Medyk Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Przepraszam, że nie wstawię zdjęcia, bo mam z tym problem, ale moje buty są wzorowane na modelu Teign. Kolor będzie ciemny brąz. Chciałem zamówić jeszcze buty wzorowane na tym modelu Carmina (pierwsze z lewej): http://www.szarmant.pl/pitti-uomo-jesienzima-2012/carmina Niestety Pan Tadeusz nie dysponował takim kolorem skóry. U Kielmana akurat mieli ale zażyczyli sobie 3400 zł za całość zamówienia. Przy okazji moje pytanie brzmi, czy dałoby sie uzyskać podobny efekt kolorystyczny przy zastosowaniu np. jakiś past, w przypadku zamówienia butów o innym odcieniu brązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Zależy jakim kolorem byłby wyjściowy brąz - jeśli jaśniejszy ale zbliżony to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 26 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Nie zamawiałem, ale ostatnio pojawiły się takie na wystawie (a właściwie na stoliku w środku), w kolorze czerwonawo-rdzawo-brązowym. Potwierdzam, widziałem - są obłędne. Też potwierdzam, widziałem. Panowie, apel w imieniu swoim jak i osób z poza Warszawy. Pokażcie jakieś zdjęcia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 3 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2012 Na 3 stronie tego wątku Tomek prezentuje część swojej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2012 To są prośby o zdjęcia konkretnych mokasynów z wystawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 3 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2012 Mea culpa. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2012 Archiwalny artykuł o Tadeuszu Januszkiewiczu z 2005 roku, dość ogólny, mało precyzyjny (szewc nie kroi skóry). Przynajmniej wiemy ile buty kosztowały 7 lat temu (BTW - właściwie ceny wzrosły o inflację) Jednak przeczytać warto... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 Chyba o tym bucie toczyła się dyskusja? Przepraszam, dzisiejsze warunki pogodowe nie sprzyjają robieniu zdjęć, więc musiałem z lampą robić. W rzeczywistości są ciemniejsze, bardzo głęboki kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 Tak, to te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 Pochwalcie się wreszcie tymi kordowanami. Wiem, że tam jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 O co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 słyszałem że cordovan wymaga poświęcenia dużej ilości czasu na wypolerowanie - stąd Andershep musisz się uzbroić w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 ale nasi mistrzowie robią lustro w godzinę. na pewno już są gotowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 Chłopaki, wrzucajta zdjęcia, forum oceni, czy już starczy polerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 Zamszaki świetne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 mistrz i jego praca, (photo u claymoora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Zazdroszczę tych butów - będzie wiecej zdjec, żebym miał poglądowe do zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Zazdroszczę tych butów - będzie wiecej zdjec, żebym miał poglądowe do zamówienia? ja też czekam na te zdjęcia, ale podobno polerowanie w toku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Zazdroszczę tych butów - będzie wiecej zdjec, żebym miał poglądowe do zamówienia? ja też czekam na te zdjęcia, ale podobno polerowanie w toku... Mogę czekać, aż tak szybko ich nie zamówie Zamawiasz naprawdę ładne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Dzięki, ale niestety to nie moje . Znalazłem w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 gdzie je znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Dzięki, ale niestety to nie moje . Znalazłem w internecie. Moje wyznanie nie dotyczylo tylko tej pary W takim razie czekam na ujawnienie się własciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Goddamnit eye_lip, a drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 A drugie nie są Kamila? http://thelondonlounge.net/forum/viewto ... icz#p63960 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi