eye_lip Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 TLB ze skóry D'Annonay wyjątkowo pięknie się patynują: 3 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Wyglądają już prawie tak dystyngowanie jak stare Lobby Karola Windsora ? 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Staram się, nigdy nie widziały kremu ani innego kosmetyku 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Staram się, nigdy nie widziały kremu ani innego kosmetyku Powiedz jeszcze, że zakładasz je bez rozpinania klamer i bez użycia łyżki, a nawet bez schylania się .Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj
flozbi Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Prawideł chyba też nie widziały. Cytuj
eye_lip Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Powiedz jeszcze, że zakładasz je bez rozpinania klamer i bez użycia łyżki, a nawet bez schylania się .Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaDokładnie 3 x tak Cytuj
TheMakowski Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, eye_lip napisał: Dokładnie 3 x tak Z czystej ciekawości, dlaczego? Cytuj
eye_lip Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Z czystej ciekawości, dlaczego?Łyżki w ogóle nie używam do żadnych butów, a pozostałe - z czasem doszedłem do tego że liczy się dla mnie wygoda zakładania i najczęściej noszę buty które najszybciej mi się zakłada. Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 23 godziny temu, Tomdab84 napisał: @Żorż Ponimirski, może jakieś zdjęcia? . Ciekaw jestem jak buty wspomniane wyglądają przy częstym użytkowaniu. Ps. Będę po nicku wołał, dzięki Skóra groszkowa po pół roku średnio-intensywnego użytkowania (mam dwie inne pary do noszenia na zmianę) wygląda niemal jak nowa. Wrzucę zdjęcia jak wrócę z W-1. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tsz Opublikowano 1 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Noszę ten sam model, TLB Keaton, ale muśnięty pędzlem @arsena. W użyciu od jesieni zeszłego roku: Mają za sobą ok. 20-30 wyjść. Nie oszczędzałem ich jakoś specjalnie, biegałem na pociąg i ogólnie traktowałem tak, jak kolega wyżej (nie licząc kilku zabiegów z kremem, pastą, woskiem, szmatką, szczotką, rozpinania sprzączek, stosowania prawideł i głaskania co wieczór.) Podeszwy i czubki miałem zdarte w podobnym stopniu co @eye_lip, ale w końcu oddałem je do szewca do zelo wania i regeneracji. Polecam. 8 2 Cytuj
Tomdab84 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 W dniu 1.09.2019 o 09:32, Żorż Ponimirski napisał: Skóra groszkowa po pół roku średnio-intensywnego użytkowania (mam dwie inne pary do noszenia na zmianę) wygląda niemal jak nowa. Wrzucę zdjęcia jak wrócę z W-1. Czekam niecierpliwie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 3 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 @Tomdab84, zapomniałem. Oto zdjęcia. Od kwietnia noszone minimum raz a maksimum dwa w tygodniu. Chyba od tej pory raz pastowane i raz poprawiałem lustro, ale jest już mocno zjechane. Ogólnie to sprawują się świetnie i na pewno je polecam. 6 4 Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Nie lubię czarnych butów i nie lubię skóry groszkowanej ale te monki to sztos! 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 3 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 44 minuty temu, ciasteczkowy napisał: Nie lubię czarnych butów i nie lubię skóry groszkowanej ale te monki to sztos! zdecydowanie 9 3 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 @Krzysiek_W, poprawiasz noski woskiem czarnym czy bezbarwnym? Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 14 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: @Krzysiek_W, poprawiasz noski woskiem czarnym czy bezbarwnym? czornym na glanc 2 Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 @Krzysiek_W ale odgapiasz! Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 31 minut temu, ciasteczkowy napisał: @Krzysiek_W ale odgapiasz! ale co odgapiam? te buciory to moje MTO które weszło do oferty @saphir.pl 1 2 Cytuj
Serwacy Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 2 minuty temu, Krzysiek_W napisał: ale co odgapiam? te buciory to moje MTO które weszło do oferty @saphir.pl Piękne ?? 1 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 8 godzin temu, ciasteczkowy napisał: @Krzysiek_W ale odgapiasz! Krzysiek kupił (zamówił) je pierwszy, ale jego MTO i wejście ich do ogólnej oferty praktycznie nałożyło się i kupiliśmy obaj nie wiedząc o tym nawzajem. Są jeszcze na forum niemal identyczne od Lof&Tung i też zbierały dużo pozytywnych opinii. Szczerze mówiąc to nie wiem skąd ten strach przed czarnymi butami, w sumie mam czarne cztery pary z dziewięciu i tylko jedne są butami formalnymi. Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Cóż, niektórzy boją się pająków, inni wysokości a ja czarnych butów. Co poradzisz. 1 Cytuj
roter6 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 3 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Są jeszcze na forum niemal identyczne od Lof&Tung i też zbierały dużo pozytywnych opinii. Moje;) Zaklepuję! A w co gramy? ? 1 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 @saphir.pl czy linia artista będzie miała docelowo jakiś model trzewików ? Cytuj
saphir.pl Opublikowano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 Tak. W pierwszej kolejności Chelsea i Chukka. Zdjęcia sampli powinienem mieć na dniach. Może uzyskam zgodę na publikację przed premierą to wstawię. Natomiast nie wiem jeszcze czy brać na stan coś już w tym roku, bo jest dość późno (biorąc pod uwagę czas niezbędny na realizację). Szerzej chyba będziemy celowali w przyszły rok. Ale jeżeli ktoś będzie bardzo chciał i nie będzie przeszkadzała dostawa z końcem roku, proszę oczywiście o kontakt z supportem. Postaramy się pomóc. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi