Jump to content

Bespoke.pl X-mas Party 2011/ Środa 21.12; 19:00 Żytnia 64

+Immune+
 Share

Recommended Posts

Dobra, proponuję środę - 21 grudnia.

Wypadałoby, żeby stawiły się wszystkie osoby koloru niebieskiego i zielonego, które mają możliwość pojawić się w tym czasie w W-wie. Można wpaść choćby na godzinkę.

Wszystkich, którzy jeszcze nie mieli okazji poznać osobiście Macaroni Tomato - również serdecznie zapraszamy. Podobno w kulminacyjnym momencie imprezy wszyscy blogerzy z forum zrobią sobie wspólne zdjęcie i będą podpisywali się na przyniesionych egzemplarzach książki "Gentleman [...]".

Ja na 99% obiecuję, że będę i pokaże co świnia potrafi :)

na 99% wpadnę choć na chwilę (szlachectwo zobowiązuje :D ), żeby to zobaczyć :) ,a co do książki, to mam na półce przynajmniej dwie pasjące pod ten skrót tytułu ;)

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobra, to do końca weekendu przedstawię propozycję miejsca spotkania. Jeszcze kilka osób nie potwierdziło, a wiem że marzą o tym, żeby zamiast odsapnąć na kanapie po pracy, poszlajać się w towarzystwie tuzina innych chłopów po mieście i i przełamać opłatkiem. ;)

Kurde, co to są te procenty? 10% to awaria samochodu czy zmiana nastroju? Umówmy się, że albo jest 100% albo 0, gdzie 100% oznacza, że deklaruje się przyjście o ile nie wyniknie żadna sytuacja losowa, której nie mogliśmy przewidzieć. :)

Gajowy reaktywacja!

(ciach) Podobno w kulminacyjnym momencie imprezy wszyscy blogerzy z forum zrobią sobie wspólne zdjęcie i będą podpisywali się na przyniesionych egzemplarzach książki "Gentleman [...]".

A będą podpisywać odręcznie? Czy też po bytomsku dedykacje będą wdrukowane w niskiej rozdzielczości, z pixelozą :?:

Pozostałe osoby udają, że nie widzą nowego wątku. Zacznę wywoływać po imieniu, bo inaczej nie da się zaplanować lokalu.

No mnie nie będzie

:D

A poważnie - chętnie bym kiedyś wpadł na "zlot" forumowy, ale te terminy dla osób z poza Warszawy są kiepskie, rozumiem, że głównie organizujecie to dla warszawian, no ale jednak trochę smutno... ; ( Chyba że wigilię będę spędzać w stolicy, nie mogę tego wykluczyć, to wtedy się zjawię.

Pozostałe osoby udają, że nie widzą nowego wątku. Zacznę wywoływać po imieniu, bo inaczej nie da się zaplanować lokalu.

No mnie nie będzie

:D

A poważnie - chętnie bym kiedyś wpadł na "zlot" forumowy, ale te terminy dla osób z poza Warszawy są kiepskie, rozumiem, że głównie organizujecie to dla warszawian, no ale jednak trochę smutno... ; ( Chyba że wigilię będę spędzać w stolicy, nie mogę tego wykluczyć, to wtedy się zjawię.

Na zachętę napiszę, że w zeszłym roku za każdym razem docierałem na spotkanie forumowe z Wrocławia, więc najważniejsze to dobre chęci.

Środa 21 jak dla mnie idealnie. Proponuję bar Pasja Smaku na Żytniej 64. Wódka, flaki, najlepszy tatar w Warszawie i parówki robione na miejscu. Wszystko w cenach bistra a jakość wyższa niż U Kucharzy. Można zarezerwować stolik, a jak będzie więcej osób to i całą knajpkę (na to trzeba z 20 osóB).

Środa 21 jak dla mnie idealnie. Proponuję bar Pasja Smaku na Żytniej 64. Wódka, flaki, najlepszy tatar w Warszawie i parówki robione na miejscu. Wszystko w cenach bistra a jakość wyższa niż U Kucharzy. Można zarezerwować stolik, a jak będzie więcej osób to i całą knajpkę (na to trzeba z 20 osóB).

Czyli spodobało Ci się u Pana Henia. :) Na ścianie wisi tableau z 1995 r. a na nim szef jako herszt cechu warszawskich masarzy. Od parówek lepsze są miejscowe serdele. Teraz ma także menu świąteczne. :)