Krzysiek_W Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 4 minuty temu, Midlife-Crisis napisał: U vass Wybac pytanie, ale... siku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 15 minut temu, Krzysiek_W napisał: Wybac pytanie, ale... siku? lock step w chachacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 45 minut temu, Krzysiek_W napisał: Wybac pytanie, ale... siku? 28 minut temu, KIERMAN.pl napisał: lock step w chachacha Nie ... to od grania na organach. Taka choroba zawodowa 😜 Edit: nie nazwę na czym się butami gra, bo to tak, jakby namalować tęczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 VASS z niesamowicie miękkiej i komfortowej strusiny (lepiej się noszą niż wyglądają 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 28 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 (Shoepassion) 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 Cheaney 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 29 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 6 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 W ogóle nie podobają mi się split-toe i to jest pierwsze zdjęcie z takimi butami, któremu po prostu nie mogłem nie dać pozytywnej oceny. Ten zestaw spodnie+skarpetki+buty cieszy moje oko jak bym nie próbował krzywo spojrzeć.. 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 1 hour ago, m_wujek said: Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Co to za skóra? Przypominają mi trochę skórę z wielbłąda od Corthay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2019 Fajnie by było To Meermin, opisane jako Grabado burgundy, czyli zwykły grain boxcalfSent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 30 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 Crownhill (via poszetka.com) 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 30 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 Berwick 2509: 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 30 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 Bawiłem się ostatnio troszkę kosmetykami 🎨 Ps. Jedno zdjęcie w cieniu bo przy tych ledach ledwo co widać. 12 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 YankoSent from my SM-A750FN using Tapatalk 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 Saint Crispin’s i prześwietlone jasnoniebieskie skarpety od Pedemeia 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 Berwick 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 31 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 Crownhill: 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 (edytowane) 7 godzin temu, Beny23 napisał: Saint Crispin’s i prześwietlone jasnoniebieskie skarpety od Pedemeia Buty mistrz! Same w sobie bardzo ładne. Szlachetnie podniszczone (widać że chodzone ale ślady tego tylko nadają im charakteru) Do tego do Twojej (niełatwej w kształcie i rozmiarze stopy) idealne, żadnej Vki, ładny kształt, no 5 na 5! ale połączenie but-skarpetka-spodnie.. co tam się stało? Edit: właśnie doczytałem, że jasnoniebieskie... dalej mnie to nie przekonuje Edytowane 31 Lipiec 2019 przez roj doczytałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Napisano 31 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 Meermin 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 31 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2019 New & Lingwood w sumie od wyjęcia z pudełka jeszcze ich ani razy nie pastowałem. Kolor oryginalny który w każdym świetle wygląda zupełnie inaczej 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 1 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2019 Loake Cannon 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 1 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2019 Loake Aldwych 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi