akcji byłby interesujący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 18 minut temu, saphir.pl napisał: święta * VICCEL Jaki % w takiej PRE-ORDEROWEJ akcji byłby interesujący? To proste. VI+CC cyframi rzymskimi to 6 i 200, a później jest jeszcze L, czyli 50. Daje to 256. 2+5+6=13. Wielkanoc jest 21.04. 2+1+4=7. 13+7=20. 20% byłoby interesujące. CBDO. (dla mnie +10% znaleźnego, czyli łącznie 30%. Dziękuję. Wesołych świąt.) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 40 minut temu, saphir.pl napisał: Mocno przedpremierowo, ale święta za pasem także niech tam VICCEL zaczepiał nas, zaczepiał, aż ulegliśmy i doklapała się właśnie dystrybucja.(...) Planujecie dłuższą współpracę, czy to tylko jednorazowy strzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 Mamy dobry kontrakt, świetny kontakt, doskonałe relacje i wyłączność. Także PRAWIE wszystko czego trzeba, by współpraca była dłuższa z pełnym zadowoleniem dla wszystkich stron (Oni, Wy, my). Jeżeli tylko produkt obroni się na naszym rynku to jest szansa na bardzo długą współpracę zatem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 Czy w przyszłości pojawią się na Waszej stronie, czy trzeba będzie zamawiać podając Wam indeks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 @JakubAnderwald, chyba nigdy wcześniej tego nie robiłem, ale zbliżające się święta prawdopodobnie jakoś na mnie wpłynęły i zmiękłem (starzeję się?) Dałem Wam info znacznie wcześniej niż powinienem, czyli od razu po zaklepaniu sprawy. Mamy teraz jeszcze trochę spotkań, a później trochę latam. Przed końcem miesiąca zabieram się za ogarnianie tematu. Podawanie indeksów na forum? Chyba, że w ramach sugestii, co warto mieć od ręki już w pierwszych dostawach, bo na raz wszystkiego nie przyślą. Docelowo oczywiście szeroka (może w sumie i cała) oferta, ale to na pewno będziemy robić step by step. Jeżeli będzie zainteresowanie opcją PRE-ORDER to pewnie udostępnimy przedpremierowo całą ofertę w naszym sklepie i tam będziecie mogli rezerwować pary dla siebie. Tak byłoby chyba jednak najprościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 (edytowane) 40 minut temu, lubo69 napisał: To proste. VI+CC cyframi rzymskimi to 6 i 200, a później jest jeszcze L, czyli 50. Daje to 256. 2+5+6=13. Wielkanoc jest 21.04. 2+1+4=7. 13+7=20. 20% byłoby interesujące. CBDO. (dla mnie +10% znaleźnego, czyli łącznie 30%. Dziękuję. Wesołych świąt.) @lubo69, zawsze miał na mnie patent Będę promował tę propozycję na spotkaniu z moim Teamem Edytowane 17 Kwiecień 2019 przez saphir.pl Z małą zmianą: 20% standard / 30% dla BWB w Preorderze 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 Kiedy rusza preorder (bo już mam swoje typy😁 )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 Myślę, że moglibyśmy się ogarnąć do końca tego miesiąca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemie Napisano 19 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2019 W dniu 17.04.2019 o 17:05, saphir.pl napisał: Mamy dobry kontrakt, świetny kontakt, doskonałe relacje i wyłączność. Także PRAWIE wszystko czego trzeba, by współpraca była dłuższa z pełnym zadowoleniem dla wszystkich stron (Oni, Wy, my). Jeżeli tylko produkt obroni się na naszym rynku to jest szansa na bardzo długą współpracę zatem. Czyli brakuje tylko wolumenu sprzedaży Ale to może przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 Czy planowany jest preorder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 @chemie jeżeli jakość produktu broni się na rynku, wolumen przychodzi z czasem. Nigdy nie oczekujemy na starcie cudów. Zwyczajnie szukamy jakości. Jeżeli poznasz naszą firmę trochę mocniej i wejdziesz głębiej w historię, przekonasz się, że bardzo mało (jeżeli w ogóle) w naszej ofercie "gotowców", czyli marek wypromowanych wcześniej. Kiedy wchodziliśmy w markę SAPHIR w polskim internecie była 1 wzmianka o marce. Marka TARRAGO znana była nielicznym miłośnikom glanów. O marce YANKO jakiekolwiek pojęcie miała grupa Hiszpanów ... etc. Nigdy nie szukaliśmy łatwego pieniądza. Szukaliśmy jakości, dobrych relacji, potencjału, otwartych umysłów ... wszystkiego tego, co przy mocnej pracy ma szansę zaprocentować w przyszłości. Z producentami chemii pracowaliśmy wspólnie nad marketingiem i przekonaliśmy ich do stworzenia wielu nowych produktów, a nawet całej linii produktów. Producentom obuwniczym wymyślaliśmy całe kolekcje, a przy powstaniu jednej z marek współuczestniczyliśmy w dość szerokim zakresie. Takie historie są bardzo czasochłonne, ale napędzają nas mocniej niż klasyczny handel. A zbudowanych relacji nie jest w stanie zniszczyć żadna zawierucha. Podsumowując, pytam raczej o indeksy, które zamówić w pierwszej kolejności, by czegoś ciekawego nie przegapić. Wolumeny ocenię sobie z perspektywy 3 lat @alabuz nie mogę jeszcze w 100% potwierdzić, ale tak na 75% skłaniam się ku takiemu rozwiązaniu. Myślę, że wyjaśni się w ciągu tygodnia. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemie Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2019 Dzięki za tak obszerną odpowiedź. Rozumiem o czym piszesz, bo w mojej branży kosmetycznej jest podobnie. Miałem tylko na myśli, że jak będzie ilość, to wszyscy na pewno będą w pełni zadowoleni Gratuluję wizji i realizacji jej z wytrwałością (i sukcesem), efektu ciężkiej pracy przy startowaniu od zera. I oby dalej było jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 Trochę później, ale zgodnie z obietnicą: kilkudniowy PRE-ORDER VICCEL odpalony w promocyjnych cenach (rabat już ujęty w indeksach): https://patine.pl/category/marka-viccel-socks Wpis blogowy na temat:https://blog.patine.pl/duzo-wiecej-eleganckich-skarpet/ 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 Przegięliście. Za dużo ładnych, zanim się zdecyduję, to zniżka przestanie obowiązywać EDIT: A poza tym, czy jest jakaś opcja sortowania, żeby np. pokazywało tylko podkolanówki, ale ślepy jestem, czy po prostu takiego rozwiązanbia nie ma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 @saphir.pl Kupując bezpośrednio od viccel'a można wybrać opcję grubości bawełny: heavy winter, winter, summer. Czy taką możliwość przewidziano w pre-orderze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 Jest taka możliwość na stronie, ale nie we wszystkich modelach. Przykładowo: https://patine.pl/viccel-knee-socks-forest-green-cotton.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 A jeśli zamówi się „both over the calf and midcalf length” to przyjdą dwie pary w cenie jednej?https://patine.pl/viccel-socks-diamond-textured-charcaol.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 13 godzin temu, Najmniejszy napisał: EDIT: A poza tym, czy jest jakaś opcja sortowania, żeby np. pokazywało tylko podkolanówki, ale ślepy jestem, czy po prostu takiego rozwiązanbia nie ma? Musimy dopracować kiedyś filtry, a na razie proszę bardzo https://patine.pl/product/search?query=knee 1 godzinę temu, metius napisał: można wybrać opcję grubości bawełny: heavy winter, winter, summer. Czy taką możliwość przewidziano w pre-orderze? W indeksach, w których producent to przewiduje jest taka opcja, np. wszystkie Solid Colors:https://patine.pl/product/search?query=solid Ogarnialiśmy to trochę na biegu, także jeżeli są błędy lub zapytania, bardzo proszę od razu mailem do supportu i tam powinno być wszystko weryfikowane. Generalnie powinniśmy być w stanie zorganizować wszystko, co znajduje się w pełnej bieżącej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 41 minut temu, alabuz napisał: Jest taka możliwość na stronie, ale nie we wszystkich modelach. Przykładowo: https://patine.pl/viccel-knee-socks-forest-green-cotton.html Są obie opcje (po dostawach chyba popracujemy nad czytelnością): https://patine.pl/product/search?query=solid+forest+green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad91 Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 do kiedy obowiązuje preorder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi