dziko Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 Najszczersze wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 Wyrazy współczucia. +++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 Szczerze wierzę, że Kamil jest już w lepszym miejscu. Moje kondolencje dla Pani i całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 Najszczersze wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszy Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 Bardzo współczuję i składam najszczersze kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2020 Niesamowicie smutna i niespodziewana wiadomość. Proszę przyjąć moje kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Październik 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 9 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2020 Proszę przyjąć wyrazy najszczerszego współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 9 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2020 Proszę przyjąć moje najgłębsze współczucia. Jestem wstrząśnięty. Nie tak miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 10 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2020 Bardzo współczuję, proszę przyjąć moje kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 10 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2020 Żegnaj Kolego. To Twoje bodaj ostatnie zdjęcie, jakie tu zamieściłeś. Tak Cię będę wspominał. Jeszcze raz wyrazy ogromnego współczucia dla całej rodziny, która właśnie Cię żegna. Smierć jest z nami od zawsze, a mimo to zawsze boli tak samo. Spoczywaj w pokoju.Erbarme dich Mein Gott, Um meiner Zähren willen!Schaue hier, Herz und AugeWeint vor dir Bitterlich.Erbarme dich, Mein Gott, Um meiner Zähren willen.Ogarnij mnie,ogarnij mnie w zły czaslitością Twoją, Boże.Ogarnij mnie,ogarnij mnie w zły czas,ogarnij,ogarnij mnielitością Twoją,litością Twoją, Boże.Ogarnij mnie w zły czaslitością Twoją,litością Twoją, Boże.Gorzkie łzy,gorzkie łzy:czemu cierpisz właśnie Ty,właśnie Ty,Zbawca nasz?(Tłumaczenie Stanisława Barańczaka) 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 10 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2020 Wyrazy współczucia:'( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 11 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2020 Proszę przyjąć najszczersze kondolencję i wyrazy współczucia z powodu straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 12 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2020 https://hematoonkologia.pl/aktualnosci/news/id/4183-odszedl-dr-n-med-kamil-bojarczuk hematoonkologia_pl_aktualnosci_news_id_4183_odszedl_dr_n_med_kamil_bojarczuk.pdf 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 1 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2021 To już ponad rok bez Żorża. Bardzo mi go brakuje na Forum. Był jedną z ciekawszych postaci tutaj.🪔🪔🪔 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 1 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2021 Świeć Panie nad jego duszą. Pani Kingo, jeśli Pani to czyta, to życzę Pani i Rodzinie powrotu do dobrej codzienności, uśmiechu i radości. Mimo wszystko, a może właśnie na przekór. Pani Mąż pozostaje w mojej pamięci. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 1 Listopad 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2022 Tradycyjnie już wspominam Żorża. RIP. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 1 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2022 Ja podobnie. Niech spoczywa w pokoju. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 11 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec Choć listopad 2023 minął, a Żorż nam w myślach nie mignął, to jednak pamiętamy nadal. Do zobaczenia po innej stronie. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 3 Październik Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Październik Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 3 Październik Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik Pamiętam ['] Spokoju dla Rodziny życzę. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 1 Listopad Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad [*] Żorż zawsze w sercu, pamiętamy o Tobie Kolego🧡 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi