Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to te akurat widziałem, dzięki.

Nie wiem, czy w Klifie jest promocja na BF, ale rok temu w salonie Berga były tam Islay i Pembroke Tan Grain w pełnych rozmiarówkach - gdyby ktoś był zainteresowany.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Opublikowano
12 minut temu, DeanM napisał:

@mosze podbijam temat, może zamiast tworzyć nowy co roku, usuniemy rok z nazwy tematu i będzie można łatwiej znaleźć jakie sklepy oferowały promocje na BF w latach poprzednich.

Nie jestem mosze, ale zrobione.

• Like 1
  • Velahrn zmienił(a) tytuł na Black Friday
Opublikowano
10 minut temu, DeanM napisał:

Tylko na modele wycofane z produkcji. 

Cóż, skoro to są Swansea w cenie Yanko, to nie będę narzekał.

Uzupełniając: Crownhille minus 20% również w Bergu, chyba wszystkie modele.

Opublikowano

Zasadniczo @DeanM ma rację, komunikacja w Bergu jest taka, że oferta promocyjna obejmuje modele wycofane, ale są wyjątki - z tego co widzę Swansea są na stronie C&J w głównej kolekcji. Pani w Bergu mówiła też, że przecenione są Radstock, ale w tym kontekście pokazywała mi oxfordy na gumowej podeszwie, a na stronie C&J są teraz chyba tylko na skórzanej. Oprócz tego zniżka obejmuje czarne derby plain toe, jakieś lakierki, któryś model chelsea, coś tam chyba jeszcze. Niestety popularne modele jak płetwy (przepraszam posiadaczy Tetbury :-) ) są w regularnej cenie. Ale pamiętam w zeszłym roku, że na BF w ogóle nie było żadnej zniżki, a chyba tydzień później pojawiła się zniżka 30% na wszystkie modele, więc warto pytać.

• Like 1