blekit Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 @M007 - moim zdaniem w ogóle nie są podobne do Tetbury, kopyto jest zaokrąglone i dużo krótsze. Co do wygody i jakości to na tyle na ile jestem w stanie ocenić po kilku wyjściach jest bardzo dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Spacerowe GrensonyTo jest model Fred? Jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 28 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 4 godziny temu, blekit napisał: moim zdaniem w ogóle nie są podobne do Tetbury Też mi się tak wydaje😉 Przy okazji... inne C&J. 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 28 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 @kormox Jamnik ma to do siebie, że w byle czym chodził nie będzie @ciasteczkowy Tak, to model Fred. Sprawują się przyzwoicie, ale warte są maksymalnie tyle co zapłaciłem za nie rok temu na Black Friday, czyli jakieś 600 zł. Na spacery z jamnikiem i do casualu są w porządku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 @ciasteczkowy Tak, to model Fred. Sprawują się przyzwoicie, ale warte są maksymalnie tyle co zapłaciłem za nie rok temu na Black Friday, czyli jakieś 600 zł. Na spacery z jamnikiem i do casualu są w porządku A co konkretnie z nimi nie tak? 600 zł to 40% ceny wyjściowej oraz jakieś 2/3 ceny Berwicków. Pytam bo do mnie jadą i ciekaw jestem opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 Rzut z góry.Herring by Cheaney 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 15 godzin temu, ciasteczkowy napisał: A co konkretnie z nimi nie tak? 600 zł to 40% ceny wyjściowej oraz jakieś 2/3 ceny Berwicków. Pytam bo do mnie jadą i ciekaw jestem opinii. Skóra moim zdaniem nie jest najlepszej jakości, jest bardzo delikatna (raz lekko zawadziłem noskiem buta i zrobiła się solidna dziura). Poza tym język w lewym bucie jest dziwnie wszyty, podczas chodzenia rotuje się i odsłania stopę. Możliwe, że to wadliwy egzemplarz, zalando ma to do siebie. Nie przepłaciłem więc nie jest mi szczególnie przykro jeśli miałbym natomiast kupować w cenie regularnej to brałbym w ciemno Patine/Yanko/Meerminy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 15 godzin temu, ciasteczkowy napisał: A co konkretnie z nimi nie tak? 600 zł to 40% ceny wyjściowej oraz jakieś 2/3 ceny Berwicków. Pytam bo do mnie jadą i ciekaw jestem opinii. Skóra moim zdaniem nie jest najlepszej jakości, jest bardzo delikatna (raz lekko zawadziłem noskiem buta i zrobiła się solidna dziura). Poza tym język w lewym bucie jest dziwnie wszyty, podczas chodzenia rotuje się i odsłania stopę. Możliwe, że to wadliwy egzemplarz, zalando ma to do siebie. Nie przepłaciłem więc nie jest mi szczególnie przykro jeśli miałbym natomiast kupować w cenie regularnej to brałbym w ciemno Patine/Yanko/Meerminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 Jakiś czas temu kolega @lubo69 prezentował 7-letnie Yanko wypolerowane MdOr-em, któremu minął 4 lata temu termin przydatności. Idąc śladem kolegi przedstawiam, wydaje mi się, nie mniej zacny komplet, również polerowane MdO-rem z przekroczonym o 4 lata terminem, 8-letnie PS Linz😄 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 @zw1920, #zerowaste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 1 godzinę temu, lubo69 napisał: @zw1920, #zerowaste I tak trzymamy 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 Patine 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 wintydżowe Dolcis, made in Britain 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 W dniu 29.12.2020 o 11:06, zw1920 napisał: Jakiś czas temu kolega @lubo69 prezentował 7-letnie Yanko wypolerowane MdOr-em, któremu minął 4 lata temu termin przydatności. Idąc śladem kolegi przedstawiam, wydaje mi się, nie mniej zacny komplet, również polerowane MdO-rem z przekroczonym o 4 lata terminem, 8-letnie PS Linz😄 Ja dzięki tym postom dowiedziałem się w ogóle, że środki do pielęgnacji butów mają terminy przydatności do użycia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 Po tym terminie lepiej ich nie jeść ale buty smarować można! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 6 godzin temu, blekit napisał: Patine Buty jak buty, Ok. Ale szronu to zazdroszczę. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 Berwick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 BerwickŁadne trzewiki. Co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 31 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2020 TLB Mallorca 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ciasteczkowy Napisano 31 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2020 Berwick 3637 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 31 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2020 Szczęśliwego Nowego Roku 2021! Oby był lepszy od 2020 27 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 31 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2020 [mention]Beny23 [/mention] wszystkiego dobrego. Rozumiem, że to napis z Twoich butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 31 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2020 3 minuty temu, pablocito napisał: [mention]Beny23 [/mention] wszystkiego dobrego. Rozumiem, że to napis z Twoic butów? Tak szczególnie ten pantofel w prawym dolnym rogu błagam Beny23 pokaż jak się prezentuje na stopie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2020 2 hours ago, pablocito said: [mention]Beny23 [/mention] wszystkiego dobrego. Rozumiem, że to napis z Twoich butów? Akurat ten nie. Kumpel zrobił. Jest dużo większym fanem Corthay niż ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi