Gravis Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dokładnie o tej sytuacji mowa. Według mnie zawodnik poślizgnął się (10 sekunda) i upadając piłka trafiła jego rękę. W każdym razie nie wyglądało to na sfiksowany poślizg zakończony paradą bramkarską Podobną sytuacje mieliśmy przy rzucie wolnym, kiedy to Kros zastrzelił obracającego się w murze z szerzej rozstawionymi rękami Pepe, ale Mosze ma rację jeden sędzia gwizdnie a drugi nie. Cytuj
Gravis Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 "Koko Euro Spoko", czy aby na pewno takie spoko? Cytuj
Jan Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 "Koko Euro Spoko", czy aby na pewno takie spoko? Alternatywą był chyba Feel, Liber i Maryla, więc mi większej różnicy to nie robi. Cytuj
Gravis Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Z tej prespektywy patrząc to i owszem, ale niesmak pozostaje Cytuj
Sir Well Endowed Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Mi się podoba i to nawet bardzo. Jest rytmiczne, tekst ma jakiś sens. Akcenty ludowe, które uważam się fajnie komponują. Czego chcieć więcej? Ja uważam, że lepsze od tego jest tylko to: http://www.youtube.com/watch?v=N4i-EYNbR9w Cytuj
trybek Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Mnie do gustu przypadł euro song (2008) Chorwacji: Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 "Koko Euro Spoko", czy aby na pewno takie spoko? Lepszego utworu nie mogli wybrać Cytuj
kamil Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Cała Polska... W cieniu Śląska!!! Cytuj
kamil Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Kto jest mistrzem Polski? Śląsk! Kto? Śląsk!! Kto?? Śląsk! Śląsk! Śląsk! Cytuj
Kazik Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Taka miłość, a jednak w profilu co innego stoi... Cytuj
mr.vintage Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Staruch już jedzie do Kamila Cytuj
kamil Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Taka miłość, a jednak w profilu co innego stoi... Z wyboru mieszkaniec Warszawy (którą szczerze lubię), ale serce piłkarskie zostało we Wrocławiu. Cytuj
phantom Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Słaby ten mistrz:) Ligi Mistrzów znów nie będzie... Cytuj
mr.vintage Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Kto by nie wygrał, to i tak Ligi Mistrzów by nie było. Cytuj
Gravis Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Kto by nie wygrał, to i tak Ligi Mistrzów by nie było. Co racją to racja Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Lewandowski strzelił gola którego nie powstydziłby się ani Lionel Messi ani Krystyna. Cytuj
lubo69 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Adamiakowa ma na imię Krystyna? To fakt, oby to nie był ostatni taki czy jakikolwiek gol w tym miesiącu. Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Wiesz, ani Rosji ani Grecji czy Czechom nie będzie łatwo strzelać takie gole Lewemu jak z bidoniarzami z Andory. Ogólnie trio z Borussi ani Szczęsny wyjścia nam z grupy nie zapewniom. Cytuj
B.B. Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 No 3 z Borussi, Szczęsny, Polański w dobrej formie i zdeterminowany, bardzo wysoko przez ze mnie ceniony Wasilewski, to naprawdę solidny trzon, wydaję mi się że nie będzie najgorzej, przed mundialem w 2002 w meczu towarzyskim z zespołem z K-Ligue (ekstraklasa koreańska) wymęczyliśmy zwycięstwo 2-1, to zapowiadało katastrofę, która przyszła, przed mundialem w 2006 i Euro w 2008 też w sparingach graliśmy jak patałachy straszne, nie mogąc wygrać z zespołami dużo słabszymi, wtedy zrzucało się na zmęczenie ostrym treningiem i mówiło się że przejdzie do turnieju. Dzisiaj Rząsa (asystent Smudy) na konferencji prasowej mówił że postawili w przygotowaniach na szybkość i siłę, wzorując się na Niemcach i Holendrach, a nie jak poprzednicy na motorykę, do tego tak jak pisałem na początku mamy więcej piłkarzy grających regularnie w zachodnich solidnych czy przynajmniej przyzwoitych klubach, atmosfera też w okół kadry niezła (nawet Tomaszewski się w końcu uciszył i przestał robić z siebie większego kretyna niż jest w rzeczywistości), gramy u siebie. Ja jestem optymistą, ale zobaczymy, mam nadzieję że wyjdziemy z grupy, a w 1/4 finału Niemcy lub Holendrzy nie zrobią z nas surówki z czerwonej kapusty (bo na nich prawdopodobne trafimy, osobiście bym wolał Niemców, ze względu na to że z Niemcami będziemy walczyć jak o wolność, każdy mecz z Niemcami ma jakąś dziwną atmosferę, która raczej nieźle wpłynie na naszych piłkarzy, z "Pomarańczowymi" przegralibyśmy w szatni). Cytuj
Kyle Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 przed mundialem w 2006 i Euro w 2008 też w sparingach graliśmy jak patałachy straszne, nie mogąc wygrać z zespołami dużo słabszymi, o ile pamiętam w 2006 przed mundialem wygraliśmy z Chorwatami towarzysko 1:0 (Smolarek zdaje się głową po rzucie rożnym), grając w dość defensywnym ustawieniu (wynik zresztą przekonał Janasa do tego ustawienia). Pewnie Chorwaci się nie przykładali zanadto, ale wynik pozostaje wynikiem Cytuj
saphir.pl Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 No 3 z Borussi, Szczęsny, Polański w dobrej formie i zdeterminowany, bardzo wysoko przez ze mnie ceniony Wasilewski, to naprawdę solidny trzon, wydaję mi się że nie będzie najgorzej, przed mundialem w 2002 w meczu towarzyskim z zespołem z K-Ligue (ekstraklasa koreańska) wymęczyliśmy zwycięstwo 2-1, to zapowiadało katastrofę, która przyszła, przed mundialem w 2006 i Euro w 2008 też w sparingach graliśmy jak patałachy straszne, nie mogąc wygrać z zespołami dużo słabszymi, wtedy zrzucało się na zmęczenie ostrym treningiem i mówiło się że przejdzie do turnieju. Dzisiaj Rząsa (asystent Smudy) na konferencji prasowej mówił że postawili w przygotowaniach na szybkość i siłę, wzorując się na Niemcach i Holendrach, a nie jak poprzednicy na motorykę, do tego tak jak pisałem na początku mamy więcej piłkarzy grających regularnie w zachodnich solidnych czy przynajmniej przyzwoitych klubach, atmosfera też w okół kadry niezła (nawet Tomaszewski się w końcu uciszył i przestał robić z siebie większego kretyna niż jest w rzeczywistości), gramy u siebie. Ja jestem optymistą, ale zobaczymy, mam nadzieję że wyjdziemy z grupy, a w 1/4 finału Niemcy lub Holendrzy nie zrobią z nas surówki z czerwonej kapusty (bo na nich prawdopodobne trafimy, osobiście bym wolał Niemców, ze względu na to że z Niemcami będziemy walczyć jak o wolność, każdy mecz z Niemcami ma jakąś dziwną atmosferę, która raczej nieźle wpłynie na naszych piłkarzy, z "Pomarańczowymi" przegralibyśmy w szatni). Ja myślę, że i Rybus i Grosicki mogą pokazać się jeszcze z bardzo dobrej strony. Wydaje się, że jest w drużynie potencjał, jednak ławka nie jest zbyt mocna - kilka kontuzji lub kartek może nieźle namieszać. Wierzę jednak, że ściany pomogą W poszukiwaniu pierwszej sensacji liczę na to, że wychodząc z grupy nie trafimy ani na Niemców, ani na Holendrów ))))))))) pozdrawiam Cytuj
saphir.pl Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wiesz, ani Rosji ani Grecji czy Czechom nie będzie łatwo strzelać takie gole Lewemu jak z bidoniarzami z Andory. Ogólnie trio z Borussi ani Szczęsny wyjścia nam z grupy nie zapewniom. Lewy i mocnym rywalom potrafi strzelać naprawdę piękne bramki. Już to udowodnił nie raz Wierzę, że jeszcze nie pokazał tego co potrafi, a szczyt formy eksploduje na dniach Nie wiem skąd tyle optymizmu we mnie - to pewnie przez to wino Ciekawie opowiedziana historia "Lewego": http://kochamfootball.przegladsportowy. ... ,1032.html pozdrawiam Cytuj
B.B. Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 W poszukiwaniu pierwszej sensacji liczę na to, że wychodząc z grupy nie trafimy ani na Niemców, ani na Holendrów ))))))))) Czyli co? Z drugiego miejsca wychodzą Duńczycy, a my wygrywamy grupę? Aż tak źle życzysz Niemcom? Bo moim zdaniem mimo wszytko Holendrzy to najlepsza pod względem umiejętności piłkarskich drużyna na świecie, czasem przegrywają psychicznie (jak w ostatnim finale MŚ), ale piłkarsko nie ma na nich mocnych. Moim zdaniem w tej grupie nie będzie niespodzianek, poza taką że Duńczycy będą trudniejszym rywalem niż Portugalia, która wg mnie będzie miała problem żeby w tej grupie zdobyć punkt. Prędzej niespodzianki spodziewam się w grupie D, gdzie Anglicy są trochę rozbici (Lampard kontuzjowany, Rooney nie gra w dwóch pierwszych meczach, czyli tych trudniejszych z Francją i Szwecją i ktoś tam jeszcze chyba nie gra), Fracuzi i Szwedzi są z kolei wielką niewiadomą, bo to są zespoły które potrafią grać różniaście. Ukraina gra u siebie, więc może być ciekawie. Równie ciekawa będzie grupa C, gdzie Hiszpanie wydają się poza zasięgiem, jednak brak Puyola totalnie rozbija ich obronę, a brak Davida Villi też dobrze im nie zrobi. Włosi raczej będą mieli dość słabe morale ze względu na aferę korupcyjną (zgarnęli im nawet jednego piłkarza ze zgrupowania, chociaż w 2006 to też był szczy afery, a udało im się wygrać MŚ), a Chorwaci to nie jest zły zespół, który może namieszać w tej grupie. Cytuj
saphir.pl Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Nikomu nie życzę źle. Podchodzę do tematu z dystansem. Niemców wręcz lubię - naprawdę mają klasę, a Podolski na każdym kroku podkreślając swoje korzenie zyskał szacunek wielu Polaków, o Polkach nie wspominając (widziałem łzy wzruszenia). Nie szukam niespodzianki, lecz sensacji Polska-Dania Niemcy-Czechy Nie wszystko da się rozpisać - jedna czerwona kartka, jeden błąd sędziego, przypadek i wszystkie analizy szlag trafia Nie, nie będę się zakładał, ale liczę na dobrą zabawę i europejskie święto w naszym kraju pozdrawiam Cytuj
Breslauer Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Niby mogło być gorzej... Ale wychodzi na to, że znowu drugi mecz będzie Meczem O Wszystko..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi