Ropóh Napisano 8 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 8 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 Crownhill 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 C&J: 17 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 Czas trzewików. Yanko 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 8 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 Zdecydowanie czas trzewików, zwłaszcza na wycieczkę do lasu. Sanders/Hackett. 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 9 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 Pierwsze wyjście. Uwielbiam zamsz od Vassa, praktycznie zmonopolizowali tego rodzaju obuwie w moim przypadku Vass 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 9 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 AS 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 9 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 Z wczoraj. C&J. 23 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 9 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 Dzisiaj, Yanko*. *Kolega @Whitesnakezlecił mi pracę domową, żeby porównać skóry w różnych butach więc je wygrzebałem gdzieś z kartonów... 😁 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 9 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 Ciemno, szaro, zimno, Loake 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 9 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 2 godziny temu, musa19 napisał: Dzisiaj, Yanko*. *Kolega @Whitesnakezlecił mi pracę domową, żeby porównać skóry w różnych butach więc je wygrzebałem gdzieś z kartonów... 😁 To opisz też proszę w dedykowanych wątkach, zawsze fajnie poczytać jakieś porównania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 10 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 Od góry: Kukliński, Patine, C&J. 14 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 10 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 5 godzin temu, lubo69 napisał: Od góry: Kukliński, Patine, C&J. Fajne skarpety, wziąłeś je z mojej szafy? U mnie bez przerwy cleverley 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 Piękne te Tarony@Krzysiek_W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 4 minuty temu, bratdominik napisał: Piękne te Tarony@Krzysiek_W dziękuję gdybym miał komuś polecić trzewiki, te byłyby nr 1 (ta skóra jest rewelacyjna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał: Fajne skarpety, wziąłeś je z mojej szafy? U mnie bez przerwy cleverley Ładne, jaki to model? Ile czasu zajęło Ci „zmiękczanie” cholewki? Jak mierzyłem Northcote z C&J, miałem wrażnie pancernych opinaczy na nogach 😀. Trudno było zginać stopę (ostatecznie przegały z inną marką, ale to też piękne trzewiki). Napisz proszę, jakie jest pobicie. Ze zdjęcia wnioskuję, ze masz tam trochę luzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 9 minut temu, Egonax napisał: Ładne, jaki to model? Ile czasu zajęło Ci „zmiękczanie” cholewki? Jak mierzyłem Northcote z C&J, miałem wrażnie pancernych opinaczy na nogach 😀. Trudno było zginać stopę (ostatecznie przegały z inną marką, ale to też piękne trzewiki). Napisz proszę, jakie jest pobicie. Ze zdjęcia wnioskuję, ze masz tam trochę luzu. To John cleverley taron, jak i w sieci ma nazwę kingsman - nie wiem czy jest tu jakaś różnica czy tylko nazwa. But na długość jest idealny, w podbiciu mam luz optymalny, tzn super wygodnie mi się w nich chodzi i noga "nie lata". Pierwsze wyjście poczułem gdy mały palec się ubijał, ale po kilku minutach nie zwracałem już na to uwagi bo nic nie gniotło. Polecam i to bardzo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dand432y Napisano 10 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 Shoepassion no.5420 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 AS-y 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 11 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 @Tanatos70Nie za jasne te spodnie do tak ciemnych brązów? Pytam, bo sam 2 pary jasnych dżinsów i po założeniu ciemnobrązowych butów uważam, że w takim zestawie coś (buty/spodnie) nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 11 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 Żółty jesienny liść Tyle mi opowiedział, Dałaś mi go bez słów, Jednak on dobrze wiedział ... ... ... Kupione podczas Narodowej Wyprzedaży w Bergu imienia @musa19. C&J Swansea, podchodziłem do nich ze trzy lata, ale zawsze przegrywały rywalizację w wyścigu do mojej garderoby. 23 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 11 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 Vass 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 11 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 11 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 23 minuty temu, Mamrot napisał: C&J Swansea, podchodziłem do nich ze trzy lata, ale zawsze przegrywały rywalizację w wyścigu do mojej garderoby. Piękne buty i na żywo zaskakująco smukłe i zgrabne, też od pewnego czasu przymierzam się do zakupu (czarnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Napisano 11 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 Yanko. Przeleżały komuś 4 lata w szafie - dorwane za 50% ceny 18 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi