Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2017 Do stworzenia tematu zainspirował mnie podobny wątek ze Styleforum. W tym roku temat "Jakie buty mam dziś na sobie" powiększył się o około 100 podstron i kilkaset zdjęć. Niektóre ładne i bardzo udane, inne trochę mniej... Gdyby ktoś chciał przejrzeć to wszystko musiałby poświęcić naprawdę dużo czasu i przebijać się przez wiele komentarzy, postów z cytowaniem zdjęć itp. Jstem pewien że przynajmniej kilka świetnych zdjęć każdemu z nas umknęło. Proponuję w tym wątku pochwalić się Waszymi najładniejszymi zdjęciami Mogą być z JBMDNS, ale może ktoś z Was zrobił ładne zdjęcie i nigdzie się nim nie pochwalił albo wrzucił tylko na IG - takie też będą dobre. Ważne żeby były zrobione w 2017 roku. Żeby temat nie był zbyt duży proponuję maksymalnie 5 zdjęć na użytkownika. Poniżej wymieniam (kolejność przypadkowa) kilku forumowiczów, którzy wrzucali zdjęcia do JBMDNS, żeby dostali powiadomienie. Oczywiście wszystkich niewymienionych forumowiczów również gorąco namawiam do podzielenia się swoimi zdjęciami: @Whitesnake @eye_lip @Hush @Aron @Tanatos70 @Ataman @Midlife-Crisis @blekit @Krzysiek_W @Beny23 @Mateo86 @fan_dobrego_buta @Wuj 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 6 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2017 Bardzo trudno jest samemu wybrać, więc posłużę się techniką i obiektywną miarą popularności. Oczywiście popularne nie oznacza automatycznie najlepsze - ale z sentymentu dla demokracji nie będę dyskutował. ...vox populi, vox Dei Osobiście najbardziej lubię to zdjęcie: 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Grudzień 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2017 @Whitesnake dla mnie bezapelacyjnym nr1 są te cordovanowe buty Meermina. Szkoda, że jak pisałeś lepiej je oglądać na zdjęciach niż nosić na stopach Tak czy inaczej, niesamowicie fotogeniczne. Jako drugie pewnie wybrałbym czarne monki od Kielmana lub jasnobrązowe lotniki z szyciem norweskim, które nie zalapały się na Twoje podsumowanie... To żeby zachęcić innych do zabawy, wrzucam moje "The best of 2017": 1. Jak ludzie od PR z Crockett & Jones uznają, że Twoje zdjęcie nadaje się na ich stronę internetową, to chyba nie ma co polemizować: 2. John Lobb Philip II dla ubogich, czyli świetne oksfordy Meermina z museum calf: 3. Co Vass to Vass... 4. Patrz punkt 3. 5. Alfred Sargent dla Herring Shoes 9 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 6 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2017 takie tam, nuuuuda.... 1. Yanko 306 TdM (plus spodnie H&M ) 2. Yanko split toe TdM na 915 aka "Krzyśki" 3. Yanko 664 4. AS Moore 6. Meermin Hiro 7. Yanko 664 8. Nie_powiem_co_to_za_marka 9. G&B Levet 5 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 7 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 Wywołany do tablicy wrzucam 5 wybranych zdjęć. Co prawda staż jest krótki, Ok 3 miesięczny ale coś się nazbierało 1. AS Moore 2. Carlos Santos 8334 3. Loake Seaham 4. Vass 5262 Plum Museum 5. Loake Hanover 7 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 (edytowane) To i na mnie pora. Nie wrzucałem zbyt wielu zdjęć w tym roku, wybór skromny, ale może komuś się spodobają @Zajac Poziomka bardzo fajny wątek edit. na Tapatalku zdjęcia wyświetlają się w innej, złej kolejności. Sorry, nie wiem jak to zmienić. Na kompie kolejność i formatowanie są poprawne. 1. Berwick 3561 dark brown. 2. Berwick 3561 tan. 3. Meermin - rewelacyjne oksfordy z museum calf (takie jak ma @Zajac Poziomka, przy czym moje to kolor plum - więcej czerwonego barwnika). 4. Yanko 435 marron 5. Yanko 306 burdeos Edytowane 7 Grudzień 2017 przez Hush Niepoprawne wyświetlanie na Tapatalk 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 U mnie sprawa jest trudna i to nie dlatego, że mam same świetne buty i modelowy rozm. 42 (buty w takim rozmiarze podobno prezentują się najlepiej) i nie wiem, które zdjęcia wybrać . U mnie marką jest szara kotka bez imienia i zdjęcia bez jej udziału są jakieś takie mdłe. Wybieram zatem zdjęcia z kotem. I tu już zaczyna się "pod górkę". O ile zrobić atrakcyjne zdjęcie butów metodą np. @Whitesnake 'a nie jest jakoś specjalnie trudno, o tyle zrobić atrakcyjne zdjęcie butów typu selfie (bez pomocy osób trzecich) ze zwierzakiem wchodzącym w interakcję jest... niezmiernie trudno (można nabrać wprawy w ujęciach typu; kot w tle, ale z tym niekoniecznie jestem dumny). WSTĘP (trochę "śmiecia"): Zaczęło się wszystko w roku 2014 od przypadkowego ujęcia zamszowych Yanko (moje drugie "porządne" buty) z 'rozentuzjazmowanym" kotem (w rzeczywistości kot ziewnął ): Później próbowałem bez kota, ale grożono mi ostracyzmem i takie tam, więc poddałem się woli ogółu: 2017 Ujęcia, na których kot (to jest KOT, a nie pies i niczego na nim nie da się wymusić ) jest ponadprzeciętnie wylewny wskazują na moje najfajniejsze buty, co dla mnie jest sporym zaskoczeniem : W drugiej lidze znalazły się te, które bardziej lubię (lub uważam za obiektywnie atrakcyjniejsze- tak się składa. że to same VASSY), ale to już "poz konkursem", bo łamię zasady ustalone przez "organizatora" (choć i tak chyba ideę wypaczyłem) : 8 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 1 godzinę temu, Tanatos70 napisał: dla mnie to jedno z najbardziej charakterystycznych zdjęć z tego forum 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Ponieważ sam nie umiem robić ładnych zdjęć, a dodatkowo robię je rozwalonym telefonem, wrzucam zdjęcie kolegi @Beny23, na wspomnienie którego do dziś chichram jak prosiaczek. Wizja tej sytuacji po prostu rozkłada mnie na łopatki:) Idę sobie po Manhattanie i zatrzymuje mnie dwóch Afroamerykanów tymi słowami... - "Damn those are nice!" - "My nigga those are suede." 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 W dniu 7.12.2017 o 23:35, Krzysiek_W napisał: dla mnie to jedno z najbardziej charakterystycznych zdjęć z tego forum Ja myślałem, że raczej to : 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 9 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 U mnie akurat mały kryzys i nieco mniejsze objawy narcyzmu, ale dam się jednak namówić do przedstawienia nieco mniej mainstreamowych nabytków w formie kalendarza. Wiosną unikam kontaktu z naturą i wychodzę z domu bardzo ostrożnie. (Vass) Latem wychodzę tylko o zachodzie słońca. (Handmacher) Jesienią całymi dniami wyleguję się w pokoju hotelowym i próbuję sobie przypomnieć, na co poszło tyle pieniędzy. (C&J, Handgrade) Zimą aplikuję sobie terapię barw unikając jak ognia szarego i białego, więc nie wychodzę. (H.Dinkelacker) (Niektóre zdjęcia nie były jeszcze w JBMDNS, ale pochodzą z tych samych sesji co te w wątku.) 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 U mnie zdecydowanie tegoroczny nabytek królował w tym wątku 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 @Midlife-Crisis Fantastyczne zdjęcie Vassów! Bez problemu mogłoby znaleźć się w ich folderze reklamowym. Klimat niczym z jakiegoś filmu noir Kadr, oświetlenie, no i same buty... Wiele pięknych zdjęć pojawiło się w tym wątku, ale to póki co podoba mi się najbardziej Naprawdę podoba mi się jak rozwija się ten wątek, mam nadzieję że jeszcze wielu forumowiczów wrzuci tu swoje zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Czas na post ode mnie, 5 zdjęć i 2 bonusowe Z jednym wyjątkiem wszystkie pary to Yanko. 1. Moje ulubione trzewiki. 2. Chelsea boots, wygoda, wygoda i jeszcze raz wygoda 3. Kiedy trzeba założyć coś formalnego 4. Podeszwa York z lnem? Moim zdaniem jak najbardziej ok 5. Testa de Moro - skóra kameleon 6. Miało być Cuero, ale efekt pracy @arsen przewyższa wszelkie wyobrażenie 7. Na koniec rodzynek od Herringa 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 W dniu 10.12.2017 o 20:22, Zajac Poziomka napisał: @Midlife-Crisis Fantastyczne zdjęcie Vassów! Bez problemu mogłoby znaleźć się w ich folderze reklamowym. Klimat niczym z jakiegoś filmu noir Kadr, oświetlenie, no i same buty... Wiele pięknych zdjęć pojawiło się w tym wątku, ale to póki co podoba mi się najbardziej Naprawdę podoba mi się jak rozwija się ten wątek, mam nadzieję że jeszcze wielu forumowiczów wrzuci tu swoje zdjęcia. Paweł - dzięki za komplement, bardzo fajny wątek, delikatesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 Przepraszam @blekit. Tak patrzę na Twoje zdjęcia - buty bardzo ładne, idealnie dobrane do reszty ubioru etc., ale jak tak bliżej się przyglądam, to moje stopy zaczynają mnie boleć, bo wyobrażam sobie, że mogłyby przybrać taką pozycję... Ortopedą nie jestem, ale coś tu jest nie tak. Proszę, nie traktuj to jako złośliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Przepraszam [mention=2730]blekit[/mention]. Tak patrzę na Twoje zdjęcia - buty bardzo ładne, idealnie dobrane do reszty ubioru etc., ale jak tak bliżej się przyglądam, to moje stopy zaczynają mnie boleć, bo wyobrażam sobie, że mogłyby przybrać taką pozycję... Ortopedą nie jestem, ale coś tu jest nie tak. Proszę, nie traktuj to jako złośliwość. Lekki wykrok na lewą nogę, prawa stopa skierowana prosto, lewa delikatnie odchylona w lewo i voila. Zapewniam, że nic nie boli i naprawdę nie trzeba nadzwyczajnej sprawności aby to powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi