Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 11 Grudzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 12 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień Czyżby to SuSu z Otrium? 😬 Bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 12 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień Dzięki, tak dokładnie od nich. Mogłem wziąć o 0,5 rozmiaru mniejsze, ale weszła gruba skarpeta. W sumie jak kupowałem to nie było rozmiaru 7,5, czyli nie mogłem😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Reebok x Horween new old stock 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Uuuu ... fajne te Reeboki! Można je gdzieś jeszcze złapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Niestety nie, ostatnia para na Allegro, akurat w moim rozmiarze. Na ebay widzę UK9.5, aukcja w Kijowie, cena wysoka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano %s o %s Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Mocne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Pasują do wykładziny 😆 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 5 godzin temu, flozbi napisał: Jak długo je masz/nosisz? Jakieś problemy z takim łączeniem materiału? Jestem ciekawy jak będą wyglądać po sezonie lub dwóch noszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 4 albo 5 lat z tego co pamiętam. Problemów nie było, a buty używane, bez przygotowania do zdjęć;-). Marka Cordwainer. Z tego co widzę to teraz mają w większości koszmarki. Widzę, że na Vinted jest podobny model tylko inaczej pokolorowany i dla wielkokopytnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s C&J Boston 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano %s o %s Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Patine rocznik 2015. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi