Gravis Napisano 27 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Dokładnie o tej sytuacji mowa. Według mnie zawodnik poślizgnął się (10 sekunda) i upadając piłka trafiła jego rękę. W każdym razie nie wyglądało to na sfiksowany poślizg zakończony paradą bramkarską Podobną sytuacje mieliśmy przy rzucie wolnym, kiedy to Kros zastrzelił obracającego się w murze z szerzej rozstawionymi rękami Pepe, ale Mosze ma rację jeden sędzia gwizdnie a drugi nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2012 "Koko Euro Spoko", czy aby na pewno takie spoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2012 "Koko Euro Spoko", czy aby na pewno takie spoko? Alternatywą był chyba Feel, Liber i Maryla, więc mi większej różnicy to nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 5 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2012 Z tej prespektywy patrząc to i owszem, ale niesmak pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 5 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2012 Mi się podoba i to nawet bardzo. Jest rytmiczne, tekst ma jakiś sens. Akcenty ludowe, które uważam się fajnie komponują. Czego chcieć więcej? Ja uważam, że lepsze od tego jest tylko to: http://www.youtube.com/watch?v=N4i-EYNbR9w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 5 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2012 Mnie do gustu przypadł euro song (2008) Chorwacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 5 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2012 "Koko Euro Spoko", czy aby na pewno takie spoko? Lepszego utworu nie mogli wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2012 Cała Polska... W cieniu Śląska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2012 Kto jest mistrzem Polski? Śląsk! Kto? Śląsk!! Kto?? Śląsk! Śląsk! Śląsk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2012 Taka miłość, a jednak w profilu co innego stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2012 Staruch już jedzie do Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2012 Taka miłość, a jednak w profilu co innego stoi... Z wyboru mieszkaniec Warszawy (którą szczerze lubię), ale serce piłkarskie zostało we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2012 Słaby ten mistrz:) Ligi Mistrzów znów nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2012 Kto by nie wygrał, to i tak Ligi Mistrzów by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2012 Kto by nie wygrał, to i tak Ligi Mistrzów by nie było. Co racją to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 2 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2012 Lewandowski strzelił gola którego nie powstydziłby się ani Lionel Messi ani Krystyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Adamiakowa ma na imię Krystyna? To fakt, oby to nie był ostatni taki czy jakikolwiek gol w tym miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 3 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Wiesz, ani Rosji ani Grecji czy Czechom nie będzie łatwo strzelać takie gole Lewemu jak z bidoniarzami z Andory. Ogólnie trio z Borussi ani Szczęsny wyjścia nam z grupy nie zapewniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 4 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2012 No 3 z Borussi, Szczęsny, Polański w dobrej formie i zdeterminowany, bardzo wysoko przez ze mnie ceniony Wasilewski, to naprawdę solidny trzon, wydaję mi się że nie będzie najgorzej, przed mundialem w 2002 w meczu towarzyskim z zespołem z K-Ligue (ekstraklasa koreańska) wymęczyliśmy zwycięstwo 2-1, to zapowiadało katastrofę, która przyszła, przed mundialem w 2006 i Euro w 2008 też w sparingach graliśmy jak patałachy straszne, nie mogąc wygrać z zespołami dużo słabszymi, wtedy zrzucało się na zmęczenie ostrym treningiem i mówiło się że przejdzie do turnieju. Dzisiaj Rząsa (asystent Smudy) na konferencji prasowej mówił że postawili w przygotowaniach na szybkość i siłę, wzorując się na Niemcach i Holendrach, a nie jak poprzednicy na motorykę, do tego tak jak pisałem na początku mamy więcej piłkarzy grających regularnie w zachodnich solidnych czy przynajmniej przyzwoitych klubach, atmosfera też w okół kadry niezła (nawet Tomaszewski się w końcu uciszył i przestał robić z siebie większego kretyna niż jest w rzeczywistości), gramy u siebie. Ja jestem optymistą, ale zobaczymy, mam nadzieję że wyjdziemy z grupy, a w 1/4 finału Niemcy lub Holendrzy nie zrobią z nas surówki z czerwonej kapusty (bo na nich prawdopodobne trafimy, osobiście bym wolał Niemców, ze względu na to że z Niemcami będziemy walczyć jak o wolność, każdy mecz z Niemcami ma jakąś dziwną atmosferę, która raczej nieźle wpłynie na naszych piłkarzy, z "Pomarańczowymi" przegralibyśmy w szatni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 przed mundialem w 2006 i Euro w 2008 też w sparingach graliśmy jak patałachy straszne, nie mogąc wygrać z zespołami dużo słabszymi, o ile pamiętam w 2006 przed mundialem wygraliśmy z Chorwatami towarzysko 1:0 (Smolarek zdaje się głową po rzucie rożnym), grając w dość defensywnym ustawieniu (wynik zresztą przekonał Janasa do tego ustawienia). Pewnie Chorwaci się nie przykładali zanadto, ale wynik pozostaje wynikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 No 3 z Borussi, Szczęsny, Polański w dobrej formie i zdeterminowany, bardzo wysoko przez ze mnie ceniony Wasilewski, to naprawdę solidny trzon, wydaję mi się że nie będzie najgorzej, przed mundialem w 2002 w meczu towarzyskim z zespołem z K-Ligue (ekstraklasa koreańska) wymęczyliśmy zwycięstwo 2-1, to zapowiadało katastrofę, która przyszła, przed mundialem w 2006 i Euro w 2008 też w sparingach graliśmy jak patałachy straszne, nie mogąc wygrać z zespołami dużo słabszymi, wtedy zrzucało się na zmęczenie ostrym treningiem i mówiło się że przejdzie do turnieju. Dzisiaj Rząsa (asystent Smudy) na konferencji prasowej mówił że postawili w przygotowaniach na szybkość i siłę, wzorując się na Niemcach i Holendrach, a nie jak poprzednicy na motorykę, do tego tak jak pisałem na początku mamy więcej piłkarzy grających regularnie w zachodnich solidnych czy przynajmniej przyzwoitych klubach, atmosfera też w okół kadry niezła (nawet Tomaszewski się w końcu uciszył i przestał robić z siebie większego kretyna niż jest w rzeczywistości), gramy u siebie. Ja jestem optymistą, ale zobaczymy, mam nadzieję że wyjdziemy z grupy, a w 1/4 finału Niemcy lub Holendrzy nie zrobią z nas surówki z czerwonej kapusty (bo na nich prawdopodobne trafimy, osobiście bym wolał Niemców, ze względu na to że z Niemcami będziemy walczyć jak o wolność, każdy mecz z Niemcami ma jakąś dziwną atmosferę, która raczej nieźle wpłynie na naszych piłkarzy, z "Pomarańczowymi" przegralibyśmy w szatni). Ja myślę, że i Rybus i Grosicki mogą pokazać się jeszcze z bardzo dobrej strony. Wydaje się, że jest w drużynie potencjał, jednak ławka nie jest zbyt mocna - kilka kontuzji lub kartek może nieźle namieszać. Wierzę jednak, że ściany pomogą W poszukiwaniu pierwszej sensacji liczę na to, że wychodząc z grupy nie trafimy ani na Niemców, ani na Holendrów ))))))))) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Wiesz, ani Rosji ani Grecji czy Czechom nie będzie łatwo strzelać takie gole Lewemu jak z bidoniarzami z Andory. Ogólnie trio z Borussi ani Szczęsny wyjścia nam z grupy nie zapewniom. Lewy i mocnym rywalom potrafi strzelać naprawdę piękne bramki. Już to udowodnił nie raz Wierzę, że jeszcze nie pokazał tego co potrafi, a szczyt formy eksploduje na dniach Nie wiem skąd tyle optymizmu we mnie - to pewnie przez to wino Ciekawie opowiedziana historia "Lewego": http://kochamfootball.przegladsportowy. ... ,1032.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 W poszukiwaniu pierwszej sensacji liczę na to, że wychodząc z grupy nie trafimy ani na Niemców, ani na Holendrów ))))))))) Czyli co? Z drugiego miejsca wychodzą Duńczycy, a my wygrywamy grupę? Aż tak źle życzysz Niemcom? Bo moim zdaniem mimo wszytko Holendrzy to najlepsza pod względem umiejętności piłkarskich drużyna na świecie, czasem przegrywają psychicznie (jak w ostatnim finale MŚ), ale piłkarsko nie ma na nich mocnych. Moim zdaniem w tej grupie nie będzie niespodzianek, poza taką że Duńczycy będą trudniejszym rywalem niż Portugalia, która wg mnie będzie miała problem żeby w tej grupie zdobyć punkt. Prędzej niespodzianki spodziewam się w grupie D, gdzie Anglicy są trochę rozbici (Lampard kontuzjowany, Rooney nie gra w dwóch pierwszych meczach, czyli tych trudniejszych z Francją i Szwecją i ktoś tam jeszcze chyba nie gra), Fracuzi i Szwedzi są z kolei wielką niewiadomą, bo to są zespoły które potrafią grać różniaście. Ukraina gra u siebie, więc może być ciekawie. Równie ciekawa będzie grupa C, gdzie Hiszpanie wydają się poza zasięgiem, jednak brak Puyola totalnie rozbija ich obronę, a brak Davida Villi też dobrze im nie zrobi. Włosi raczej będą mieli dość słabe morale ze względu na aferę korupcyjną (zgarnęli im nawet jednego piłkarza ze zgrupowania, chociaż w 2006 to też był szczy afery, a udało im się wygrać MŚ), a Chorwaci to nie jest zły zespół, który może namieszać w tej grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Nikomu nie życzę źle. Podchodzę do tematu z dystansem. Niemców wręcz lubię - naprawdę mają klasę, a Podolski na każdym kroku podkreślając swoje korzenie zyskał szacunek wielu Polaków, o Polkach nie wspominając (widziałem łzy wzruszenia). Nie szukam niespodzianki, lecz sensacji Polska-Dania Niemcy-Czechy Nie wszystko da się rozpisać - jedna czerwona kartka, jeden błąd sędziego, przypadek i wszystkie analizy szlag trafia Nie, nie będę się zakładał, ale liczę na dobrą zabawę i europejskie święto w naszym kraju pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Niby mogło być gorzej... Ale wychodzi na to, że znowu drugi mecz będzie Meczem O Wszystko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi