Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 7 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 Takie tam, po cichaczu, z labu 16 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 7 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 uwielbiam chukka 27 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 7 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 Saint Crispin’s 12 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 konina od Meermina: 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 6 godzin temu, KIERMAN.pl napisał: uwielbiam chukka Świetne . Jakie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 to są meerminy na hiro dark brown country grain Storm Welt, foto w słońcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 CT 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 7 godzin temu, KIERMAN.pl napisał: uwielbiam chukka Nie przepadam za chukka, nie mam żadnych, ale te sprawiają, że chyba szybko się skuszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 Godzinę temu, flozbi napisał: CT I jak wrażenia już po paru metrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2019 Mogłem wziąc swój normalny rozmiar ( najwięcej mam par) czyli 7,5 a wziąłem 8, ale wkładka to załatwia i jest ok. Skóra adekwatna do ceny czyli dosyć twarda, a na jednym języku dośc podatna na zagniecenia. Wizualnie mnie nie zawiodły, więc na początek dają radę, zobaczymy z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 8 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 dzisiaj niczym Was nie zaskoczę. 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Podobają mi się. Do tej pory myślałem, że chukka będą mi się podobać tylko w brązowym zamszu, ale skóra groszkowa w tym kolorze pasuje to idealnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Zimowo. 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Ciężkie działa wyciągnięte 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Alfred Sargent 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 8 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Cheaney Richmond. Znakomite kopyto, świetne na trzewiki dla osób ze szczupłymi kostkami. Idealne na taką zimę. 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Cheaney Richmond. Znakomite kopyto, świetne na trzewiki dla osób ze szczupłymi kostkami. Idealne na taką zimę. Co to są szczupłe kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Co to są szczupłe kostki? Takie które odrobinę pływają w innych trzewikach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 9 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 Wczasy na Bally. 14 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 Alfred Sargent 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 Yanko 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 10 Styczeń 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 Pierwszy spacer z psami w nowych nabytkach 15 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 Yanko@blekitA pokusił byś się na porównanie Yanko/ TLB / Patine TJ ?Chyba masz buty każdej z marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 @michau mam, ale TLB i Patine stosunkowo od niedawna i nie zaliczyły jeszcze zbyt wielu wyjść w porównaniu do moich Yanko. Dlatego wstrzymam się przed bardziej zdecydowanymi ocenami. Pierwsze wrażenie mam takie, że Yanko i Patine są podobne jeżeli chodzi o jakość skóry i wykonania, a TLB jest w obu tych obszarach na wyższym poziomie (choć chyba nie na poziomie AS i na pewno nie na poziomie Vassa). Więcej będę mógł powiedzieć po sezonie-dwóch regularnego użytkowania. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 [mention=1544]michau[/mention] mam, ale TLB i Patine stosunkowo od niedawna i nie zaliczyły jeszcze zbyt wielu wyjść w porównaniu do moich Yanko. Dlatego wstrzymam się przed bardziej zdecydowanymi ocenami. Pierwsze wrażenie mam takie, że Yanko i Patine są podobne jeżeli chodzi o jakość skóry i wykonania, a TLB jest w obu tych obszarach na wyższym poziomie (choć chyba nie na poziomie AS i na pewno nie na poziomie Vassa). Więcej będę mógł powiedzieć po sezonie-dwóch regularnego użytkowania.Dziękuję za informację. Niech się dobrze noszę. Czekam na relację za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi