eye_lip Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 Mnie się może uda na 19 lub wczesniej zobaczymy. Cytuj
Ernestson Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 Mnie niestety nie będzie ale życzę wszystkim udanego spotkania. Cytuj
frankenstein Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dziękuję za miłe spotkanie. Dziękuję Bartkowie (+Immune+) za inicjatywę i zorganizowanie spotkania. A obecnym i nieobecnym życzę: Wesołych Świąt! Cytuj
Koval Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dziękuję za miłe spotkanie. Dziękuję Bartkowie (+Immune+) za inicjatywę i zorganizowanie spotkania. A obecnym i nieobecnym życzę: Wesołych Świąt! Prawdziwy dziennikarz - wrócił ledwo żywy z pola boju, ale zanim udał się na zasłużony odpoczynek - dał znak życia Wesołych i spokojnych Świąt! Cytuj
eye_lip Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dziękuję wszystkim za udane spotkanie Cytuj
+Immune+ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Przyłączam się do podziękowań i ze swojej strony pragnę pozdrowić grupę 'after party', której członkowie w przeważającej większości zdychają teraz w pracy. Cytuj
meqoq Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Przyłączam się do podziękowań i ze swojej strony pragnę pozdrowić grupę 'after party', której członkowie w przeważającej większości zdychają teraz w pracy.I ja, i ja! Już się pozbierałem. Cytuj
pszemau Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 A co się działo? Gdzieś jeszcze byliście po wyjściu z Żytniej? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi