eye_lip Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 Nie inaczej. Kolekcjonuje się też hot wheelsy i nie wyjmuje się ich z blistra, zamiast się nimi bawić, butelki alkoholu których się nie otwiera, zegarki pozostają zafoliowane często fabrycznie i nie noszone - jordany w żaden sposób nie wyróżniają się tutaj pod tym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 15 godzin temu, Gocławianin napisał: Poszperałem w necie i o dziwo jest mnóstwo kolekcjonerów tego typu butów. No właśnie, że inaczej. Przeczytaj jeszcze raz moje zdanie, które było podstawą Twojego wniosku i wskaż gdzie są jego podstawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 Z Twego postu wnioskuję, że wyraziłeś zdziwienie (artykuł był dla Ciebie na tyle zaskakujący, że postanowiłeś zrobić dodatkowo zgłębić temat w internecie) że jest mnóstwo kolekcjonerów butów (Jordan, czy ogólnie sneakersów) którzy stoją w kolejkach aby mieć możliwość zakupu danego modelu. Wyraziłeś też zdziwienie, że zbiera się buty i ich nie nosi. Te fakty sprawiły, iż z kolei ja wyraziłem zdziwienie, że można nie mieć świadomości tego typu zjawiska (które opisałem ogólnie jako kolekcjonowanie sneakersów, zakładam, że korzystasz z internetu, oglądasz nawet sporadycznie youtube, telewizję itp.), szczególnie że nie jest to nowe zjawisko, a ma już miejsce, tak bardziej popularnie, od ponad dekady. To tyle, prościej nie potrafię, jeśli coś źle zrozumiałem to chętnie poczytam o co chodziło. 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 @Gocławianin 1. Netflix Sneakerheads 2. Dla niektórych to jest dobry biznes. Tylko trzeba to robić z głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 A tutaj sympatyczny jutuber: Patroszy takie Jordany za 1000 $. W skrócie: nic specjalnego, ot chińska robota z trochę lepszej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 https://businessinsider-com-pl.cdn.ampproject.org/c/s/businessinsider.com.pl/finanse/handel/halfprice-nowa-siec-sklepow-od-ccc-konkurent-dla-tk-maxx/381zcyf.amp Z kronikarskiego obowiązku mozna odnotować, choć jestem mocno sceptyczny, czy będzie to realna alternatywa dla tkm (właściciel nowej sieci nie chce powiedziec, ktore marki beda dostępne. Stawiam, ze nie spotkam tam ciekawszych marek, ogranicza się do spadów z ccc i popularnych sieciowek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 4 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2021 Podobno już dziś wystartowały pierwsze sklepy w tym formacie. Ktoś, coś? Faktycznie alternatywa dla TK.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 4 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2021 44 minuty temu, Awopiotr napisał: Podobno już dziś wystartowały pierwsze sklepy w tym formacie. Ktoś, coś? Faktycznie alternatywa dla TK.? Chyba zależy, skąd będą brać asortyment. Jeśli będzie to outlet ich marek własnych, to jakoś tego nie widzę. buty CCC to naprawdę strasznie kiepska jakość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 https://spidersweb.pl/bizblog/emisja-akcji-akardo-adam-kubarski/ Jednak ktoś te buty kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 12 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 On 5/4/2021 at 6:56 PM, Awopiotr said: Podobno już dziś wystartowały pierwsze sklepy w tym formacie. Ktoś, coś? Faktycznie alternatywa dla TK.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 12 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 https://stooq.pl/n/?f=1438210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 Asortyment słabiutki, jeśli chodzi o ubrania z naszego kręgu zainteresowań to wygląda jakby były z wyprzedaży w peek and cloppenburg bo sporo marek własnych z tej sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostryy111 Napisano 13 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2021 W dniu 12.08.2021 o 17:03, eye_lip napisał: Asortyment słabiutki, jeśli chodzi o ubrania z naszego kręgu zainteresowań to wygląda jakby były z wyprzedaży w peek and cloppenburg bo sporo marek własnych z tej sieci. Czyli nie warto nadłożyć trochę drogi i odwiedzać? Znajdę tam jakieś koszule i buty warte zainteresowania? Krawaty z posta wyżej bardzo przyjemne, szczególnie za taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2021 Buty w ogóle nieciekawe, poza boat shoes, koszule też średnio - jakieś olymp i wspomniane marki PC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostryy111 Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 W dniu 13.08.2021 o 18:20, eye_lip napisał: Buty w ogóle nieciekawe, poza boat shoes, koszule też średnio - jakieś olymp i wspomniane marki PC. Dzięki. W takim razie dam sobie spokój i oprócz stałej wycieczki do Macaroniego i Zacka wybiore się do Tkmaxxów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2021 Bardzo smutna wiadomość https://shoegazing.com/2021/10/13/news-the-j-rendenbach-tannery-is-closing/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 W dniu 11.04.2016 o 18:03, Bażant napisał: Interesujący wywiad z koszalińskim kaletnikiem - człowiekiem z pasją Pan Marcin Staniec, dla którego usług i podejścia brak alternatywy w całym Koszalinie Gazeta w formacie PDF (strona 20 i 22): http://www.miasto.koszalin.pl/images/download/2016/miasto-plus-23.pdf O, mój Tato! Gwoli ścisłości - Mariusz, nie Marcin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 http://www.polishfashionstories.com/we-love-1/2021/aga-prus-warsaw-shoemakers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 Zobaczyłem zegarek i od razu poznałem Pana Janusza (nie wiedziałem że to film z polskiej pracowni) 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 11 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2021 O, z młodszą siostrą Agnieszki chodziłem do klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2021 Bylem na aukcji Tiffany-Blue Patek Philippe Nautilus 5711 dzisiaj w Phillips Watches. Ten zegarek poszedl za $6.5 miliona dolarow w ciagu 15 minut. https://www.hodinkee.com/articles/patek-philippe-nautilus-5711-tiffany-blue-phillips-new-york-2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 12 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2021 Przebicie lepsze niż za ziemie na wrocławskim Oporowie 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2021 Tutaj możecie obejrzeć cała aukcję która nagrałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi