MH_fan Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 @White Haven - Ty szukałeś sneakersów, mi dzisiaj wyświetliła się taka reklama na fb: https://www.jakshoes.com/collections/men/products/royal-hazel?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=men_carousell_1_FB Mam nadzieję, że pomogłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 W ramach Nike Lab Cortezy można kupić w wersji z bardzo fajnej miękkiej, matowej skóry. Dodatkowo język i spora część środka też ze skóry. Mam granatowe i polecam: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Dnia 20.04.2017 o 14:56, Bartek 00 napisał: Szkoda, że nie da sie usunąć dużej łyżwy, trochę szpeci. Już wpadli na to. Nie Cortezy, ale najbardziej klasyczne Jordany 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 A co sądzicie o tym? Cholewka z wełny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 TKMax Promenada Wawa, 170zł. Rozm. 41. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 23 godziny temu, NieMy napisał: TKMax Promenada Wawa, 170zł. Rozm. 41. Trochę to "N" od Napajiri niebezpiecznie zmierza w kierunku "N" od New Balanców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 W ramach testowania - włoska marka Pantofola d'Oro, jest trochę tego na Yooxie i część przeceniona na 100 euro (plus ewentualne zniżki z kuponów itd). Made in Italy, fajna skóra (tu akurat taki tłoczony nubuk), staranne szycie, środek w całości ze skóry, przeszyta podeszwa Margom (taka sama jak w sporo droższych Common Projects Achilles). Generalnie, naprawdę dobre pierwsze wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Jak wypada rozmiarówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Ciężko powiedzieć Generalnie ponoć przy butach na podeszwie Margon niektórzy schodzą cały rozmiar w dół, ale wydaje mi się, że to się sprawdza tylko przy bardzo wąskich stopach (albo też chodzi o rozmiarówkę amerykańską, trzeba by dokładniej pogooglać). Ja testowo brałem ten sam rozmiar co w butach klasycznych i przy stopie powiedzmy ciut szerszej jest na styk na szerokość (ale ja też preferuję luźniejsze dopasowanie w palcach) więc wciąż dumam, czy zostawić, czy nie zostawić. Toe box jest też, jak to w tego typu sneakersach, bardzo niski, ale też sama cholewką bardzo miękko obejmuję stopę. IMHO testowo brałby normalny rozmiar, natomiast przy szerokiej stopie może być generalny problem z dopasowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Mhm mam niestety szerokie stopy. W naszych sieciówkach (Ryłko, Kazar, Gino Rossi, Geox) pasuję na mnie rozmiar 41. W Yanko, Bexleyach, Herringu, NC i Loake 7,5 UK - 8 UK (w zależności od kopyta). Buty sportowe (adidas, converse) to już całkiem inna bajka. I bądź tu kurde mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Nowy nabytek. Współpraca New balance i marki Danner. Nie znałem jej wcześniej, ale po zapoznaniu się z ofertą butów zimowych Danner, wiem gdzie będę kupował. Skóra od Horweena świetna. Gruba i miękka jednocześnie. Premium w pełnym tego słowa znaczeniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Mam na nie chrapkę, jednak finansowo to górna półka jak na "adidasy" Udało się je kupić za mniej niż 900zł? Przejrzałem co mogłem i taniej niż za 1000zł z wysyłką nigdzie ich nie ma ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Nie znalazłem taniej, ale w porównaniu z modelami za 600-700 zł to jest przepaść, jeśli chodzi o jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Na Twoich zdjęciach wyglądają lepiej niż w sklepach internetowych - wcześniej wydawały mi się jaśniejsze. Gratuluję butów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Juz są na nogach i od razu wygoda! Skórzane wnętrze robi robotę, chcociaż miałem 2-3 pary sneakersów całych ze skóry, tutaj czuje się to świetnie. Skóra na żywo jest ciemnoorzechowa. Ten model jest również dużo szerszy niż standardowe new balansowe wersje. Polecam zatem wszystkim szerokostopowcom, którzy tą markę omijali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukary Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Panowie, wiecie może, czy gdzieś w Polsce można przymierzyć/zakupić buty Common Projects (model Achilles)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 6 godzin temu, Bukary napisał: Panowie, wiecie może, czy gdzieś w Polsce można przymierzyć/zakupić buty Common Projects (model Achilles)? Jakiś czas temu widziałem na Chmielnej 20 https://chmielna20.pl/. To jest następny sklep za WSS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Do jutra dodatkowo -25% na stronie Reeboka na model CLASSIC HORWEEN. Zostało jeszcze trochę rozmiarów: http://www.reebok.pl/classic-leather-lux-horween/AQ9962.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 27 minut temu, torunianin napisał: Do jutra dodatkowo -25% na stronie Reeboka na model CLASSIC HORWEEN. Zostało jeszcze trochę rozmiarów: http://www.reebok.pl/classic-leather-lux-horween/AQ9962.html Ten sam model w brązowej licówce był naprawdę ciekawy, a te są cóż... bardzo zwyczajnie. @Wincenty - gratuluję świetnego zakupu, chociaż przyznam, że cena jak dla mnie zaporowa. Chociaż jakby się z drugiej strony zastanowić, jeżeli założymy, że buty te nie mają słabych punktów i wystarczy w nich regularnie wymieniać kawałek gumy na pięcie, to jest to inwestycja na długie lata i pewnie się zwróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukary Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 11 godzin temu, torunianin napisał: Jakiś czas temu widziałem na Chmielnej 20 https://chmielna20.pl/. To jest następny sklep za WSS. Dzięki za informacje! Mieszkam w Zakopanem, więc to troszkę za daleko. Może ktoś widział tego białego kruka np. w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Odnośnie wspomnianych trochę wcześniej Cortezów - nie polecam wersji materiałowo-zamszowej szukającym ładnych butów. Po krótkim czasie - w sumie może 3 km na nogach - wyglądają fatalnie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 14 godzin temu, MH_fan napisał: Ten sam model w brązowej licówce był naprawdę ciekawy, a te są cóż... bardzo zwyczajnie. A w wersji oxblood jeszcze lepsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 @mr.vintage Wskaż, proszę to miejsce gdzie mogę zostawić te kilka stówek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Dnia 28.04.2017 o 15:31, Wincenty napisał: Nie znalazłem taniej, ale w porównaniu z modelami za 600-700 zł to jest przepaść, jeśli chodzi o jakość I to widać na pierwszy rzut oka. Zawsze starałem się wystrzegać, żeby określać jakość skór na podstawie zdjęcia, ale tu bezapelacyjnie jest efekt WOW! Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi