Beny23 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 Pracując z Azjatami spotykam bardzo oryginalne imiona ale ten pan przebił wszystkich... 2 4 Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 Idealna marynarka na wesele 1 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yacoob Opublikowano 8 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Rękawy do skrócenia, tak aby mankiety koszuli wystawaly te 1-2cm... 7 4 Cytuj
Beny23 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Białoruski dyktator świeci przykładem 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 Najnowszy przebój obuwniczy 1 Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2018 9 minut temu, Velahrn napisał: Najnowszy przebój obuwniczy Dobre do prac w ogródku ? 2 Cytuj
Beny23 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 On March 14, 2018 at 5:37 PM, Velahrn said: Najnowszy przebój obuwniczy Mole suede nabiera nowego znaczenia... Cytuj
Mamrot Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 To chyba kopyto Budapest. Jakieś zamówienie grupowe? 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 28 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 Lustro o specjalnej konstrukcji dla Forum But w Butonierce. 7 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 30 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2018 Z uznaniem, nie z ironią... 7 8 Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Moglibyśmy trzymać się tematyki forum także w tym dziale? Dowcipy z marynarkami z krótkim rękawem są fajne, ale śmianie się z czyichś przekonań politycznych czy religijnych ani nie jest eleganckie, ani zgodne z profilem tego miejsca. Sam jestem ateistą, a nawet dla mnie powyższy obrazek jest poniżej poziomu który chciałbym widzieć w tym gronie. 1 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dowcipy z marynarkami z krótkim rękawem są fajne Nie są, ale jakoś z tym żyję lajkując powyższy obrazek z Mojżeszem. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) @JakubAnderwald dopiero co były nabory na funkcję moderatora. ? Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Midlife-Crisis Jedm zdanie wystarczy. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, JakubAnderwald napisał: Moglibyśmy trzymać się tematyki forum także w tym dziale? Dowcipy z marynarkami z krótkim rękawem są fajne, ale śmianie się z czyichś przekonań politycznych czy religijnych ani nie jest eleganckie, ani zgodne z profilem tego miejsca. Sam jestem ateistą, a nawet dla mnie powyższy obrazek jest poniżej poziomu który chciałbym widzieć w tym gronie. Czy to śmianie się z przekonań? To pytanie zadane przez dziecko. Moje często mnie pyta o rzeczy większej lub mniejszej rangi na które muszę mu odpowiedzieć, np. Dlaczego ksiądz chodzi w sukience, dlaczego świnki się zabija dla mięska, dlaczego w tv mówią o kimś kto katował pieska i co to znaczy że katował? Dlaczego ktoś bije dzieci albo je zabija? Itd itp, średnio trudnych pytań mam 5 na dzień. Zatem odpowiedzieć dziecku dlaczego, skoro Bóg jest wszędzie, ma swoich przedstawicieli nie jest dla mnie wyzwaniem, tylko wywołuje uśmiech (nie śmiech) na twarzy 2 Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2018 No cóż, moderatorem nie będę, wystarczy, że nie będę czytał tego wątku i mój poziom zadowolenia z tego forum wzrośnie znacząco 1 Cytuj
Wuj Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 22 godziny temu, JakubAnderwald napisał: Moglibyśmy trzymać się tematyki forum także w tym dziale? Dowcipy z marynarkami z krótkim rękawem są fajne, ale śmianie się z czyichś przekonań politycznych czy religijnych ani nie jest eleganckie, ani zgodne z profilem tego miejsca. Sam jestem ateistą, a nawet dla mnie powyższy obrazek jest poniżej poziomu który chciałbym widzieć w tym gronie. W takim razie ja oddalam się w stronę Księcia Filipa i Petera Sellersa, zostawiając Ci, drogi Kolego @JakubAnderwald tubkę pewnej maści. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 W dniu 1.04.2018 o 12:49, JakubAnderwald napisał: Sam jestem ateistą, a nawet dla mnie powyższy obrazek jest poniżej poziomu który chciałbym widzieć w tym gronie. Bez obaw. Ludzie silni wiarą tez lubią sie pośmiać i z pewnością im to nie przeszkadza. Takie żarty mogą przeszkadzać dewotom, ale dewotyzm to kwestia braku dojrzałości a nie nadmiaru religijności, wiec trudno trafić co może ich nie obrażać. 4 7 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Właściwie to trudno powiedzieć czy to żart... od jutra uczę się hiszpańskiego. 4 3 Cytuj
Wuj Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Będzie zabawne dla posiadających dzieci w wieku przedszkolnym:) Dialog z z młodszą córką o córką o religii, kosmosie, Bogu itp:) - Tata, a Bóg naprawdę wszystko może? - No, niby tak. - Nawet obsypać piachem?! ? 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi