Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, Wodzu napisał:

@wally, albo nie umiem się doczytać, albo nie wspomniałeś - jak wypadają te buty w tęgości G w porównaniu do Shoepassion (mam na myśli dopasowanie kopyta)?

W moim przypadku, nosze je teraz kilka godzin (pierwszy dzień) i są bardzo podobne. Pod wieczór nie odczuwam różnicy. Zresztą wydaje mi się, że pierwsze ze zdjęć porównawczych obrazuje, że na szerokość są podobne, a różnią się jedynie kształtem noska.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
11 godzin temu, saphir.pl napisał:

Poproszę po jednej parze 9.5 :mrgreen:

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, eye_lip napisał:

Imo sa identyczne (monki alan vs 915).

Alan 287,54 cm długość  (7,5 uk)

915  283,54 cm długość (7,5 uk) 

Normalnie gdy ja mam 7,5 UK to jak przymierzałem 8 UK 915 to kajaki jak dla mnie, próbowałem bo  z tęgością nie do końca w rozmiarze 7,5 UK. Czyli zostawiłbym 8 Uk na kopycie 915 gdyby nie to że wyglądają na za długie.Czyli patrząc na tabele od TLB to rozmiar 7,5 UK to jak Yanko 8 UK chodzi o długość.Chyba tylko jedno kopyto ma podobnie to "JONES " nawet krótsze 

Opublikowano

Dzisiaj, przy około 10 wyjściu w TLB Morrison 527 zauważyłem bardzo przyjemna rzecz, po całodniowym noszeniu nie czułem dyskomfortu w postaci uwierania, obolałych stóp itp. porównując to do Yanko, zdecydowanie 1:0 dla TLB :) uwielbiam Yanko za ich kopyta, kolory, skórę itd, ale tu TLB bardziej i szybciej mi "siadło".

Jesli kiedykolwiek kupię kolejną parę butów, będzie to najprawdopodobniej ten producent. Najprawdopodobniej, bo w domu zaczęły się dyskusję po co mi 8 półek butów ?, a ostatnie dwie pary odesłałem do sklepu :)

Opublikowano
W dniu 22.08.2018 o 16:23, Krzysiek_W napisał:

Dzisiaj, przy około 10 wyjściu w TLB Morrison 527 zauważyłem bardzo przyjemna rzecz, po całodniowym noszeniu nie czułem dyskomfortu w postaci uwierania, obolałych stóp itp. porównując to do Yanko, zdecydowanie 1:0 dla TLB :) uwielbiam Yanko za ich kopyta, kolory, skórę itd, ale tu TLB bardziej i szybciej mi "siadło".

Jesli kiedykolwiek kupię kolejną parę butów, będzie to najprawdopodobniej ten producent. Najprawdopodobniej, bo w domu zaczęły się dyskusję po co mi 8 półek butów ?, a ostatnie dwie pary odesłałem do sklepu :)

W takim razie gratuluje zakupu. Tez mierzylem TLB Morrison 527. Piekne i b.starannie wykonane. Niestety TLB Morrison 527 na razie sa dostępne tylko w kopycie F. A tu juz mam problem z szerokością i uciskiem w podbiciu. U mnie przy zamkniętej przyszwie tylko tegosc G. Na razie więc moge sie tylko oblizac ze smakiem.

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Skóra z Du Puy. Spody są inne, bo inne zamówiliśmy :) Spody Senior (TLB) są (przynajmniej z wyglądu) takie same jak w Yanko. Chyba jedynie pięta jest inna. York jest doskonały, także tam nie ma sensu nic zmieniać, ale nie mam informacji, czy to w 100% dokładnie te same spody z tego samego źródła. Natomiast na pewno krupony skórzane w TLB są inne i cienkie gumowe spody CITY dostępne w TLB, nie są dostępne w Yanko. 

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety, sample utknęły. Mam informację, że na początku tygodnia paczka w końcu doleci. Wtedy support będzie mógł pomagać mocniej w takich sprawach lub robić na życzenia fotki porównawcze. Generalnie zamysł był taki, by rozmiary ARTISTA były zbieżne z najpopularniejszymi kopytami TLB z linii podstawowej. 

• Oceniam pozytywnie 1