eye_lip Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 TLB ze skóry D'Annonay wyjątkowo pięknie się patynują: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 Wyglądają już prawie tak dystyngowanie jak stare Lobby Karola Windsora 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 Staram się, nigdy nie widziały kremu ani innego kosmetyku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 Ty brutalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 Staram się, nigdy nie widziały kremu ani innego kosmetyku Powiedz jeszcze, że zakładasz je bez rozpinania klamer i bez użycia łyżki, a nawet bez schylania się .Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 Prawideł chyba też nie widziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 Powiedz jeszcze, że zakładasz je bez rozpinania klamer i bez użycia łyżki, a nawet bez schylania się .Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaDokładnie 3 x tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 1 godzinę temu, eye_lip napisał: Dokładnie 3 x tak Z czystej ciekawości, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2019 Z czystej ciekawości, dlaczego?Łyżki w ogóle nie używam do żadnych butów, a pozostałe - z czasem doszedłem do tego że liczy się dla mnie wygoda zakładania i najczęściej noszę buty które najszybciej mi się zakłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 1 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2019 23 godziny temu, Tomdab84 napisał: @Żorż Ponimirski, może jakieś zdjęcia? . Ciekaw jestem jak buty wspomniane wyglądają przy częstym użytkowaniu. Ps. Będę po nicku wołał, dzięki Skóra groszkowa po pół roku średnio-intensywnego użytkowania (mam dwie inne pary do noszenia na zmianę) wygląda niemal jak nowa. Wrzucę zdjęcia jak wrócę z W-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tsz Napisano 1 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2019 Noszę ten sam model, TLB Keaton, ale muśnięty pędzlem @arsena. W użyciu od jesieni zeszłego roku: Mają za sobą ok. 20-30 wyjść. Nie oszczędzałem ich jakoś specjalnie, biegałem na pociąg i ogólnie traktowałem tak, jak kolega wyżej (nie licząc kilku zabiegów z kremem, pastą, woskiem, szmatką, szczotką, rozpinania sprzączek, stosowania prawideł i głaskania co wieczór.) Podeszwy i czubki miałem zdarte w podobnym stopniu co @eye_lip, ale w końcu oddałem je do szewca do zelo wania i regeneracji. Polecam. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomdab84 Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 W dniu 1.09.2019 o 09:32, Żorż Ponimirski napisał: Skóra groszkowa po pół roku średnio-intensywnego użytkowania (mam dwie inne pary do noszenia na zmianę) wygląda niemal jak nowa. Wrzucę zdjęcia jak wrócę z W-1. Czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 3 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 @Tomdab84, zapomniałem. Oto zdjęcia. Od kwietnia noszone minimum raz a maksimum dwa w tygodniu. Chyba od tej pory raz pastowane i raz poprawiałem lustro, ale jest już mocno zjechane. Ogólnie to sprawują się świetnie i na pewno je polecam. 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 Nie lubię czarnych butów i nie lubię skóry groszkowanej ale te monki to sztos! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 3 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 44 minuty temu, ciasteczkowy napisał: Nie lubię czarnych butów i nie lubię skóry groszkowanej ale te monki to sztos! zdecydowanie 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 @Krzysiek_W, poprawiasz noski woskiem czarnym czy bezbarwnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 14 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: @Krzysiek_W, poprawiasz noski woskiem czarnym czy bezbarwnym? czornym na glanc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 @Krzysiek_W ale odgapiasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 31 minut temu, ciasteczkowy napisał: @Krzysiek_W ale odgapiasz! ale co odgapiam? te buciory to moje MTO które weszło do oferty @saphir.pl 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 2 minuty temu, Krzysiek_W napisał: ale co odgapiam? te buciory to moje MTO które weszło do oferty @saphir.pl Piękne 👍🏻 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 8 godzin temu, ciasteczkowy napisał: @Krzysiek_W ale odgapiasz! Krzysiek kupił (zamówił) je pierwszy, ale jego MTO i wejście ich do ogólnej oferty praktycznie nałożyło się i kupiliśmy obaj nie wiedząc o tym nawzajem. Są jeszcze na forum niemal identyczne od Lof&Tung i też zbierały dużo pozytywnych opinii. Szczerze mówiąc to nie wiem skąd ten strach przed czarnymi butami, w sumie mam czarne cztery pary z dziewięciu i tylko jedne są butami formalnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Cóż, niektórzy boją się pająków, inni wysokości a ja czarnych butów. Co poradzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 3 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Są jeszcze na forum niemal identyczne od Lof&Tung i też zbierały dużo pozytywnych opinii. Moje;) Zaklepuję! A w co gramy? 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2019 @saphir.pl czy linia artista będzie miała docelowo jakiś model trzewików ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2019 Tak. W pierwszej kolejności Chelsea i Chukka. Zdjęcia sampli powinienem mieć na dniach. Może uzyskam zgodę na publikację przed premierą to wstawię. Natomiast nie wiem jeszcze czy brać na stan coś już w tym roku, bo jest dość późno (biorąc pod uwagę czas niezbędny na realizację). Szerzej chyba będziemy celowali w przyszły rok. Ale jeżeli ktoś będzie bardzo chciał i nie będzie przeszkadzała dostawa z końcem roku, proszę oczywiście o kontakt z supportem. Postaramy się pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi