Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytałem 2 zdanie i pobiegłem się rejestrować - Aldeny za 409zł!!!

A to model Alden marki Bruno Magli...

Aż wstyd tak się samemu wkręcić.

Alden to może nie jest, ale z Twojej wypowiedzi można wywnioskować że stawiasz buty Bruno Magli na jakieś dziwnej półce jakościowej. :?

Trochę o butach Magli by Bruno Magli było już tutaj viewtopic.php?f=1&t=414&p=4826&hilit=bruno+magli#p4826 Zresztą wypowiadałeś się w tym temacie.

Magli by Bruno Magli to nie ta sama półka co Bruno Magli, a BuyVip moim zdaniem zwyczajnie oszukuje klientów. W przypadku butów kobiecych jest rozróżnienie, ale jak widać mężczyzn można już nabijać w butelkę. :evil:

@Kuba

Co do tych chinosów w M1 w Łodzi - czy jest duzy wybór kolorystyczny czy tylko standardowy beż i granat?

Z tego co pamiętam były 4 kolory- granat, oliwka i jakieś brązy. Były też sztruksy, ale ja nie interesowałem się specjalnie spodniami ze względu na brak mojego rozmiaru.. W sumie, poza spodniami to nie ma tam za wiele męskich rzeczy. :P

W M1 zostaje jeszcze outlet Vistuli.

Na gruperze jest ofert zakupu garnituru Sunset Suite za 95 zł:

Sunset Suite

Jest to kupon zniżkowy z 2000 zł na 95 zł

Jeszcze cennik:

SERIA:

Antonio - 399zł - 699zł;

Giovanni- 419zł - 899zł;

Dionigi – 499zł - 799zł;

Valeriano 799zł - 1419zł;

Arialdo 999zł - 1999zł;

Severino: 1499zł - 2399zł;

Mercurio: 785zł - 1299zł;

Tiberio: 1499zł – 1999zł;

Gevi: 1199zł - 1699zł

Przy ilości kilku tysięcy sztuk są małe szanse, że czegoś nie będzie. W każdym razie ceny na garnitury mają takie jak w ofercie ze stocku:

http://www.solostocks.pl/sprzedaz-produkty/odziez-akcesoria/odziez-meska/sunset-suits-nowe-garnitury-marynarki-swetry-796216

Ja chyba wezmę dla ojca. On pod tym względem nie jest wymagający, a dla niego wydatek nawet kilkuset zł na garnitur to jest dużo. Tylko jak na razie nigdzie nie mogę znaleźć oferowanych garniturów, żeby zobaczyć co to jest.

Ja miałem jedyny garnitur Sunseta ponad 10 lat tem... Do pracy nie był zły.

Ja ojca to do Piaseczna wożę do outletu i za około 700 PLN coś tam zawsze mu wynajdę :)

Ma juz Vistulę, Digla ;)

Elegant się z niego robi :D

95 zł za garnitur to rzeczywiście bardzo małe pieniądze. W lumpeksach garnitury potrafią tyle kosztować. Sunset Suits jest taką sobie firmą, ale mają też garnitury 100% wełny. Zasugeruję ojcu i kolegom, bo ich nie spodziewam się zobaczyć kiedykolwiek u krawca. Czy któryś z kolegów z Warszawy zakupił kupon i wybiera się na do Nadarzyna? Sądzę że trzeba 12 maja tam pojechać.

Sądzę że trzeba 12 maja tam pojechać.

sądzę, że tak może sądzić spora część z ponad 2 tys. osób, które zadeklarowały zakup kuponu. Będzie się działo :)

Właśnie dlatego na razie nie zakupiłem. Wyjściem tej pojechać na spokojnie dzień wcześniej i poprosić o odłożenie.

Nie wiem, jak teraz szyje SS, ale kiedyś kupiłem przeceniony granitur i teraz tego żałuję.

Kupowałem go jeszcze w okresie "nieświadomej niekompetencji" tzn. przed czytaniem forum.

Teraz wiem, że nie tylko leży okropnie, ale ma też niedające się skorygować wady konstrukcyjne.

Warto dokładnie obejrzeć co się kupuje, bo kupienie czegoś, czego nie będziemy używać nie jest warte żadnych pieniędzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.