Kuba Napisano 30 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2011 W Łodzi w M1 chinos Cottonfield po 89 zł za sztukę. Sporo rozmiarów na tęgość, ale długość tylko 32 lub 34 (niestety nie mają żadnych spodni L36). Wiem, że ktoś z Łodzi szukał chinos w przystępnej cenie i przyzwoitej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Na http://www.buyvip.com/PLjest wyprzedaż Valentino - koszule po 199 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Na asos.com w związku z promocją wysyłka do Polski w ciągu 6-12 dni jest gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Na asos.com w związku z promocją wysyłka do Polski w ciągu 6-12 dni jest gratis.Standardowa wysyłka jest tam "od zawsze" gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Na buyvip Bruno Magli: http://pl.buyvip.com/LineAction.bv?idCa ... &idLine=-1 Oksfordy model Alden Black za 409 zł to wydaje się być dobra oferta. Czy faktycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Przeczytałem 2 zdanie i pobiegłem się rejestrować - Aldeny za 409zł!!! A to model Alden marki Bruno Magli... Aż wstyd tak się samemu wkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Przeczytałem 2 zdanie i pobiegłem się rejestrować - Aldeny za 409zł!!! A to model Alden marki Bruno Magli... Aż wstyd tak się samemu wkręcić. Alden to może nie jest, ale z Twojej wypowiedzi można wywnioskować że stawiasz buty Bruno Magli na jakieś dziwnej półce jakościowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Po prostu myslałem, że to Aldeny, bez wartościowania Bruno Magli (nie znam). Napisz o nich coś więcej, jeżeli możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Trochę o butach Magli by Bruno Magli było już tutaj viewtopic.php?f=1&t=414&p=4826&hilit=bruno+magli#p4826 Zresztą wypowiadałeś się w tym temacie. Magli by Bruno Magli to nie ta sama półka co Bruno Magli, a BuyVip moim zdaniem zwyczajnie oszukuje klientów. W przypadku butów kobiecych jest rozróżnienie, ale jak widać mężczyzn można już nabijać w butelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 No właśnie ani nie zachwyciły, ani nie zapadły w pamięć. Szukałem w google Bruno Magli i pojawiły się propozycję za ok 500USD, ale teraz widzę że to nie to samo, co proponuje BuyVIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Skarpety Pantherella: http://www.peterchristian.co.uk/Catalog ... Socks-MA68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montblanc Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 @Kuba Co do tych chinosów w M1 w Łodzi - czy jest duzy wybór kolorystyczny czy tylko standardowy beż i granat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 @Kuba Co do tych chinosów w M1 w Łodzi - czy jest duzy wybór kolorystyczny czy tylko standardowy beż i granat? Z tego co pamiętam były 4 kolory- granat, oliwka i jakieś brązy. Były też sztruksy, ale ja nie interesowałem się specjalnie spodniami ze względu na brak mojego rozmiaru.. W sumie, poza spodniami to nie ma tam za wiele męskich rzeczy. W M1 zostaje jeszcze outlet Vistuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 8 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2011 Na gruperze jest ofert zakupu garnituru Sunset Suite za 95 zł: Sunset Suite Jest to kupon zniżkowy z 2000 zł na 95 zł Jeszcze cennik: SERIA: Antonio - 399zł - 699zł; Giovanni- 419zł - 899zł; Dionigi – 499zł - 799zł; Valeriano 799zł - 1419zł; Arialdo 999zł - 1999zł; Severino: 1499zł - 2399zł; Mercurio: 785zł - 1299zł; Tiberio: 1499zł – 1999zł; Gevi: 1199zł - 1699zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2011 Wciąż drogo... Może na grouponie będzie można kupić za kilka złotych ten kupon z grupera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 8 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2011 Wiem, że firma taka sobie, ale jak ktoś będzie potrzebował coś taniego na okazyjne wyjście to może zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2011 to kupon do jednego konkretnego sklepu, który się likwiduje. A co jak np. nie będzie rozmiaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 8 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2011 Przy ilości kilku tysięcy sztuk są małe szanse, że czegoś nie będzie. W każdym razie ceny na garnitury mają takie jak w ofercie ze stocku: http://www.solostocks.pl/sprzedaz-produkty/odziez-akcesoria/odziez-meska/sunset-suits-nowe-garnitury-marynarki-swetry-796216 Ja chyba wezmę dla ojca. On pod tym względem nie jest wymagający, a dla niego wydatek nawet kilkuset zł na garnitur to jest dużo. Tylko jak na razie nigdzie nie mogę znaleźć oferowanych garniturów, żeby zobaczyć co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Ja miałem jedyny garnitur Sunseta ponad 10 lat tem... Do pracy nie był zły. Ja ojca to do Piaseczna wożę do outletu i za około 700 PLN coś tam zawsze mu wynajdę Ma juz Vistulę, Digla Elegant się z niego robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 95 zł za garnitur to rzeczywiście bardzo małe pieniądze. W lumpeksach garnitury potrafią tyle kosztować. Sunset Suits jest taką sobie firmą, ale mają też garnitury 100% wełny. Zasugeruję ojcu i kolegom, bo ich nie spodziewam się zobaczyć kiedykolwiek u krawca. Czy któryś z kolegów z Warszawy zakupił kupon i wybiera się na do Nadarzyna? Sądzę że trzeba 12 maja tam pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Sądzę że trzeba 12 maja tam pojechać. sądzę, że tak może sądzić spora część z ponad 2 tys. osób, które zadeklarowały zakup kuponu. Będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Sądzę że trzeba 12 maja tam pojechać. sądzę, że tak może sądzić spora część z ponad 2 tys. osób, które zadeklarowały zakup kuponu. Będzie się działo Właśnie dlatego na razie nie zakupiłem. Wyjściem tej pojechać na spokojnie dzień wcześniej i poprosić o odłożenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsjan Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Nie wiem, jak teraz szyje SS, ale kiedyś kupiłem przeceniony granitur i teraz tego żałuję. Kupowałem go jeszcze w okresie "nieświadomej niekompetencji" tzn. przed czytaniem forum. Teraz wiem, że nie tylko leży okropnie, ale ma też niedające się skorygować wady konstrukcyjne. Warto dokładnie obejrzeć co się kupuje, bo kupienie czegoś, czego nie będziemy używać nie jest warte żadnych pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Czy któryś z kolegów z Warszawy zakupił kupon i wybiera się na do Nadarzyna? Sądzę że trzeba 12 maja tam pojechać. Ja planuję z ojcem jechać, ale jeszcze nie jest to pewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2011 Marynarki Sunset Suits, trochę taniej: http://allegro.pl/show_item.php?item=1582808568 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi