Medyk Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przepraszam, że nie wstawię zdjęcia, bo mam z tym problem, ale moje buty są wzorowane na modelu Teign. Kolor będzie ciemny brąz. Chciałem zamówić jeszcze buty wzorowane na tym modelu Carmina (pierwsze z lewej): http://www.szarmant.pl/pitti-uomo-jesienzima-2012/carmina Niestety Pan Tadeusz nie dysponował takim kolorem skóry. U Kielmana akurat mieli ale zażyczyli sobie 3400 zł za całość zamówienia. Przy okazji moje pytanie brzmi, czy dałoby sie uzyskać podobny efekt kolorystyczny przy zastosowaniu np. jakiś past, w przypadku zamówienia butów o innym odcieniu brązu. Cytuj
eye_lip Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zależy jakim kolorem byłby wyjściowy brąz - jeśli jaśniejszy ale zbliżony to tak. Cytuj
maciato Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie zamawiałem, ale ostatnio pojawiły się takie na wystawie (a właściwie na stoliku w środku), w kolorze czerwonawo-rdzawo-brązowym. Potwierdzam, widziałem - są obłędne. Też potwierdzam, widziałem. Panowie, apel w imieniu swoim jak i osób z poza Warszawy. Pokażcie jakieś zdjęcia !!! Cytuj
michal. Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Na 3 stronie tego wątku Tomek prezentuje część swojej kolekcji. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 To są prośby o zdjęcia konkretnych mokasynów z wystawy Cytuj
damiance Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Archiwalny artykuł o Tadeuszu Januszkiewiczu z 2005 roku, dość ogólny, mało precyzyjny (szewc nie kroi skóry). Przynajmniej wiemy ile buty kosztowały 7 lat temu (BTW - właściwie ceny wzrosły o inflację) Jednak przeczytać warto... Uploaded with ImageShack.us Cytuj
el-biczel Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Chyba o tym bucie toczyła się dyskusja? Przepraszam, dzisiejsze warunki pogodowe nie sprzyjają robieniu zdjęć, więc musiałem z lampą robić. W rzeczywistości są ciemniejsze, bardzo głęboki kolor. Cytuj
andershep Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Pochwalcie się wreszcie tymi kordowanami. Wiem, że tam jesteście Cytuj
damiance Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 słyszałem że cordovan wymaga poświęcenia dużej ilości czasu na wypolerowanie - stąd Andershep musisz się uzbroić w cierpliwość Cytuj
andershep Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 ale nasi mistrzowie robią lustro w godzinę. na pewno już są gotowi Cytuj
mosze Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Chłopaki, wrzucajta zdjęcia, forum oceni, czy już starczy polerki. Cytuj
andershep Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 mistrz i jego praca, (photo u claymoora) Cytuj
Jan Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Zazdroszczę tych butów - będzie wiecej zdjec, żebym miał poglądowe do zamówienia? Cytuj
andershep Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Zazdroszczę tych butów - będzie wiecej zdjec, żebym miał poglądowe do zamówienia? ja też czekam na te zdjęcia, ale podobno polerowanie w toku... Cytuj
Jan Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Zazdroszczę tych butów - będzie wiecej zdjec, żebym miał poglądowe do zamówienia? ja też czekam na te zdjęcia, ale podobno polerowanie w toku... Mogę czekać, aż tak szybko ich nie zamówie Zamawiasz naprawdę ładne buty. Cytuj
andershep Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Dzięki, ale niestety to nie moje . Znalazłem w internecie. Cytuj
Jan Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Dzięki, ale niestety to nie moje . Znalazłem w internecie. Moje wyznanie nie dotyczylo tylko tej pary W takim razie czekam na ujawnienie się własciciela. Cytuj
Ernestson Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 A drugie nie są Kamila? http://thelondonlounge.net/forum/viewto ... icz#p63960 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi