Beny23 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 Wdzięczna nazwa ta Bożena... http://www.bozena.eu/bozena-riot-new/ 2 Cytuj
Wuj Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Mało to takich Bożen w naszym pięknym kraju? Szczególnie w Urzędach. 1 Cytuj
Beny23 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 W sumie to lepsze kobry niż kwadratowe noski... 5 Cytuj
dziko Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Z cyklu true story / czarny humor: miałem ostatnio problemy z prawą stopą, jakieś bóle i lekki obrzęk, w końcu się umówiłem do ortopedy. Ze względu na ów obrzęk wyciągnąłem z szafy najluźniejsze buty, jakieś paroletnie rozchodzone Gino Rossi, wg forumowych standardów o dobry rozmiar za duże i jeszcze w tęgości G. Oględziny, analiza RTG, parę zaleceń w tym "nooo... ale buty to musi pan zamienić na luźniejsze" Cytuj
adamuto Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Skoro jesteśmy przy zwierzętach... 2 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 7 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Świetne Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 "Kiedyś było lepiej, ludzie więcej ze sobą rozmawiali, technologia jest zła" praca zbiora pod redakcją prof. ... 13 Cytuj
NieMy Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 A Vass okazuje się, to nie Węgier tylko Gruzin. 4 Cytuj
Bacio Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 Nie wiem, czy to pasuje do działu "Humor", czy raczej "w mediach o nas", ale jakby ktoś był zainteresowany to organizowany jest w Mosinie bieg "Elegant na 5". Co najważniejsze - odbędzie się klasyfikacja "Mistrzostwa Polski "Elegantów"". http://mosinskiegp.pl/index.php/iii-bieg-zimowy-po-wpn-2/ P.S. Dla zainteresowanych historią Eleganta z Mosiny: https://pl.wikipedia.org/wiki/Elegant_z_Mosiny Kto z Kolegów biegaczy się wybiera? Ja, niestety, cały czas na kontuzji i czasowo nie biegam... Cytuj
Dar Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 Tak mi się skojarzyło bez urazy 2 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Właściciel sklepu z konfekcją damską i męską jest chyba zainteresowany klasyką ubioru. Po lekturze "klasyka" wystawił książkę ... jako tło dla tych butów. ? 3 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 10 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Właściciel sklepu z konfekcją damską i męską jest chyba zainteresowany klasyką ubioru. Po lekturze "klasyka" wystawił książkę ... jako tło dla tych butów. ? To rzepo-single monki, nie tak źle Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 50 minut temu, Krzysiek_W napisał: To rzepo-single monki, nie tak źle Klasyka lat 80-tych. ☝️ Cytuj
Beny23 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Dzisiaj w nowojorskim metrze @Whitesnake & @Krzysiek_W ten garnitur jest w sam raz do Waszych zielonych butów 5 Cytuj
gumol76 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Beny23, ostatnio oglądałem któryś z programów Tony'ego Bourdain, opowiadał o Nowym Jorku, padła tam informacja, że w nowojorskim metrze nie można patrzeć współpasażerom w oczy i robić zdjęć, nie jest to pisany zakaz tylko obyczajowy. Cytuj
Beny23 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Akurat rozmawiałem z tym panem bo spodobał mi się jego sztruksowy garnitur i nie miał nic przeciwko robieniu zdjęć. Codziennie widzę fotografów robiących zdjęcia w metrze bo dużo modelek i modeli w ciekawych stylizacjach przemieszcza się ta formą komunikacji. Patrzenie w oczy i robienie zdjęć nie jest obostrzone kodem obyczajowym. Patrzenie w oczy w USA jest naturalne i wszyscy to robią uśmiechając się najczęściej co jest naturalne. 6 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Dla prawdziwego mieszkańca Europy Wschodniej patrzenie się w oczy współpasażerom to narodowy zwyczaj szukania zwady lub kompana do picia 4 Cytuj
Beny23 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Czekam na lotnisku na lot do Londynu, a tu w kolejce na lot LOTem do Warszawy trochę sportowej elegancji. Patrzę i oczom nie wierzę... 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi