Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z cyklu true story / czarny humor: miałem ostatnio problemy z prawą stopą, jakieś bóle i lekki obrzęk, w końcu się umówiłem do ortopedy. Ze względu na ów obrzęk wyciągnąłem z szafy najluźniejsze buty, jakieś paroletnie rozchodzone Gino Rossi, wg forumowych standardów o dobry rozmiar za duże i jeszcze w tęgości G. Oględziny, analiza RTG, parę zaleceń w tym "nooo... ale buty to musi pan zamienić na luźniejsze" :shock:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem, czy to pasuje do działu "Humor", czy raczej "w mediach o nas", ale jakby ktoś był zainteresowany to organizowany jest w Mosinie bieg "Elegant na 5". Co najważniejsze - odbędzie się klasyfikacja "Mistrzostwa Polski "Elegantów"".

http://mosinskiegp.pl/index.php/iii-bieg-zimowy-po-wpn-2/

P.S. Dla zainteresowanych historią Eleganta z Mosiny: https://pl.wikipedia.org/wiki/Elegant_z_Mosiny

Kto z Kolegów biegaczy się wybiera? Ja, niestety, cały czas na kontuzji i czasowo nie biegam...

Opublikowano
10 minut temu, Midlife-Crisis napisał:

Właściciel sklepu z konfekcją damską i męską  jest chyba zainteresowany klasyką ubioru. 

Po lekturze "klasyka" wystawił książkę ... jako tło dla tych butów. ?

To rzepo-single monki, nie tak źle ;)

Opublikowano

Beny23, ostatnio oglądałem któryś z programów Tony'ego Bourdain, opowiadał o Nowym Jorku, padła tam informacja, że w nowojorskim metrze nie można patrzeć współpasażerom w oczy i robić zdjęć, nie jest to pisany zakaz tylko obyczajowy. 

Opublikowano

Akurat rozmawiałem z tym panem bo spodobał mi się jego sztruksowy garnitur i nie miał nic przeciwko robieniu zdjęć. Codziennie widzę fotografów robiących zdjęcia w metrze bo dużo modelek i modeli w ciekawych stylizacjach przemieszcza się ta formą komunikacji. Patrzenie w oczy i robienie zdjęć nie jest obostrzone kodem obyczajowym. Patrzenie w oczy w USA jest naturalne i wszyscy to robią uśmiechając się najczęściej co jest naturalne.

• Oceniam pozytywnie 6