dsc Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 Cena troche zaporowa:0 jakies alternatywy w nizszej cenie zblizone wygladem? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 Cena troche zaporowa:0 jakies alternatywy w nizszej cenie zblizone wygladem? http://c-watch.co.jp/ww/sarb071072.html http://www.epos.ch/collection/gents/passion/3401.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Właśnie ten model starej AT jest najbardziej poszukiwany, z tego co pamiętam (z błękitną tarczą). Alternatywy zbliżone wyglądem pewnie się znajdą, ale to już nie będzie to. Nowa AT też świetna, nieco bardziej sportowa. http://www.omegawatches.com/gents/seama ... 3392102001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Co sądzicie o zegarkach Zodiac? Nie przewinęła się chyba ta marka przez ten wątek. Sam posiadam Zodiaca ale nie potrafię go zidentyfikować, później wstawię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Zodiac współczesny czy vintage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Da się zrobić coś z tym zarysowaniem widocznym na drugim zdjęciu? Ponoć w zegarku wszystkie części są oryginalne, kiedyś sprawdzałem numery z mechanizmu ale nic ciekawego się nie dowiedziałem, a teraz nie mogę się do nich dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Stary Zodiac to była fajna firma, a teraz ktoś klepie zegarki pod wykupionym brandem, głównie kwarce, czasem mechaniki, zresztą niczego sobie - stąd pytałem. Na ile wygląd tego staruszka da się podrasować, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Numery mechanizmu z tego co pamiętam sprowadziły mnie do firmy Zodiac. A co z tarczą? Ponoć oryginalnie była w tym zegarku ale pisze DuBois 1785. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Ja z vintage nietęgo, wrzuć na forum zegarkowe najlepiej, chyba że Filip coś będzie wiedział. Albo to jednak składak, albo firmy (Zodiac i Dubois 1785) kooperowały jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Szczerze mówiąc przeszło mi to przez myśl, niestety nie znalazłem informacji w internecie. Poczekam w takim razie na jego wypowiedź, a najwyżej potem udam się na forum zegarkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Szukam zegarka vintage za max 200$. Do tej pory w oko wpadły mi marki takie jak Juvenia i Girard Perregaux. Co innego możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 GP za 200 usd to podejrzanie tanio - jeżeli zegarek nie ma być składakiem i w sensownym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Jak poznać składaka? Inne wskazówki niż oryginał, czy mechanizm też może być zmieniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 teoretycznie wszystko może być nieorginalne, łącznie z kopertą i tarczą. Nie jestem zegarkowym ekspertem od składaków, więc najlepiej poszukaj, popytaj na forum zegarkowym u Eye_lipa www.gtmforum.pl pozdr d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Szukam zegarka vintage za max 200$. Do tej pory w oko wpadły mi marki takie jak Juvenia i Girard Perregaux. Co innego możecie polecić?Za taką cenę znajdziesz Omegę De Ville na pasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Zwróć uwagę na wielość, kiedyś zegarki były "mniejsze". Poszukaj na: www.chrono24.com popytaj na www.zegarkiclub.pl Tam też jest dział sprzedaży- można coś czasem trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 OT storm trilogy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 Jakiś czas temu Kamil pytał o zegarek w stylu JLC Klossa. Nowy Longines 1940 z kolekcji Heritage. Jest też wersja z ciemną tarczą. Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 Wow. Wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Piekny jest ten Longines. W podobnym stylu jest tez limitowana edycja: Omega Seamaster 1948. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 oglądałem ten zegarek - przyznam że bardzo interesujący. Super rozmiar 38,5 mm, idealny pod mankiet. Tarcza robi wrażenie jakby była zrobiona z porcelany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Od niedawna w Warszawie są Grahamy. Zrobiłem dzisiaj kilka zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 pancerne. gdzieś na placu je mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 To zegarek Jamesa Bonda i ten "spust" z boku służy do odpalania mikro-rakiet, albo zatrutej strzałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 pancerne. gdzieś na placu je mają? Tak, w Pracowni Czasu. Bond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi