TomekB Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Ten pan to Dariusz Zieliński, wiceprezes Primum PR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Ten pan to Dariusz Zieliński, wiceprezes Primum PR. Moim zdaniem, to jeden z najlepiej ubranych facetów z "szołbiznesu". Bywa także przedstawiany jako "konsultant PR sieci Van Graaf". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Facet jest niewątpliwie ubrany bardzo starannie i dandy/preppy, jednak mnie odrzuca fakt, że stał się żywą reklamą (ogromne logo na marynarce - nie wiem co to, zresztą nie ma to znaczenia, no i fatalna w odbiorze, lanserska i mało męska torba Louisa Vuittona). Człowiek-logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Człowiek logo? Bez przesady. Czy poza torbą LV jest tam widoczne jakiekolwiek logo? Marynarka nie posiada żadnego logo, lecz naszywkę klubową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Panie mają swoje torebeczki, a panowie - torebki, domykające przemyślany w najdrobniejszych szczegółach wizerunek. Wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Akurat ta torebka mi się absolutnie nie podoba, ale poza nią wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 mosze, dla Ciebie może się to wydawać niemęskie - dla innych może być akceptowalne, a nawet typowo męskie. W podobnym tonie wypowiadałeś się kiedyś o pantoflach jako uzupełnieniu stroju black tie - odnoszę wrażenie, że jesteś jedną z osób które im głośniej krzyczą: "Ja się nie muszę myć - jestem przecież mężczyzną" - tym bardziej męsko się czują. Chodzi mi jedynie o to, że subiektywna opinia nie powinna być nieobiektywna z punktu widzenia całości. Z ciekawości zajrzałem na Twój blog i to samo można powiedzieć o Twoich krawatach w wielu kompozycjach. Jednym wydadzą się festyniarskie, a dla innych będą stanowiły potwierdzenie tezy, że dojrzały i świadomy własnej wartości mężczyzna może się bawić strojem, kolorami i wzorami. Więcej wyrozumiałości i tolerancji, dużo z Was wypowiada się często w taki sposób jakby sami byli wyroczniami stylu, podczas gdy w większości przypadków jest to w dalszym ciągu "garażowa" elegancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Bez przesady. Po pierwsze, nie wiem dlaczego miałbym być wyrocznią stylu. Wyrażam swoje zdanie w sposób (jak sądzę) kulturalny. Krawatów mam wiele, pewnie sporo festyniarskich, ale takiego z logiem LV czy napisem VERSACE bym nie założył. Na koniec - jeden z kolegów wrzucił chwilę temu zdjęcia Beckhama (bodajże w temacie "Dobrze ubrany mężczyzna"), czujesz różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Krawatów mam wiele, pewnie sporo festyniarskich, ale takiego z logiem LV czy napisem VERSACE bym nie założył.Z logo na wierzchu czy na metce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Ja tylko czekam na chwile, aż Pan Łoszewski się zarejestruje i zacznie się wypowiadać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Ja tylko czekam na chwile, aż Pan Łoszewski się zarejestruje i zacznie się wypowiadać na forum Oj! myślę będzie miał ciężką przeprawę. Dużo cięższą niż "co niektórzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Ja tylko czekam na chwile, aż Pan Łoszewski się zarejestruje i zacznie się wypowiadać na forum Oj! myślę będzie miał ciężką przeprawę. Dużo cięższą niż "co niektórzy" Będzie drugi @xkoziol: jesteś zbyt pobłażliwy Edit: literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Dosc interesujacy wpis: http://blog.vandafineclothing.com/post/ ... -of-polish Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Pewnie kogoś zainteresuje . http://www.logo24.pl/Logo24/1,111693,11796888.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Pan Łoszewski w telewizji śniadaniowej: http://dziendobry.tvn.pl/video/jak-powi ... 46982.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 I krypto reklama Zaremby w trakcie programu Nic ciekawego sie nie dowiedziałem, za to te zdjecia, ktore sie przewijały w miedzyczasie zachecające do kupna zbyt nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Bez przesady z tym krypto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 " 'Polo' - to jest taka koszulka, która wzięła się pewnie gdzieś ze Stanów..." Wybaczcie, ale człowiek, który pretenduje do miana autorytetu w dziedzinie stroju, powinien przynajmniej w zarysie znać jego historię... Po lewej - Rene Lacoste; francuski tenisista i twórca pierwowzoru koszulki polo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Dobrze, że zmitygował się przy nobilitowaniu swojej książki do rangi encyklopedii. Aż dziw bierze, że zaczął wywód od istotności skórzanej podeszwy w butach... Słychać, że jest kompletnie nieprzygotowany do takich wywiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Tomato Macaroni w ostatnim Maxim'ie - ktrótko i treściwie o wyborze koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2012 54: http://www.mensflair.com/shopping-guide ... -shoes.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Symptomatyczne. PZU jako wcielenie wszystkich złych cech korporacji wybrało Molocha: zaniedbanego, koszmarnie ubranego faceta w śliwkowym garniturze z bistoru i fatalnie dobranych butach. Rewiński inspiruje blogerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Symptomatyczne. PZU jako wcielenie wszystkich złych cech korporacji wybrało Molocha: zaniedbanego, koszmarnie ubranego faceta w śliwkowym garniturze z bistoru i fatalnie dobranych butach. Rewiński inspiruje blogerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Jak widać, są różne śliwki. Poddaję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Pan Łoszewski zmienił nastawienie do czarnego koloru teraz najbardziej uniwersalnym kolorem garnituru jest granatowy. http://stylzycia.newsweek.pl/uniwersaln ... 4,1,1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi