mr.vintage Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 stawiam na remis 1-1 Postawiłeś u buka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Miałem spytać o to samo. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Znów będzie standard - pierwszy mecz, mecz o wszystko i mecz o honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Ale tym razem pierwszego nie przerżnęliśmy a to już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Z takim strzelaniem do bramki (a raczej waleniem na oślep, byle mocniej), uratuje nas tylko szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aeon Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 stawiam na remis 1-1 Postawiłeś u buka?kurs był 3:1... z patriotyzmu obstawiłem symboliczne 5zł na Polaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Zawiedli ci, na których najbardziej liczyliśmy. No może poza Lewandowskim. Szczęsny popełnił 2 szkolne błędy i może dziękować koledze Tytoniowi, że obronił karnego, bo byłby zjechany ostro. Błaszczykowski i Piszczek w pierwszej połowie rewelacyjna energia, a drugiej właściwie nie istnieli. No cóż, w meczu z Rosją trzeba walczyć o remis, bo w zwycięstwo nie wierzę. Czesi są w naszym zasięgu. Według mnie Rosja będzie czarnym koniem ME. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 9 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2012 stawiam na remis 1-1 Postawiłeś u buka?kurs był 3:1... z patriotyzmu obstawiłem symboliczne 5zł na Polaków nie, a byłbym bogaty, trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 9 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Znalezione dziś na allegro (nie mogłem się powstrzymać): !!!NAJNOWSZA KOLEKCJA!!! Bardzo modna i niesamowicie oryginalna marynarka. Kolor - szary melanż. Wykonana z dobrej jakości materiału. Skład : 100% poliester. ...mistrzostwo świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 9 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2012 , popularne nie tylko w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Z serii jakie buty mam dziś ...... Bardzo fotogeniczny dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Odryłem w Biblii pierwsze wzmianki na temat dress code. Zobaczcie, Ewangelia wg Świętego Mateusza, rozdział 22, wersety od 11 do 14. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Odryłem w Biblii pierwsze wzmianki na temat dress code. Zobaczcie, Ewangelia wg Świętego Mateusza, rozdział 22, wersety od 11 do 14. Pozdrawiam, Dr Dobre Czyli do trumny muszą mnie położyć we fraku, bo mnie św. Piotr nie wpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Odryłem w Biblii pierwsze wzmianki na temat dress code. Zobaczcie, Ewangelia wg Świętego Mateusza, rozdział 22, wersety od 11 do 14. Pozdrawiam, Dr W księdze rodzaju (w raju) już coś było o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Tutaj można jednak odnieść się do czasów współczesnych. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Do tego zestawienia Krysie mogli sobie darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smacznystek Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Znów będzie standard - pierwszy mecz, mecz o wszystko i mecz o honor teraz bylo pierwszy mecz, drugi mecz i mecz o wszystko, czyli - jest postep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Myślę że takie nieporadne bydle Balotelli nie jest lepszym piłkarzem od Lewandowskiego, mimo że muskulaturę ma bardziej rozbudowaną. Proszę o używanie określeń mniej onetowych - Velahrn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 1 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2012 Kto by przypuszczał, że w Hip Hopowym teledysku, w dodatku tego wykonawcy, znajdziemy marynarki na wieszaku, czy metr krawiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Isia w półfinale Wimbledonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Organizatorzy Wimbledonu po raz kolejny się kompromitują i zmieniają decyzję o przerwanym meczu. Miał być dokończony jutro, dokończyli dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 No nie, tak źle nie było - obie tenisistki zgodziły się na kontynuację meczu. Gdyby któraś odmówiła, mecz zostałby przełożony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 Myślę że takie nieporadne bydle Balotelli nie jest lepszym piłkarzem od Lewandowskiego, mimo że muskulaturę ma bardziej rozbudowaną. Proszę o używanie określeń mniej onetowych - Velahrn Bo większość pracy piłkarza na boisku to nie sprinty, tylko trucht i zajmowanie pozycji, a więc inny typ wysiłku mięśniowego (mniej potrzeba do tego siły i glikogenu w mięśniach, więc nie trzeba być tytanem przygotowania siłowego, żeby grać w piłkę). Odwrotnie jest np. w futbolu amerykańskim, ale już w rugby jest to bardziej wyważone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi