Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nawrot Napisano 29 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Crockett&JonesWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 30 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 Buty - wiadomo, ale całość - buty, skarpetki i spodnie: majstersztyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 30 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 C&J Harrogate 24 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 Ataku krokietów w wątku ciąg dalszy Były kolorki, to teraz mono C&J CavendishWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 @Nawrot to klęcznik ? 😇 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 Nieee, podest, używany głównie do sięgania rzeczy z górnych szafek A ostatnio również do robienia zdjęć butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 30 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 19 godzin temu, Beny23 napisał: Saint Crispin’s Widzisz @Beny23, a moja córka potrzebowała dzisiaj rano dyni do przedszkola😁 Podoba mi się "klimat" tego zdjęcia. U mnie dzisiaj dziadkowe Tivertony. 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 @Nawrot, podoba mi się kolor Twoich sztruksów, zdradzisz, proszę, co to? 3 godziny temu, Whitesnake napisał: C&J Harrogate Tak się właśnie zastanawiam, czy jako pierwszych monków nie powinienem był kupić właśnie tych, bo Lowndes wydają mi się zbytnio "lalusiowate"😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 3 minuty temu, musa19 napisał: @Nawrot, podoba mi się kolor Twoich sztruksów, zdradzisz, proszę, co to? To oliwkowe sztruksy od Benevento. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 4 minuty temu, musa19 napisał: Tak się właśnie zastanawiam, czy jako pierwszych monków nie powinienem był kupić właśnie tych, bo Lowndes wydają mi się zbytnio "lalusiowate"😉 Nie ma chyba czego żałować. Lowdnes to but bardziej elegancki, smukły - w moim odczuciu bardziej do garnituru. Harrogate to przy nich mało subtelna waga ciężka, but na codzień, sprawdzający się w każualu. Dobrze mieć oba modele . Z lżejszych w formie brakuje mi tylko Camberley w czerni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 7 minut temu, Whitesnake napisał: Nie ma chyba czego żałować. W sumie nie żałuję, ale ja bardzo długo przekonywałem się do monków w ogóle i ciągle czuję się jakoś nieswojo, szczególnie wtedy, kiedy zakładam je do garnituru🤫😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 31 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2020 W dniu 29.10.2020 o 10:44, musa19 napisał: W końcu dziś... bury Tet😁(znowu... zieeeew) Piękniejszych chukka shoes nigdy nie widziałem. Niby klasyczna linia i model, który można znaleźć praktycznie u każdego producenta z trochę wyżej półki. Ta para ma w sobie jednak coś co nie pozwala przejść obok nich obojętnie. Mam już zatem kolejny cel do zrealizowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2020 Jeśli podobają Ci się Tetbury spójrz na Radwell, też niesamowity wygląd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 31 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2020 Też świetnie, mają trochę ostrzejsze linie. Mimo wszystko moim faworytem pozostaje Tetbury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 1 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 C&J Islay 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 C&J Clifford. 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 Skromnie: Barker 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 8 minut temu, Zajac Poziomka napisał: C&J Clifford. Przyszwa wyglada bardzo nienaturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 Moim zdaniem nie ma nic nienaturalnego w takim schodzeniu się obłożyn, zwłaszcza jeśli buty nie są nowe.U mnie dzisiaj tak. Też się wszystko schodzi, ale nie żałowałbym gdyby były pół rozmiaru mniejsze.Patine 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 3 godziny temu, baw napisał: Przyszwa wyglada bardzo nienaturalnie. Masz na myśli obłożyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 2 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2020 C&J 17 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laresi Stones Napisano 2 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2020 Dobry Dzień! 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2020 Nowe chelsea boots od Enzo Bonafe 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2020 TLB Mallorca 15 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2020 Enzo Bonafe 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi