+Immune+ Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Panowie, Na pewno wielu z nas uczestniczy co roku w grudniu w wielu tego typu eventach, w pracy, w szkole, wraz z kolegami z jogi, squasha lub szachów. Co więc powiecie na skromna wigilię połączona z wypadem do jakiegoś fajnego klubu w gronie forumowiczów? Skromna, bo czasu już mało i zapewne zasoby ludzkie nie dopiszą.. Ktoś byłby chętny na takie wydarzenie? Proponuje jedno-, max, dwudaniowy posiłek, któremu towarzyszyłyby dyskusje na interesujące nas tematy przy lampce dobrego alkoholu. Ci bardziej wytrwali mogliby pomyśleć o after party. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Bardzo zacny pomysł. Ja jestem zainteresowany, zwłaszcza że czas nie pozwolił być na ostatnim spotkaniu forumowym. Bartek, jaki proponowałbyś termin? Mam tylko nadzieję, że nie 23-ci grudnia, bo wtedy mam dyżur (chyba, że przyjęcie miało by się odbyć na porodówce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Ja również z chęcią się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 jestem za, przy czym optuję za piątkiem 16 grudnia lub najbliższym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Bartku, mysle ze powinienes podac termin, jako pomyslodawca. Bylaby to propozycja nie do negocjacji bo data w kalendarzu jest taka ze moze sie wszystkim chetnym nie udac dogodzic. Poza tym formula spotkania: ja rozumeim ze to sledzik ale czy nie jest lepsza dotychczasowa formula spotkan forumowych (albo nchociaz latwiesza w organizacji?) ps. jestem na tak. pps. Skoro zglaszamy swoje preferencje to najblizszy piatek jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Ze wstępnych odpowiedzi na PM kilku osób wnioskuję, że piątki (9 i 16) kilku osobom nie pasują. Z racji mocno nieformalnego spotkania proponowałbym więc spotkanie w ścisłym roboczym tygodniu. Aby więcej osób mogło dostosować swoje plany i jednocześnie aby termin nie wypadał zaraz przed rzeczywistą wigilią, proponuję tydzień 19-22 grudnia. Moje typy to środa (21 grudnia) lub czwartek (22 grudnia). Możemy pozostać przy obecnej formule spotkań jednak myślę, że ten śledzik, kieliszek wódki i barszczyk wiele zmieniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Zachęcam osoby, którym podane przeze mnie terminy spotkań nie pasują, do wystosowania własnych propozycji. Można wpaść nawet na godzinkę. Natomiast dobrze by było gdyby przyszło przynajmniej z 10 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Spojrzę jutro w grafik, może znowu zabawimy na wódeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Ja wbijam, tylko mówcie gdzie i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Spojrzę jutro w grafik, może znowu zabawimy na wódeczce.Gdyby w "Przekąskach" nie było wieczorami jak w wagonie metra o 7 rano to byłoby to idealne miejsce na organizację takiego spotkania, również pod kątem karty dań. W każdym razie szukałbym czegoś w ten deseń - przestrzennie i swobodnie, ale bez alienacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Kiedyś miałem szkolenie w Brystolu - po szkoleniu trafiłem do Przekąsek, o 14 zacząłem od piwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 A DC? "White tie. Decorations" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Spojrzę jutro w grafik, może znowu zabawimy na wódeczce.Gdyby w "Przekąskach" nie było wieczorami jak w wagonie metra o 7 rano to byłoby to idealne miejsce na organizację takiego spotkania, również pod kątem karty dań. W każdym razie szukałbym czegoś w ten deseń - przestrzennie i swobodnie, ale bez alienacji. Nie wiem czy wpadne, ale polecam w takim razie lokal o nazwie "Slony", na skrzyzowaniu Kruczej, Mokotowskiej i Pieknej. Ceny podobne, karta dan duzo wieksza, jedzenie lepszej jakosci i mozna usiasc, a nawet zarezerwowac stolik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 A DC? "White tie. Decorations" ? Niestety nie mam bialego krawata. Proponuje "green tie" w formule Discussions & Vodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Nie wiem, czy zdążę wypolerować moje ordery, chyba poproszę o to mojego kamerdynera, którego współdzielę z piratem. Oczywiście o ile wróci z polowania, bo pirat poluje na kuropatwy, które wejdą na bespoke'owy stół wigilijny. W środę 21 XII mógłbym ok. 20.30. Ale bez szaleńśtw, bo w czwartek rano praca; wieczorem będę już w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 wieczorem będę już w Szczecinie.Optymista. Chyba ominęła Cię ubiegłoroczna trauma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 wieczorem będę już w Szczecinie.Optymista. Chyba ominęła Cię ubiegłoroczna trauma. Skąd wiesz, może leci prywatnym helikopterem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 wieczorem będę już w Szczecinie.Optymista. Chyba ominęła Cię ubiegłoroczna trauma. Skąd wiesz, może leci prywatnym helikopterem? O-d-r-z-u-t-o-w-c-e-m. Jestem jak najlepszej myśli o możliwościach kolegi Proca, ale w PL jest mniej latających komercyjnie helikopterów niż samolotów (co jest dość dziwne, swoją drogą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 19 21 i 23 mogę być - na dzień dzisiejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Aby więcej osób mogło dostosować swoje plany i jednocześnie aby termin nie wypadał zaraz przed rzeczywistą wigilią, proponuję tydzień 19-22 grudnia. Moje typy to środa (21 grudnia) lub czwartek (22 grudnia). Dla mnie w porządku wydaje się dowolny z tych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Wyczarterowałem od PKP pociąg składający się wyłącznie z wagonów barowych. Roland obiecał zorganizować na dworcu fetę powitalną, która przebije rozmachem i kacem powrót Piłsudkiego do Warszawy! Nie ważne, kiedy się wraca. Ważne jak się wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 będę tańczył na rurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Nie ważne, kiedy się wraca. Ważne jak się wraca Ale pamiętaj dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki. Szczególnie zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Dobra, proponuję środę - 21 grudnia. Wypadałoby, żeby stawiły się wszystkie osoby koloru niebieskiego i zielonego, które mają możliwość pojawić się w tym czasie w W-wie. Można wpaść choćby na godzinkę. Wszystkich, którzy jeszcze nie mieli okazji poznać osobiście Macaroni Tomato - również serdecznie zapraszamy. Podobno w kulminacyjnym momencie imprezy wszyscy blogerzy z forum zrobią sobie wspólne zdjęcie i będą podpisywali się na przyniesionych egzemplarzach książki "Gentleman [...]". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi