Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z czystej ciekawości, dlaczego?
Łyżki w ogóle nie używam do żadnych butów, a pozostałe - z czasem doszedłem do tego że liczy się dla mnie wygoda zakładania i najczęściej noszę buty które najszybciej mi się zakłada.
Opublikowano
23 godziny temu, Tomdab84 napisał:

@Żorż Ponimirski, może jakieś zdjęcia? . Ciekaw jestem jak buty wspomniane wyglądają przy częstym użytkowaniu. 

Ps. Będę po nicku wołał, dzięki 

Skóra groszkowa po pół roku średnio-intensywnego użytkowania (mam dwie inne pary do noszenia na zmianę) wygląda niemal jak nowa. Wrzucę zdjęcia jak wrócę z W-1.

Opublikowano
W dniu 1.09.2019 o 09:32, Żorż Ponimirski napisał:

Skóra groszkowa po pół roku średnio-intensywnego użytkowania (mam dwie inne pary do noszenia na zmianę) wygląda niemal jak nowa. Wrzucę zdjęcia jak wrócę z W-1.

Czekam niecierpliwie 

Opublikowano
8 godzin temu, ciasteczkowy napisał:

@Krzysiek_W ale odgapiasz!

Krzysiek kupił (zamówił) je pierwszy, ale jego MTO i wejście ich do ogólnej oferty praktycznie nałożyło się i kupiliśmy obaj nie wiedząc o tym nawzajem. Są jeszcze na forum niemal identyczne od Lof&Tung i też zbierały dużo pozytywnych opinii. Szczerze mówiąc to nie wiem skąd ten strach przed czarnymi butami, w sumie mam czarne cztery pary z dziewięciu i tylko jedne są butami formalnymi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak. W pierwszej kolejności Chelsea i Chukka. Zdjęcia sampli powinienem mieć na dniach. Może uzyskam zgodę na publikację przed premierą to wstawię. Natomiast nie wiem jeszcze czy brać na stan coś już w tym roku, bo jest dość późno (biorąc pod uwagę czas niezbędny na realizację). Szerzej chyba będziemy celowali w przyszły rok. Ale jeżeli ktoś będzie bardzo chciał i nie będzie przeszkadzała dostawa z końcem roku, proszę oczywiście o kontakt z supportem. Postaramy się pomóc. 

• Oceniam pozytywnie 1