piquille Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 @piquille, to Gordon&Bros? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Dzisiaj wyszły z szafy Loake Thirsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 tak I jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 I jak wrażenia? -Bardzo dobra relacja ceny do jakości - buty kupiłem na amazonie za około 360 zł (standardowo około 550zł-600zł), -mam jedynie zamszowe buty z Massimo Duti więc porównując jakość zamszu G&B bija o głowę massimo, - podczas chodzenie buty nieco "skrzypią" - jak czytam to często problem z butami z zamszu, kwestia włożenia wkładek i powinno być OK. - Ogólnie jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 Dzięki za opinię. Skoro jesteś zadowolony to rozumiem, że tych butów nie tyczy się problem rozwarstwiania podeszwy, o czym pisano w wątku poświęconym G&B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 Country weekend, country shoes... Alfred Sargent. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 Dzięki za opinię. Skoro jesteś zadowolony to rozumiem, że tych butów nie tyczy się problem rozwarstwiania podeszwy, o czym pisano w wątku poświęconym G&B? nie nie, - na innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Hmmm.. księdzu brązowe loafersy średnio pasują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Księdzu może tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Czarne spodnie + czarne skarpetki... nie jest to moja estetyka, choć wspaniale akcentuje buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Są granatowe, ale zdjęcie może nie oddaje kolorów w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Pierwsze krokiety 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Skąd skarpetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 @Szego TK Maxx -John Partridge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Jesien:) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 Wieczorne wyjście. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 Super elementy składowe- ale całość troszkę nie gra. Wieczorowe wyjście i czarne spodnie aż się proszą o czarne buty! Chyba, że mam przekłamane kolory na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 Buty piękne, ale tutaj zgoda - no brown after six. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 Wieczorne wyjście. Co to za skóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 Pierwsze krokiety jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 @constantinBangor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Dzisiaj, mimo pogody, niskie burgundowe full brogue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Dziś zdecydowałem się na takie buty. Decyzja nie była łatwa, ale mam do nich sentyment. Włoska ręczna robota i - uwaga - są użytkowane nieomal 20 lat! Podeszwa nie wymaga wymiany (bardzo daleko do tego momentu) wymieniane były tylko zelówki na obcasie. Przez ostatnie lata buty używane sporadycznie - ze zrozumiałych względów. Gdy patrzę na to jak szybko zużywają się czubki podeszwy w posiadanych przeze mnie obecnie butach, to widzę jak bardzo obniżony został próg akceptowanej przez klientów jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Faktycznie odważny wybór, ale widać klasę wykonania Napisz dwa słowa o spodniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi