eye_lip Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Krzysiek, a co oznacza to logo wewnątrz portfela? Cytuj
White Haven Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Jestem pewien, że Damian wolałbym sam o tym opowiedzieć Powiedzmy, że niedługo będzie łatwiej o egzotyki Cytuj
damiance Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Koledzy, Niedługo Was poinformuje o szczegółach projektu w który się zaangażowałem, proszę o cierpliwość Cytuj
eye_lip Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 AS ze starej linii Classic: 4 Cytuj
maciato Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Gratuluje, piekne buty. Trafiles z rozmiarem? Cytuj
eye_lip Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Dziękuję. Byłem zaskoczony, ponieważ z długości podeszwy wychodziło spore ryzyko, ale okazało się, że kopyto jest wąskie i wydłużone i pasują dobrze. Przy okazji, czy Twoje As classic mają też przy palcach od góry materiał? Jaki jest komfort po wielu godzinach? Cytuj
maciato Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Tak, cos na ksztalt flaneli. Nie odczuwam dyskomfortu z tego powodu, ciekawe czy bedzie sie przecieral. Cytuj
proki1971 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Fajne, gratuluje zakupu Filip. Cytuj
kamil Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 Pokrowiec na klucze od Donata (na ostatnim zdjęciu w towarzystwie swojego poprzednika). Mała rzecz, a cieszy. Skóra podobna do tej, która była użyta w projekcie teczkowym, różni się tylko kolorem. Będzie patynować niczym raw denim - pierwsze ślady kluczy już się odcisnęły. 1 Cytuj
waski Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2014 Małe, ale bardzo cieszy Dzięki Damian 1 Cytuj
123 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2014 Pokrowiec na klucze od Donata (na ostatnim zdjęciu w towarzystwie swojego poprzednika). Mała rzecz, a cieszy. Skóra podobna do tej, która była użyta w projekcie teczkowym, różni się tylko kolorem. Będzie patynować niczym raw denim - pierwsze ślady kluczy już się odcisnęły. Jak dla mnie to ani to ciekawy ani nietuzinkowy nabytek. 2 Cytuj
123 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak dla mnie ciekawa i nietuzinkowa tacka na drobiazgi. Nubuk. Rozkładana. Donat Trepka. Tutaj się zgodzę, ciekawy projekt. Cytuj
pirat Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Myślę, że Michał odetchnął z ulgą, że zgodziłeś się, że dla niego jest to ciekawa i nietuzinkowa rzecz 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Brawo koźle! 20 Cytuj
pirat Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Właśnie przyjechały: Co w nich nietuzinkowego? Well... W nich w sumie niewiele ale za to w sposobie dostawy Sklep, który się ich "pozbywał" wysyłał tylko do UK. Ponieważ były w dość atrakcyjnej cenie (45gbp vs. 150gbp rrp) postanowiłem zorganizować operację logistyczną, która poziomem skomplikowania, według osób zorientowanych w temacie HT, nie odbiegała od operacji narkotykowych I tak po ok 2 tygodniach buty są w Warszawie. Cytuj
eye_lip Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Niby dwa tygodnie, a pudełko wygląda jak wyłowione z zatopionego statku Podziel się wrażeniami po kilku tygodniach. Cytuj
Koval Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Misza , możesz napisać coś więcej (a właściwie w ogóle coś) o tych spinkach? Cytuj
Misza Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Material, to srebro z dodatkiem zlota. Cytuj
Wincenty Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 https://imageshack.com/i/ip7hTCGMjPoszetka Emanuel BergKrawat Pal ZileriPstrokacizna, czyli coś, czego unikałem:) Cytuj
Lug Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Moje pierwsze "kopytko". Monety po wysypaniu zawsze układają się w taki przejrzysty sposób:) Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Mój nowy, ręcznie szyty portfel od Bukszpan Ideas Box Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi