nynu Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Prawdopodobnie zdecyduję się na EoE. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresy Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 CZesc, przegladajac to forum natknalem sie na ten wpis http://gentlemanschoice.pl/jak-nosic-krawat/. Na trzecim zdjeciu od konca widnieje zielony w biale grochy krawat. CZy ktos z Was wie moze co to za krawat, albo gdzie moge znalesc cos podobnego? Przeszukalem kilka sklepow z krawatami i nigdzie nie moge trafic na cos podobnego. Dzieki, Kresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Aż mi głupio linkować krawat z Bytomia, ale chwilowo nic lepszego nie wyszperałem: http://www.bytom.com.pl/krawaty,krawat-be1-11-29a-217-k-3230-16477-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Ten krawat, o który chodzi Kresy, to chyba jest od Tomka Milera, ale na sklepmiler.pl go nie widzę. Musisz zapytać czy będzie jeszcze dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresy Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Dzieki. Wlasnie tez mi sie wydawalo, ze jest on od Tomka Milera, ale w jego sklepie nie znalazlem. Postaram sie go zapytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Czy wśród polskich sklepów internetowych/stacjonarnych znajdę dobrej jakości krawaty jedwabne do kwoty 100-120 zł ? Jeśli tak, to na jakich producentów zwracać uwagę ? Albo już bardziej szczegółowo, po czym poznam, że krawat jest odpowiedniej jakości i warto go zakupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Czy wśród polskich sklepów internetowych/stacjonarnych znajdę dobrej jakości krawaty jedwabne do kwoty 100-120 zł ? w cenie regularnej nie ma szansy - jedynie masówka z sieciówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 A w TK Maxx, Royal Collection itp sklepach na jakieś konkretne marki warto zwracać uwagę ? Dodatkowo mocno mnie kusi zamówienie forumowego krawata z poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Co myślicie o takim krawaciku? nie za dużo tych paseczków? 60% jedwab, 40% len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 A w TK Maxx, Royal Collection itp sklepach na jakieś konkretne marki warto zwracać uwagę ? Dodatkowo mocno mnie kusi zamówienie forumowego krawata z poszetka.com Czasem w TKMaxx wygrzebiesz jakieś "cudo", ale z markami to totalna loteria. Mi się udało nawet 5-folda wyłowić niedawno. A co do krawata forumowego, to obawiam się, że może być już za późno - był limitowany chyba w ilości 50 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Jeszcze dziś na stronie poszetki go widziałem, teraz już nie, więc faktycznie musiały się w dniu dzisiejszym wyprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Czy wśród polskich sklepów internetowych/stacjonarnych znajdę dobrej jakości krawaty jedwabne do kwoty 100-120 zł ? Jeśli tak, to na jakich producentów zwracać uwagę ? Albo już bardziej szczegółowo, po czym poznam, że krawat jest odpowiedniej jakości i warto go zakupić ? Na Allegro można czasami trafić dobry krawat za grosze, zdarzało mi się kupować nowe z metką za parę złotych - na pewno jednak trzema mieć cierpliwość i odrobinę szczęścia. Najczęściej średnia półka włoska, marki luksusowe ludzie znają i tutaj nawet używki są drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Raczej nie mam cierpliwości na polowanie A ze sklepów internetowych, które możecie polecić do zamówienia w wyższym budżecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Ja bym polecał: sklep.szarmant.pl lub: sklepmiler.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 na poziomie ok. 200 zł to poszetka.com i Embassy Of Elegance, poza wymienionymi powyżej Suit Supply tez ma niezgorsze krawaty ok. 170 zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 A krawaty Vistuli jak oceniacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Za około 100 złotych są całkiem przyzwoite (a przynajmniej w mojej opinii) krawaty w Marks&Spencer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Vistula: szkoda czasu i pieniędzy - marnej jakości śledziki. Lepiej polować na Allegro jak radził Mosze M&S - jakościowo może nie jest źle, ale nudne wzornictwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Hargin: założyłem, być może błędnie, że skoro kolega lisciofcb zadał takie pytanie, to krawatów ma niewiele - a mimo wszystko kilka "nudnych" na początek warto mieć. Te z M&S są według mnie jak na 100 złotych naprawdę niezłe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Krawatów z 15 jest, ale głównie korzystam już z 3-4, dlatego pomyślałem nad nowymi wzorami Ale właśnie może te moje obecne są idealnym przykładem tego, że może lepiej kupić 1-2 droższe co jakiś czas i je używać, niż kupować na promocjach Lamberta itp. po to, żeby wisiały w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 ... może lepiej kupić 1-2 droższe co jakiś czas i je używać, niż kupować na promocjach Lamberta itp. po to, żeby wisiały w szafie Otóż to, moim zdaniem to jest właściwa droga. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Jak z jakością krawatów od Van Thorna? http://eleganckipan.com.pl/krawaty/2275-elegancki-szary-krawat-jedwabny-van-thorn-w-srebrne-kropeczki.htmlmyślę o tym do zestawu ślubnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Ładny. Mój krawat od nich sprawuje się całkiem nieźle - żadnych zagięć etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Dość wąski - 7,5 cm może wyglądać OK na kimś bardzo szczupłym, a i tak węzeł zwykle jest "biedny". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 kurde, wlasnie - nie naleze do takich osob, ale juz sam nie wiem gdzie znalezc podobny o wiekszej szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi