Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 Johnston & Murphy 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Ring Jacket seersucker i espadryle od Diego Espadrilles. Idealny zestaw na ponad 30 stopni Celsjusza i wysoką wilgotność powietrza 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 @lubo69 i jak te Magnanni? Dobrą cenę mają na Zalando teraz i się zastanawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Wyraźnie lepsze (skóra, wykonanie) od Common Projects (ale też wyraźnie droższe). Bardzo wygodne. Noszę 7.5 - 8 UK, wziąłem 41.5 i jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 9 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Saint Crispin’s Uwielbiam jak się patynują i starzeją te Krystyny. 24 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Napisano 9 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2020 Trickers na Vibramie; lubię, oj lubię 14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 10 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2020 Jakaś bida z targowiska... 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 10 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2020 Milery 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 10 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2020 Carmina Shoemaker 18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2020 Trickersy w wiśniowym kordowanie: 14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 12 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 TLB: 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 13 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2020 Ze straganu w Budapeszcie... Swoją drogą te buty mają już spokojnie za sobą ponad setkę wyjść w różnych warunkach, praktycznie brak jakiejkolwiek konserwacji (szczotkowania bez pasty i kremu nie liczę;), a trzymają się rewelacyjnie (moim skromnym zdaniem, oczywiście). 21 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 13 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2020 Orban's 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2020 Jak ogólne wrażenia? Jakość skóry, wykonanie, dopasowanie rozmiaru? Mnie tracking pokazuje, że buty już do mnie przyszły, ale przymierzę je dopiero za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 13 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2020 Najcześciej noszę rozmiar 7,5 czyli 41,5 i tutaj wziąłem też 7,5, tylko to oznacza w tym wypadku 41 i faktycznie jest około pół rozmiaru mniej. Buty są mniejsze od moich monków Berwicka w rozm. 7. Dlatego dopasowanie idealne, aż za bardzo;) W podbiciu jest najciaśniej. Ale buty zostawię, na razie tylko przymierzyłem do zdjęcia😎Będę nosił stopki i zapinał buty na 1 dziurkę;) Skóra jest ok, wydaje mi się w miarę miękka ale i mięsista. Do wykonania też sie nie przyczepię, no może szwy podeszwy idą trochę nierówno. Zobaczymy z czasem co będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dubbing Napisano 13 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2020 BerwickWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 13 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2020 Z niedzieli. 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 14 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 @lubo69 Też się skusiłem:) Fajne są. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 14 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 Polo Ralph Lauren w krokodylu i seersucker od Ralph Lauren 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 15 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 C&JWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 Church’s Oreham: 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi