Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. De Lasalle Napisano 9 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2019 AS Armfield dla ubogich, czyli Herring Charles II po blisko 7 latach razem. 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 9 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2019 Vass 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 9 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2019 Z wczoraj. Loake. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 10 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 Longwingi AS. „Kordowan dla ubogich”, czyli lakierowana skóra. Zachowuje się jednak i prezentuje, jak dotąd, bez zarzutu: 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 10 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 Zbiorczo kilka w miarę świeżych zdjęć. Głównie C&J, rzadko ostatnio chodzę w butach innych firm, bardzo cenię sobie wygodę „krokietów” i z tego powodu inne marki głównie leżą sobie na półkach. 24 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2019 Cheaney 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Napisano 11 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2019 Barker - 5 lat razem. 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2019 Trochę nad nimi ostatnio popracowałem, bo same od siebie takie nie chcą być. Makijaż musi być Shoepassion 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2019 W dniu 7.10.2019 o 18:15, Wodzu napisał: Same zgrabne kopyta tutaj, pora przerwać ten trend: (Vass) Klimaty cesarsko-królewskie, lubię to. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 11 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2019 Partigiani 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 11 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2019 34 minuty temu, kichanadeta napisał: Partigiani Jak długo użytkowane? Z tego co pamiętam jest.tovnowa marką własną klasycznebuty.pl. Dlaczego się zdecydowałeś na zakup ich a nie np. Berwick w tej samej cenie? Jakie opinie po czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 11 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2019 Buty założone jeden raz - dziś drugi. Kupione w czerwcu tego roku na niestety niezbyt miłą okoliczność, jaką był pogrzeb bardzo bliskiej mi osoby. Skóra miękka, buty wygodne od pierwszego założenia, bardzo lekkie. Kopyto dość obszerne choć w rzeczywistości wydaje się bardziej smukłe (obuwie innych producentów noszę w rozmiarach 43 - Shoepassion, Loake, Yanko - tutaj 42,5) To właśnie kształt kopyta zdecydował o zakupie Partigiani miast Berwicków. Niestety co widać także na zdjęciu skóra na nosku lewego buta w przeciwieństwie do prawego nie błyszczy nawet po wypolerowaniu. Jest jakoś inaczej wyprawiona. Nie zauważyłem tego mankamentu przy zakupie jak i podczas pierwszego wyjścia. Po powrocie do domu i nałożeniu kremu, wypolerowaniu ujawniła się powyższa wada. Niestety obuwie było już po pierwszym wyjściu. Próbowałem u sprzedawcy reklamować. Panowie ze sklepu klasycznebuty.pl (bardzo miła obsługa) również nie byli w stanie zaradzić w/w problemowi. I tak buty pozostały u mnie. Nadmienię, że przy zakupie otrzymałem niewielki rabat mimo, że był to mój pierwszy zakup w klasycznebuty.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2019 W Nowym Yorku nareszcie nadeszła jesień. Trzewiki Belsire z The Rake 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2019 @Beny23, U ciebie jesień się nie zacznie bez Fredów Grensona! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diGriz Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 W dniu 4.09.2018 o 10:55, Mateo86 napisał: GG Sorki, że odkopuję tak stary wpis, ale przeglądam cały wątek i trafiłem na te buty. Są poprostu piękne. Dla mnie najładniejsze jakie do tej pory widziałem. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 10 hours ago, Koval said: @Beny23, U ciebie jesień się nie zacznie bez Fredów Grensona! Moja żona też tak uważa i nawet namalowała mi obraz z tą parą moich ulubionych trzewików 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 14 godzin temu, lubo69 napisał: Jakby wpisał i się przekonał jak to niewiele, może nie pytałby o buty za 300 zł na 3 miesiące... 6/(7?) sezon kapci używanych 5 dni w tygodniu za mniej niż 300zł kupowane w czasie przedforumowym więc pięknością jak te Loaki nie grzeszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 6/(7?) sezon kapci używanych 5 dni w tygodniu za mniej niż 300złИ так бывает. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Zamszyk zawsze na propsie! 😎 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Alfred Sargent 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 12 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 ASy w Olsztynie. 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diGriz Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 9 minut temu, bratdominik napisał: ASy w Olsztynie. Pozdrowienia z Olsztyna 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 14 minut temu, bratdominik napisał: ASy w Olsztynie. AE w Berlinie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 8 godzin temu, bratdominik napisał: ASy w Olsztynie. Buty fajne, ale czy nie są Ci za duże (luźne)? W obu po zewnętrznej stronie stopy można wsunąć palec. W podbiciu też chyba jest luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi