lubo69 Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Czarne oxfordy (?) ze skóry licowej, szyte, wszystko jak trzeba. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Buty Shoepassion Spodnie Baldessarini 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Loake Buckingham Tan i skarepty Pantherella 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Charles Tyrwhitt Tan Stonebury tumbled brogue boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarek Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Czarne oxfordy (?) ze skóry licowej, szyte, wszystko jak trzeba. lubo69 jai to model i marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Hanwag Grunten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarek Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JayJay Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 może nie dziś, a kilka dni temu, ale dopiero teraz się wrzucić udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 27 Styczeń 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 TJe 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Barkery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Tak Barkery - dzisiaj je odebrałem i zastanawiam się czy zostawić (kwestia nie schodzenia się przyszwy, ale generalnie wątpię abym kiedyś dobrał takie buty, który będą się idealnie schodzić tutaj .... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Mam podobny problem-albo buty pasują idealnie w części przedniej (nad palcami), ale przeważnie wtedy nie schodzi się przeszwa lub schodzi się przeszwa, ale mam luz w przedniej części butów. Osobiście wolę pierwszy wariant, gdyż ładniej starzeją się buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Dziś Yanko 659 Cognac Cordovan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
superjinx Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 H1.jpgH4.jpg co to za buty? Wyglądają świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 TJe Piękne !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 co to za buty? Wyglądają świetnie. Herring Brunshwick by Cheaney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Meermin MTO. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Meermin MTO. Ładna wersja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 G.H. Bass Pomona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Meermin MTO. Też mi się podobają? Rozumiem, że jest to brąz z zielenią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Tak, to jest połączenie brązu z zielenią: https://meermin.es/grupoMTO.php?idGrupo=55 Jestem mile zaskoczony obsługą Meermin, buty miały być w styczniu i dotarły bez opóźnień. Jakość wykonania też jest bez najmniejszych zastrzeżeń. Biorąc pod uwagę, że buty kosztowały 220EUR i mają podwójną skórzaną podeszwę szytą goodyear z zamkniętym kanałem, dobrą skóre bez skaz to wręcz okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Mam pierwotną wersję (z ciemnobrązowym zamszem). Używam ich od października i nie jestem w pełni zadowolony z jakości skóry licowej: pojawiło się ciemniejsze przebarwienie z boku buta, skóra łamie się w nieco dziwny sposób. Te buty są bardzo ładne i wyraźnie tańsze od konkurencji, ale jakoscią od np Loake też odstają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Bardzo ladne połączenie kolorów. Mam ten sam model tylko brązowa skóra + brązowy zamsz EDIT: Kopyto Hiro Meermina oraz 11028 Cheaney należą do moich ulubionych, gdyż leżą najlepiej na moich stopach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi