Beny23 Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Pracując z Azjatami spotykam bardzo oryginalne imiona ale ten pan przebił wszystkich... 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Czy lato to już? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Idealna marynarka na wesele 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yacoob Napisano 8 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Rękawy do skrócenia, tak aby mankiety koszuli wystawaly te 1-2cm... 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Białoruski dyktator świeci przykładem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2018 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 Najnowszy przebój obuwniczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 9 minut temu, Velahrn napisał: Najnowszy przebój obuwniczy Dobre do prac w ogródku 👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2018 On March 14, 2018 at 5:37 PM, Velahrn said: Najnowszy przebój obuwniczy Mole suede nabiera nowego znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 To chyba kopyto Budapest. Jakieś zamówienie grupowe? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 28 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Lustro o specjalnej konstrukcji dla Forum But w Butonierce. 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 30 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Z uznaniem, nie z ironią... 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Proszę bez polityki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 Moglibyśmy trzymać się tematyki forum także w tym dziale? Dowcipy z marynarkami z krótkim rękawem są fajne, ale śmianie się z czyichś przekonań politycznych czy religijnych ani nie jest eleganckie, ani zgodne z profilem tego miejsca. Sam jestem ateistą, a nawet dla mnie powyższy obrazek jest poniżej poziomu który chciałbym widzieć w tym gronie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 Dowcipy z marynarkami z krótkim rękawem są fajne Nie są, ale jakoś z tym żyję lajkując powyższy obrazek z Mojżeszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 (edytowane) @JakubAnderwald dopiero co były nabory na funkcję moderatora. 😁 Edytowane 1 Kwiecień 2018 przez Midlife-Crisis Jedm zdanie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 1 godzinę temu, JakubAnderwald napisał: Moglibyśmy trzymać się tematyki forum także w tym dziale? Dowcipy z marynarkami z krótkim rękawem są fajne, ale śmianie się z czyichś przekonań politycznych czy religijnych ani nie jest eleganckie, ani zgodne z profilem tego miejsca. Sam jestem ateistą, a nawet dla mnie powyższy obrazek jest poniżej poziomu który chciałbym widzieć w tym gronie. Czy to śmianie się z przekonań? To pytanie zadane przez dziecko. Moje często mnie pyta o rzeczy większej lub mniejszej rangi na które muszę mu odpowiedzieć, np. Dlaczego ksiądz chodzi w sukience, dlaczego świnki się zabija dla mięska, dlaczego w tv mówią o kimś kto katował pieska i co to znaczy że katował? Dlaczego ktoś bije dzieci albo je zabija? Itd itp, średnio trudnych pytań mam 5 na dzień. Zatem odpowiedzieć dziecku dlaczego, skoro Bóg jest wszędzie, ma swoich przedstawicieli nie jest dla mnie wyzwaniem, tylko wywołuje uśmiech (nie śmiech) na twarzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 No cóż, moderatorem nie będę, wystarczy, że nie będę czytał tego wątku i mój poziom zadowolenia z tego forum wzrośnie znacząco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 22 godziny temu, JakubAnderwald napisał: Moglibyśmy trzymać się tematyki forum także w tym dziale? Dowcipy z marynarkami z krótkim rękawem są fajne, ale śmianie się z czyichś przekonań politycznych czy religijnych ani nie jest eleganckie, ani zgodne z profilem tego miejsca. Sam jestem ateistą, a nawet dla mnie powyższy obrazek jest poniżej poziomu który chciałbym widzieć w tym gronie. W takim razie ja oddalam się w stronę Księcia Filipa i Petera Sellersa, zostawiając Ci, drogi Kolego @JakubAnderwald tubkę pewnej maści. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 2 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 W dniu 1.04.2018 o 12:49, JakubAnderwald napisał: Sam jestem ateistą, a nawet dla mnie powyższy obrazek jest poniżej poziomu który chciałbym widzieć w tym gronie. Bez obaw. Ludzie silni wiarą tez lubią sie pośmiać i z pewnością im to nie przeszkadza. Takie żarty mogą przeszkadzać dewotom, ale dewotyzm to kwestia braku dojrzałości a nie nadmiaru religijności, wiec trudno trafić co może ich nie obrażać. 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 Właściwie to trudno powiedzieć czy to żart... od jutra uczę się hiszpańskiego. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 Będzie zabawne dla posiadających dzieci w wieku przedszkolnym:) Dialog z z młodszą córką o córką o religii, kosmosie, Bogu itp:) - Tata, a Bóg naprawdę wszystko może? - No, niby tak. - Nawet obsypać piachem?! 😀 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi