krzysztoff Napisano 5 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2022 Jestem modowym nowicjuszem. Koszule w cenie 250- 400zł. Nie lubię kupować w przez internet wiec wolałbym sklepy stacjonarny. Jakie koszule polecacie? Użytkowanie do biura ale nie do garnitura. Chodzenie na co-dzień w biurze do spodni Casual i klasycznych oraz jeansów. Gdzieś wyczytałem że koszule lambert z włóczanki mają dobrą opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2022 Suitsupply na Allegro/outlety na ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 5 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2022 Polecam stawić czoło technofobii. A jeżeli nie i tylko sklepy stacjonarne wchodzą w grę to przynajmniej podać miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztoff Napisano 6 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2022 Niestety miasto Koszalin wiec prościej jest pojechać do Berlina do Suitsupply ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 6 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2022 W dniu 5.06.2022 o 19:44, krzysztoff napisał: Koszule w cenie 250- 400zł. Gdzieś wyczytałem że koszule lambert z włóczanki mają dobrą opinie. Z grupy Vistula, Lamberty i Lantiery z logiem producenta tkaniny np. Albini, Getzner, Tessitura Monti będą OK. Na wyprzedażach są znaczniej taniej niż 250-400 zł. Jak nie podasz miasta to trudno coś więcej podpowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztoff Napisano 7 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2022 (edytowane) 19 godzin temu, tryhp3 napisał: Z grupy Vistula, Lamberty i Lantiery z logiem producenta tkaniny np. Albini, Getzner, Tessitura Monti będą OK. Na wyprzedażach są znaczniej taniej niż 250-400 zł. Jak nie podasz miasta to trudno coś więcej podpowiadać. Miasto Koszalin. Czy mieliście styczność z koszulami z tego sklepu https://villaro.pl/13-koszule-meskie ? Edytowane 7 Czerwiec 2022 przez krzysztoff Dodatkowe pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 8 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2022 @krzysztoff w tym sklepie są różne marki które trafiają do sklepów nie sieciowych. O jakości się nie wypowiem. Ale jak już zacząłeś przeglądać sklepy internetowe to zerknij na https://osovski.pl/ Na promocjach koszule są poniżej twojego przedziału cenowego i są wysokiej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bac Napisano 3 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2022 Jak taka koszula się nazywa? Do garnituru na wesele można ją założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 3 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2022 6 minut temu, bac napisał: Jak taka koszula się nazywa? Do garnituru na wesele można ją założyć? Frakowa, nie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2022 Frakowa, nie.Frakowa i to super klasyczna, bez wykładanych mankietów. Aż ciężko o taką. Jeszcze lepsza byłaby z piką na gorsie zamiast plisowania. Absolutnie nie nadaje się do garnituru, a nawet do smokingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 19 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2022 Panowie taka ciekawostka z dzisiaj, pierwsza to koszula kultowej tu marki i linii. Jak to mówią , gniecie się od samego patrzenia, a po zmiętoszeniu w garści jest jeszcze gorzej. Na metce napis soft constructed. Kolejna koszula ta sama marka i linia. Zaintrygował mnie napis japanese knitted. Bawełny jest trochę więcej niż połowa , reszta poliester czy coś podobnego, ale w dotyku czuć sztućciznę Za to ta trzecia nieznanej u nas duńskiej marki zachwyciła mnie i ją nabyłem . Bardzo elegancko się układa i jest mięciutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2022 Kupiłeś tę pomarańczową? Gratulacje. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 19 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2022 Ta biała to oxford wiec się gniecie, taka tkanina🤷♂️ Mam kilka koszul tego typu i gniecie się kazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 19 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2022 Godzinę temu, pablocito napisał: Kupiłeś tę pomarańczową? Gratulacje. Do roboty może 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 19 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2022 5 minut temu, jaskokoz napisał: Do roboty może 🙂 A żebyś wiedział, niebrudzący kolor🤓 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 22 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2022 I bezpieczny, kierowcy widzą z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Dzis takie coś upatrzyłem . Cieniusieńki len . Tez wziąłem te pomarańczową. Firma dla mnie nieznana, ale made in EU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Moim zdaniem szczytem klasyki byłaby pomarańczowa koszula non-iron 100% poliester. Do tego koniecznie czarna marynarka. Len, bawełna to tylko liche podróby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Dzisiaj takie przyuważyłem. Doskonałe odszycie, żadna niteczka nie odstaje i cena ; 69 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Było tez coś dla fanów Profuomo. Ja nie nie jestem ich wielbicielem, podobnie jak Etonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 24 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2022 Panowie, gwoli ścisłości Wstawiając fotki ubrań nie mam na celu jakiejkolwiek reklamy, ani namawiania nikogo do jakiejkolwiek czynności handlowej. Robię to, bo forum obumarło , lub tez wyczerpało potencjał . Zrobił się chociaż jakis ruch . A oglądanie codziennie czyichś butow (często beznadziejnych w mojej ocenie ) w jbmdns jest nużące , by nie powiedzieć powoduje odruch wymiotny u mnie . Podobnie okazywanie ostentacyjne luksusowych chronometrów , tez mam zegarek na literę „R „ i co z tego? Mam go wystawiać na każdym zdjęciu bo wart tyle co nowe A6. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 24 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2022 Chodzi raczej o sposób prezentacji ubrań - co innego ubranie "na sobie", a co innego zawieszone na sklepowym wieszaku lub rzucone na karton, w którym przyniósł je kurier z zamówienia internetowego. Zbliżenia są fajne, o ile można zobaczyć fakturę materiału itd., ale poza tym niewiele wnoszą. Selekcja to podstawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kublo Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 Jaką białą bawełnianą koszulę polecacie do 300zł? Kołnierzyk półwłoski (opcjonalnie włoski), mankiet na spinki lub guziki, nie musi być krytej plisy. Dobrze by było jaki miała wersję long na 188cm bo w wielu koszulach rękaw mam o 1-2 cm za krótki. Do tej pory znalazłem i rozważam te, ale może macie inne sugestie: https://royalcollection.pl/pl/product/koszula-eton-3000-73811-00-bialy-5 https://osovski.pl/pl/products/biala-koszula-meska-slim-z-kryta-plisa-i-mankietami-na-spinki-osovski-osv1818-1030.html https://e-merceria.pl/produkt/koszula-meska-biala-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 Z Osovskiego mam białą koszulę i bardzo się gniecie. Rozważ tutaj, jest po kilka ostatnich sztuk z rozmiarówki long: https://pewienpan.pl/product-pol-3666-Biala-koszula-z-kryta-listwa-i-na-spinki.html https://pewienpan.pl/product-pol-3668-Koszula-pod-krawat-z-bialego-twillu.html Kiedyś awaryjnie potrzebowałem w miarę na szybko (dyżurna koszula pod muchę mi się skurczyła ), wziąłem tę pierwszą z wyżej linkowanych i jest całkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 25 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2023 https://martinandmoore.com/ możesz próbować, cena adekwatna do jakości, ale na mój użytek jest dobrze. Mają wersję long - z czym zawsze mam problem w przypadku innych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi