Tanatos70 Napisano 11 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 3 godziny temu, Gocławianin napisał: @Tanatos70Nie za jasne te spodnie do tak ciemnych brązów? Pytam, bo sam 2 pary jasnych dżinsów i po założeniu ciemnobrązowych butów uważam, że w takim zestawie coś (buty/spodnie) nie gra. To bordowy pseudokordowan (lakierowana skóra). Przyznaję, że od jakiegoś czasu zupełnie nie zwracam uwagi na koordynację kolorystyczną buty-spodnie. Zwłaszcza w wypadku dżinsów 🙂. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 12 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2020 Najbardziej tajemnicze buty w mojej szafie. Nie pamiętam od kogo pochodzą, ani w jakich okolicznościach je nabyłem. Mają dobrą skórę, obszerne kopyto i merminowo twardego Danite’a z wyczuwalnym progiem obcasa. Poszlaki wskazują na Herring Langdale wykonane przez Cheaney ( to tłumaczy połączenie piękna wykonania z taniością podeszwy), ale pewności nie mam. 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2020 15 minut temu, Whitesnake napisał: Najbardziej tajemnicze buty w mojej szafie. Nie pamiętam od kogo pochodzą, ani w jakich okolicznościach je nabyłem. Mają dobrą skórę, obszerne kopyto i merminowo twardego Danite’a z wyczuwalnym progiem obcasa. Poszlaki wskazują na Herring Langdale wykonane przez Cheaney ( to by tłumaczyło połączenie piękna wykonania z taniością podeszwy), ale pewności nie mam. gdybym takie znalazł w szafie z przyjemnością bym nosił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 12 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2020 Nie wiem, dlaczego pochowałem loafersy, bo jak mam rano przypilnować dzieci, żeby się ubrały, czasu mi nie starcza na sznurowanie własnych butów... Znowu to samo. C&J. Praca, praca, praca... 19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dand432y Napisano 12 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2020 Monki w skórze groszkowanej to mój święty graal, piękne buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gocławianin Napisano 12 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2020 c&j 26 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 12 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2020 Swansea super, jednak żałuję że ich nie wziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 13 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Vass F Navy (skarpety od @lubo69 ) 17 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arturlep Napisano 13 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Santosy 15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 13 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Jesienne czołgi 🙂 (Meermin) 15 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 13 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Czołgi, model węgiersko-norweski Vass 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 13 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Nie rozumiałem "fenomenu" tych butów, dopóki ich nie kupiłem. Długo się nad nimi zastanawiałem, bo ani wyglądem mnie nie urzekały, ani nie przekonywały wykończeniem czy jakością (bez rewelacji, przyznaję). Kiedy je przymierzałem, nie były specjalnie wygodne czy komfortowe, a jednak zewsząd słyszałem na ich temat praktycznie same pochwały od zadowolonych użytkowników (przynajmniej jeśli chodzi o wygodę, bo z wyglądem jak jest, każdy widzi😉). A teraz, to poza butami sportowymi mój pierwszy wybór, żeby szybko coś założyć na stopy, bo trzeba choćby wyrzucić śmieci. Marszczą się okropnie, ale zupełnie zapominam o nich, kiedy są na nogach - w zasadzie to takie skarpety, o których istnieniu przypomina tylko twarda podeszwa, izolująca od nawierzchni. Podsumowując, niezbyt urodziwe ale bardzo praktyczne. 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 To naprawdę jakiś fenomen, bo to samo można byłoby napisać np. o Onitsuka Tiger Mexico 66, które wszak kosztują 1/5 ceny Tetbury. Ja jeszcze nie jestem na tym etapie żeby zakładać C&J celem wyrzucania śmieci😉. Najważniejsze, że noszą się dobrze, bo znam przypadki, że buty w miarę noszenia stają się nie bardziej, a mniej wygodne. A już bardziej ad rem, captoe bardzo wiele zmienia w odbiorze kopyta, bo moje Hallamy też na 348 nie mają tego kwadratowego efektu wizualnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Skoro koledzy czołgi, to ja baletki - full brogues ale nie long wing, brak storm welt, no i w sumie 6 dziurek - Loake 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Te loafersy zdarzyło mi się kilka razy użytkować nawet na śniegu. Służą mi cały rok i trzymają się bardzo dobrze, chociaż upływ czasu widać we wnętrzu butów. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 2 godziny temu, musa19 napisał: . Marszczą się okropnie, ale zupełnie zapominam o nich, kiedy są na nogach - w zasadzie to takie skarpety, o których istnieniu przypomina tylko twarda podeszwa, izolująca od nawierzchni. Podsumowując, niezbyt urodziwe ale bardzo praktyczne. Kompletnie nie rozumiem tego utyskiwania. To najładniejsze chukka dostępne na rynku. Właściwie jedyne jakie akceptuję, bo ogólnie nie lubię butów w tym stylu Etap największego marszczenia jeszcze przed Tobą. Pociesz się przemyślanymi proporcjami, konstrukcją...nic nie gniecie i nie odstaje w okolicach kostki, żadnych niepotrzebnych zmarszczeń na cholewce. C&J to dla mnie ideał skalowania szablonów dla każdego rozmiaru. Wiem, wiem ... to wszystko subiektywne odczucia. W Narodzie nastała jednak moda na skrajne postawy, z których żadna mnie nie pociąga, więc nadrabiam chociaż w temacie obuwia. Piękne są i basta 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Również uważam, że są to bardzo ładne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Żeby nie było że nie lubię Pofałdowanych Brązowych Rzeczy, piątkowa zagadka: co przedstawia to zdjęcie:- ramię Sylvestra Stallone opalającego się na leżaku- ubłoconą trąbę słonia upolowanego przez kłusownika- kadr z reklamy serwisu internetowego dla dorosłych- pęto kiełbasy delikatesowej premium prosto z grilla- rękaw kurtki ze skóry końskiej. 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 13 minut temu, lubo69 napisał: - kadr z reklamy serwisu internetowego dla dorosłych Nie wystarczyło mi wyobraźni , albo mnie Google inaczej sprofilował i dostaję inne reklamy A tak serio, od lat chodzi za mną pancerna, brązowa ramoneska z takiej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Pamiętam, kilka lat temu mieliśmy zamawiać z Simmons Bilt. Zdecydowanie polecam CXLFQHH. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2020 16 godzin temu, lubo69 napisał: To naprawdę jakiś fenomen, bo to samo można byłoby napisać np. o Onitsuka Tiger Mexico 66, które wszak kosztują 1/5 ceny Tetbury. Ja jeszcze nie jestem na tym etapie żeby zakładać C&J celem wyrzucania śmieci😉. Ja, jako człowiek majętny, do wyrzucania śmieci używam dzieci... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2020 No a dziś też Meermin, choć nie uważam ich za typowe czołgi. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nawrot Napisano 14 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2020 A tu typowe czołgi AS HannoverWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kichanadeta Napisano 14 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2020 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 15 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 No filter 😉 (Meermin) 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi